Стара Загора - 78 тема

• 34 594
  • 232
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,
искам да помоля за помощ по случай с изгубена книжка от 100 НТО.
На 9 авг. бях с организирана екскурзия до вр. Шипка и Бузлуджа, и гр. Шипка. След Паметника на свободата слязохме до паркинга под него за обяд и там съм си забравила книжката с печати. Тъкмо от паметника бях взела 83-ия. Имам сребърна значка с тая книжка. Не видях име на заведението на паркинга, но е като кантина - минаваш с един поднос и си избираш хапване, човек ти подава чинията, после минаваш през каса и сядаш. Понеже на външните маси нямаше място, седнах вътре. Когато слязохме към манастира, тръгнах да вадя книжката, за да си сложа печата и разбрах, че я няма. Книжката е надписана на 1 стр.
Скрит текст:
Марина Стоева 0883 482 765
. Това заведение го видях на гугъл стрийт вю, но няма нито име, нито телефон. Затова ще помоля, ако някой ходи по този път (Казанлък-Габрово; на паркинга е от лявата страна) да попита в заведението за изгубена книжка. Пък ако се намери добра душа да помогне, ще почерпя както си му е реда. Направо ми се доплака, като разбрах, че липсва. Тия 83 бр. съм ги събирала има-няма 20 год. Не ми се мисли да почвам отначало. Предварително благодаря,

# 166
Здравейте, препоръчайте ми хотел или стаи за нощувки в близост до болница Тракия парк. Такситата от автогарата на нормални цени ли са, или е добре да си поръча човек такси от компания?

# 167
За хотел там не мога да помогна, намира се до стадион Берое, за ориентир. А такси - задължително си извикайте по телефона, разстоянието е доста до там, другите ще ви вземат тройно сигурно. 0426123 и 0426106 са телефоните на такситата.

# 168
Стара Загора е малък град, такситата са на нормални цени.
Харесайте си хотел или апартамент под наем и ходете до болницата с такси. Тел. 0426106 или 0426123.

# 169
Градът може за не е голям, но на гарата все пак има и самостоятелни таксита със солени тарифи. Да се обади жената на някой от посочените номера като пристигне, до няколко минути ще и пратят кола.

# 170
Здравейте,
търся учители по БЕЛ и математика- подготовка за НВО в 7 клас.
По възможност в западната част на града.
Ще съм благодарна за препоръки .

# 171
Здравейте,
търся учители по БЕЛ и математика- подготовка за НВО в 7 клас.
По възможност в западната част на града.
Ще съм благодарна за препоръки .
Отдавна не съм в града, последно преподаваше във Второ, г- жа Робакова - математика. За БЕЛ г- жа Димитрова и г- жа Личева, езиковата. Със сигурност има нови имена, но съм запозната. Пожелавам спорна уч.година, прием на първо класиране в желана паралелка.

# 172
Някой дали е правил скоро бондинг при д-р Панайотова? Интересува ме дали е качествена изработката и как се държи във времето?

# 173
  • Стара Загора
Здравейте, къде може да се празнува рожден ден на 11 години? Вече не ни трябват детски кътове, но поне да има нещо като джаги, дарц или друго забавно за децата, да не е просто да седнат и да ядат.

# 174
  • Стара Загора
Моля препоръчайте ми добър и евтин зъболекар по здравна каса в Стара Загора! Преди година-две правих долен кътник, доплатих общо 68 лв., защото уж на две места трябваше пломба, сега виждам черно между този и съседния зъб.

# 175
Здравейте, моля препоръчайте ми заведение за хапване близо до ж.к. Казански. Ако няма в близост може и на центъра.

# 176
  • in Wonderland
Здравейте, моля препоръчайте ми заведение за хапване близо до ж.к. Казански. Ако няма в близост може и на центъра.
Здравейте,
в кв. Три чучура Юг, който е до кв. Казански може да идете в пицария Орешков.
Към центъра препоръчвам Уникато (пицария), р-т Заара. Също в Мол Галерия р-т Щастливеца.

# 177
Благодаря!

# 178
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте!
Утре сутринта хващам влака с детето и сме в Стара Загора на детски ендокринолог.  Към 10 часа ще пристигнем ,прегледа е в 12 часа . Дайте идея къде да отидем . Виждам 2 Мола

# 179
Здравейте!
Утре сутринта хващам влака с детето и сме в Стара Загора на детски ендокринолог.  Към 10 часа ще пристигнем ,прегледа е в 12 часа . Дайте идея къде да отидем . Виждам 2 Мола
Зависи при коя лекарка сте, универсалният магзин Ви е близо до д-р Георгиева ив него има Пепко.

Общи условия

Активация на акаунт