Стара Загора - 78 тема

• 34 560
  • 232
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Утре сутринта хващам влака с детето и сме в Стара Загора на детски ендокринолог.  Към 10 часа ще пристигнем ,прегледа е в 12 часа . Дайте идея къде да отидем . Виждам 2 Мола

И двата мола са далече от центъра, да не каже, че единият е направо към края на града.
Както са писали Универсалния магазин на центъра ви е най-удачния вариант, особено и ако лекарката е в района на центъра.
На  2ри и 3ти етаж има детски център в зависимост от възрастта, само не знам дали работат от сутринта.

# 181
  • Burgas, Bulgaria
Мария Георгиева- ендокринолог детски .
Благодаря Ви момичета.

# 182
Като гледам къде са пада кабинетът на картата, категорично Универсален магазин.
На 5мин пеша е от там (няма и толкова).
Успех! Flowers Hibiscus

# 183
Като гледам къде са пада кабинетът на картата, категорично Универсален магазин.
На 5мин пеша е от там (няма и толкова).
Успех! Flowers Hibiscus
Когато моето дете беше на възраст, подходяща за игра в детския кът, там се цигареният дим се носеше на талази. От майки🥹 Седнали в заведението. Дано сега е променено.

# 184
Здравейте. Ще бъдем в Стара Загора за около пет часа и искаме да се разходим из града( двама възрастни). Тъй като ще пътуваме с влак, бихте ли ми казали как да стигнем с градски транспорт от ж.п. гарата до парк Аязмо или поне в близост до него. На какъв интервал се движат автобусите( пристигаме около 10 ч сутринта на ж.п.гарата)?

# 185
Не ползвам градски транспорт по принцип, но мисля, че покрай гарата минават автобуси 3 и 8. До Аязмото се ходи с тролей/електрически автобус 2. Някъде по Патриарх Евтимий правят връзка. 1,50лв беше последно билетът.
 Автобуси разписание : https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport/gradski-avtobusni-linii/
Тролейбуси: https://starazagora.bg/bg/gradski-transport/troleybusni-linii/

# 186
  • Стара Загора
По-добре си тръгнете пеша, ще пресечете един обновен парк, ще минете през центъра, вървите само на север към Жабките и оттам вече си започва Аязмото, на връщане ако сте уморени хванете едно такси, за 4-5 лв. ще ви остави на жп гарата, той и в градския транспорт е 1,50 билета, аз не бих чакала по спирки автобуси и тролеи и да гледам само улици.

# 187
Здравейте! От малък град съм и често пътувам до Стара Загора. В тази връзка искам да попитам дали там има добър магазин за парфюми с голям асортимент и тестери. Много харесвам парфюми и си купувам често, но където живея нямаме такова място и ми се налага да купувам на сляпо, което често е провал ☹️. Благодаря!

# 188
Здравейте! От малък град съм и често пътувам до Стара Загора. В тази връзка искам да попитам дали там има добър магазин за парфюми с голям асортимент и тестери. Много харесвам парфюми и си купувам често, но където живея нямаме такова място и ми се налага да купувам на сляпо, което често е провал ☹️. Благодаря!
Магазин Феерие е центъра до ПИБ, както и Дъглас в стария мол.

# 189
Лили дрогерии също имат избор на парфюми и промоции всеки месец.

# 190
Благодаря за помощта, така и направихме, първо пеша, после с такси. Много съм впечатлена, градът ви е станал прекрасен!♥️

# 191
За парфюмите - добавям и магазини Ароматикс. Имат всички известни марки.

# 192
Здравейте, може ли препоръка за пулмолог за възрастен човек в града?

# 193
  • Стара Загора
https://superdoc.bg/lekar/kamelia-haracherova
Много отдаден на професията лекар. Лично изпробвано при двама мои близки с пневмония, причинена от Ковид.

# 194
Здравейте, дами! Ще бъдем на СПА в близост до вашия красив град и понеже забравих банските съм в спешно издирване на такива 😆 Къде мога да намеря детски на 100%, без да се налага да обикалям магазини?
Погледнах в Декатлон и Спорт Депо, но няма. В Декатлон даже за под 7-годишни не видях изобщо модели, тя се чудя дали да ходим изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт