Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 772
  • 779
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Джулая, не ми говори за него Scream .Сега ми прави тригони, после ще са квадратури.Помня за Саде Сати като научих как се страхувах, на сега го изживявам, но Плутон е доста "по-страшен".

# 196
За мен водолейската луна по принцип си е наказия и без кофти аспекти. Прави хората привидно студени, отдръпнати, до някаква степен дори социално неадекватни. А същевременно Слънцето и другите планети може да формират една личност, която има нужда от общуване, експресивност, топлина, близост, но просто не знае как да го изрази. Като с камък на шията, така се чувствам аз.

# 197
  • Бургас

Скрит текст:
Аз много лесно завързвам контакти, общувам, запознавам се, но трудно се сближавам истински, а копнея точно за интимност и  близост, но някак си трудно става, много изисквам може би, не знам.

Така че, по темата,  и на самте мъже сигурно не им е лесно, те също са с вродена такава дистанцираност и като цяло интимността не им е силна страна.Трябва им партньорка, която да им импонира, да не ги ангажира много-много.Май с близначки биха си паснали добре.Аз съм имала гадже водолей, но бях по-малка нямам наблюдение, а и луната ми му е паснала, аз не съм обсебваща, което е чудесно за един водолей.

# 198
Някоя лъвица има ли тук, която да е открила мъж, от коя зодия може да търпи? Малко да ме ориентира... Joy

# 199
  • Тра-ла-ла
Някоя лъвица има ли тук, която да е открила мъж, от коя зодия може да търпи? Малко да ме ориентира... Joy
Познавам:
Лъвица със Стрелец,
Лъвица с Везньо,
Лъвица с Близнак,
Лъвица със Скорпион (често срещана комбинация)
и една Лъвица, разведена с Везньо

# 200
За мен най-гадните зодии за мъже са Рак и Водолей!
Аз също съм водолей, хихи🤣

# 201
Лъв съм. Сега съм с Близнаци, много по ме кефи от Водолей. Обаче, ние по принцип много много не харесваме всички мъже и не сме от най дет търпим всякакви характери.

# 202
Аз съм Водолей. Била съм с Рак, Дева и Водолей. Най-натоварващата и токсична връзка ми е била с Водолея. 🤷‍♀️😁 Сега си имам Близнаци до мен.

# 203
Аз познавам три двойки Лъв с Лъв/ица - във връзка от   20+ години всички.

# 204
  • София
Аз съм Лъв. Препоръчвам Стрелците Grinning С моя сме топ комбинация.

# 205
Лъвица съм. Както знаете ,за една лъвица, най- важното е отношението на мъжа към нея. Да й показва, че е най- значима, най- важна, с думи и действия. В същото време да не я ограничава.

За мен най- много е давал и правил...овен, лъв, стрелец  водолей, риби,  близнаци. Със земните няма синхром, дървени, стиснати, никакво въображение и емоции. То си рие с копитата и това е. Ще си умре на ината. Тцц...

С водните също, прекалено мекушави и драматични, повече и от нас. Аз до тях се чувствам повече мъж.

# 206
Мнението ми, че най-много си пасваме със  зодия от същата стихия все повече се затвърждава.

# 207

Въпросът ще е интересно зададен и нас, кой може да ни изтърпи?
А иначе, като нещо не ми отърва, хич не си премълчавам, но се търпим взаимно с един Водолей над 20 години ,та май си е и до човек.

# 208
Аз изключително добре де разбирам със зодия лъв:))) Харесвам начина, по който третират себе си!:) Харесвам и че не си премълчават… Лошото е, че винаги мислят, че те са прави☺😁😁

# 209
  • София
Те и другите винаги си мислят, че са прави.

Общи условия

Активация на акаунт