Стара Загора - 78 тема

• 34 559
  • 232
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Според мен навсякъде ще са прибрали летните неща, като Пепко и т.н. За момче или момиче търсите? Има един магазин Па-Па в Сити Център на ул. Батенберг 28, там може да ви намерят нещо, ако са достатъчно любезни. Предполагам ще спите на Старозагорските бани и дотам не ви е много далеч в сравнение с двата мола. Евентуално Пепко в Железник и на Била също са ви по път, но в момента всичко е коледно при тях.

Последна редакция: пт, 27 дек 2024, 07:32 от Qlena

# 196
Ще сме в с. Овощник, то реално е по-близо до Казанлък, но предвид, че Стара Загора е по-голям град предпочитам да отидем направо там.
Точно това, че всичко е коледно и зимно, не знам къде може да има. В Джъмбо евентуално?

# 197
  • Стара Загора
В такъв случай Мол Галерия ще ви е най-близо още на влизане в града, пообиколете там Уайкики, Н&М и Пепко има, все някъде ще извадят бански.

# 198
В Казанлък има 3 магазина от веригата Пепко. Има Уайкики, Синсей. Но не знам дали има бански в момента.

# 199
Здравейте, дами! Ще бъдем на СПА в близост до вашия красив град и понеже забравих банските съм в спешно издирване на такива 😆 Къде мога да намеря детски на 100%, без да се налага да обикалям магазини?
Погледнах в Декатлон и Спорт Депо, но няма. В Декатлон даже за под 7-годишни не видях изобщо модели, тя се чудя дали да ходим изобщо.
Обикновено в спа хотелите има магазини за бански, точно за такива случаи. В Декатлон се предлагат целогодишно бански, но какви размери ще има...

# 200
Благодаря на всички, справихме се със ситуацията. Весело посрещане на новата година!:)

# 201
Някой може ли да препоръча инструктор/фирма за автоматик? Искам спокоен човек, който няма да си позволява да повишава тон, да се подиграва и подобни.

# 202
Здравейте,  може ли да ми препоръчате добър, съвестен ендокринолог?

# 203
Здравейте,  може ли да ми препоръчате добър, съвестен ендокринолог?

Д-р Пенка Митева, можете да си запишете час през Супердок.

# 204
  • Стара Загора
Някой може ли да препоръча инструктор/фирма за автоматик? Искам спокоен човек, който няма да си позволява да повишава тон, да се подиграва и подобни.

Моя позната изкара при Дейвид, към "Ошинов". Доволна е, доста.

# 205
  • Пловдив
На 15.02 видях, че в Стара Загора има Празник на свинските уши - интересно ли е събитието, че по същото време в Априлци има на сланината и се чудим кое от двете места да посетим.

# 206
На 15.02 видях, че в Стара Загора има Празник на свинските уши - интересно ли е събитието, че по същото време в Априлци има на сланината и се чудим кое от двете места да посетим.
За първи път ще се провежда. Прегледай програмата и тогава реши.

# 207
Препоръчайте ми читав Професионален Домоуправител?

# 208
Препоръчайте ми добър невролог.

# 209
Препоръчайте ми добър невролог.
д-р Татяна Кърчева

Общи условия

Активация на акаунт