Стара Загора - 78 тема

• 34 513
  • 232
  •   1
Отговори
# 225
Кръстовището на Руски и Ген.Столетов, но сградата в момента е в разруха.

# 226
  • Стара Загора
Ако ви трябва някаква информация може да потърсите и служба ЕСГРАОН в Общината, иначе старото и единствено родилно, където сме родени всички поне до 2007 г. е в ремонт и е преместено в Окръжна болница.

# 227
Здравейте, родена съм в Стара Загора 1975,интересува ме в коя болница е било родилното по онова време, като адрес или име към днешна дата. Благодаря ви
Мисля, че старото АГ отдавна не функционира като здравно заведение. На негово място са жилищни кооперации. Проверете в района около ул Ген Гурко 100. Това съм запомнила от разкази. Не твърдя за достоверност.

# 228
Здравейте, родена съм в Стара Загора 1975,интересува ме в коя болница е било родилното по онова време, като адрес или име към днешна дата. Благодаря ви
Ако търсиш някаква информация с такава давност, дори и да съществуваше родилното, архивът в болниците се пази 5 години. За по-стара информация може би е добре да потърсиш в териториалната дирекция Държавен архив в Стара Загора.

# 229
На Гурко 100 има панелка, която вероятно е от 70-те. Съмнява ме там да е било родилното.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 12:53 от Дидичка

# 230
Кръстовището на Руски и Ген.Столетов, но сградата в момента е в разруха.
Това е бившето ново родилно😀, ама че го казах.  Малко по- назад е бившата детска поликлиника. Тук сме раждани и раждали точно в сградата на Столетов. Въпросът е за предходна сграда.

# 231
Ако ви трябва някаква информация може да потърсите и служба ЕСГРАОН в Общината, иначе старото и единствено родилно, където сме родени всички поне до 2007 г. е в ремонт и е преместено в Окръжна болница.
Трябва ми локация на раждането ми и затова ме интересува на кой адрес към днешна дата сме раждани по онова време. Писах в тази Старозагорска тема, защото може да попитате ваши майки и баби. Благодаря на всички ви

# 232
Предложете ми групи, организации или сбирки и аз не знам как да ги нарека в които можеш да се включиш с някаква дейност.Без спортни дейности и животни  ако може.
Здравейте!
Ако идеята е да помогнете с нещо - “Самаряни” по принцип приемат доброволци за различни дейности.
Може да видите сайта им или да се свържете с тях.

Общи условия

Активация на акаунт