Най-гадната зодия за мъж! - 5

• 33 807
  • 779
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Като огнена зодия трудно свиквам с някои черти и на моя воден човек - рибок в случая. Вечно драматизиране, търсене на мента, глог.. при всеки лек трус, тънки манипулации, които не минават, но продължава да прилага тъпо и упорито, мързел, егоизъм, крайна разсеяност и т.н., и т.н. 😂 Иначе е добряк като цяло, де. Ама и друго беше в началото.
Женени без деца сме все още.

# 271
Огнените зодии са силни и целеустремени.
Водните са по драмите, течението и изобщо не могат да овладеят нито собствените си емоции, нито стихията на огъня. Просто се губят в силната ни енергия.

# 272
И двете сте стихийни бедствия и трудно огън на вода ще надвие. Огънят бързо пали и яко грее, ама водата може и бързо да те залее и подмолвно много дълго да оцелее и далече да стигне, та не ги подценявай.

# 273
Аз също се боря с вода ама скорпионска. А съм везни с асцендент близнаци и луна във водолей. Той ме побърква,аз него -два пъти повече с въздухарията си:grinning: днес се карахме ужасно и ми е черен. Как е възможно тия хора да извикват най -лошото у другите?Frowning1

# 274
  • Anywhere
У дома сме двама водни аз Рак, той Рибок. Мойте драми са тихи, основно в моята си душа, ама Рибата, ох.....рибата! Все е онеправдан, все са го прекарали, не са го оценили, не са го издигнали на пиедестал! Ама Мрън, ама дрън....а как обича да дрънка....а аз пък обичам да ми е тихо, да ми е спокойно..... Аз колкото съм над нещата, той толкова е Драма Куин 😁

# 275
  • Тра-ла-ла
Огнените изначално мразят слабостите. Те смятат, че след като не си позволяват този лукс за себе си - никой друг няма право. Всички трябва едва ли не да сме машини. Да не си позволяваме чувства, колебания, емоции, страдания, мързел, страхове и т.н. Да, да, ама не. Може би огнените виждат във водните своя страх в какво не искат да се превърнат....Като добавим и голямото огнено его и "Всички трябва да са като мен"....ето как става пропастта межеду стихиите Joy

Аз също се боря с вода ама скорпионска. А съм везни с асцендент близнаци и луна във водолей. Той ме побърква,аз него -два пъти повече с въздухарията си:grinning: днес се карахме ужасно и ми е черен. Как е възможно тия хора да извикват най -лошото у другите?Frowning1
Ако ти го побъркваш 2 пъти повече отколкото той теб...защо излиза, че само той предизвиква лошото у хората?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 276
Харесвам огнените зодии. Аз самата съм Стрелец и много си обичам зодията. Асцендентът ми е Овен - демек много огън, много нещо 😃 И мъжът ми е Стрелец. Ами напаснали сме се.

# 277
Хехе Grinning хронологично обяснение имам- първо той изважда лошото от мен и после чак аз го побърквам Stuck Out Tongue Winking Eye  ако не почне той първи с провокациите, съм едно малко котенце InnocentAnimal Cat Innocent

# 278
Зависи от раците. Аз ги харесвам, мили са, не мекотели.

Да, когато не са ти в къщата, виждаш ги за малко и не си позволяват да те залеят с токсичност.

# 279
  • Тра-ла-ла
Всяка зодия може да бъде токсична....по своите си характерни начини Bowtie

Всички онези мъже, които тормозят психически, бият и убиват половинките си...
едва ли са все водни зодии...

# 280
Примерно Козирозите са доста проклети.
Не разбират от дума, инати, тъпи и упорити.
Винаги тяхното да става. И заядливи.

# 281
  • Бургас
Всяка зодия може да бъде токсична....по своите си характерни начини Bowtie

Абсолютно е така,  всеки  знак си има ниското проявление, всичко е "взаимно"  по един неосъзнат начин.Казвам го със съжаление, защото ако го осъзнавахме нямаше да го правим и взаимоотношенията щяха да бъдат по-лесни и по-градивни.

# 282
Да не ви плаша, но подобни характеропатии, ако не се осъзнаят до една зряла възраст , на преклонна такава се задълбочават и става страшно . От зодията зависи само посоката на проявление.

# 283
  • ВАРНА
Огнените изначално мразят слабостите. Те смятат, че след като не си позволяват този лукс за себе си - никой друг няма право. Всички трябва едва ли не да сме машини. Да не си позволяваме чувства, колебания, емоции, страдания, мързел, страхове и т.н. ..

Аз съм с Лъв у дома, все едно за него е писано. И става все по-зле с годините ( вече 20 сме заедно). С асцендент Рак е, Луна в Козирог и Венера в Близнаци. Аз съм Близнаци с асцедент Раk, Луна в Стрелец и Венера в Телец. Доста често сме на различни мнения, но за него е въпрос на его да се наложи, не може да приеме, че някой може да има различно от неговото мнение. За емоционална подкрепа даже не си и помислям, ако споделя нещо с него, веднага ще ми се каже аз в какво бъркам. Изтощително е Rolling Eyes

# 284
Ужас! Наскоро точно това се замислих - как всеки се променя по различен начин и след 20 години съвместен живот може да осъзнаеш, че живееш с някакъв неприятен тип.

Общи условия

Активация на акаунт