Избор на Airfryer - тема 2

• 114 236
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
Рецептите са всичко на 180 градуса и докато стане. Simple Smile Универсална рецепта!

# 331
# 332
  • Бургас
Рецептите са всичко на 180 градуса и докато стане. Simple Smile Универсална рецепта!

Абсолютно Laughing

Всичко, което става на фурна, става и тук.Печивата искат малко повече, защото отдолу няма реотан.Отгоре да изглеждат препечени.Ако са на 180 гр. не изгарят.Обикновено пускам на 20-25 минути, после ако има нужда пак.Тя си дава сигнал, че спира.

# 333
Честита фурничка!
Има тема с рецепти, дори е третата:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1403656

# 334
Относно Косорито , ако приложите код за отстъпка DANI 10, получавате отстъпка и цената му пада на под 300 лв
[/quote]

Не приема този код на БГ сайта на Косори. Някой има ли актуален код за отстъпка? Благодаря!

# 335
Имам фурничката на Финлукс, броени пъти да съм я ползвала. Реших да позапека пържолите от снощи (правих ги на грил тигана, но станаха малко сурови), включих на стек програмата и да бяха минали 2 минути и започна да пиука уреда, реших, че иска да ги обръщам извадих ги и ги обърна, но уреда беше като изключен вече. Опитах да го рестарирам от контакта след няколко минути, тъй като дисплея не светеше нищо, но пак взе да пиука и примигва дисплея като не ми даде възможност да натисна нищо и после пак изгасна всичко и замлъкна. На някой случвало ли му се е и какво ще рече това.
Едит: Проблема се оказа в контакта, а не в уреда.

Последна редакция: нд, 01 яну 2023, 19:58 от dani-ela-80

# 336
До 02.02.2023г. еър фраер-фурничка FINLUX в ЗОРА е на промоция 200 лв. Преди това цената беше 250 лв.
Надявам се тази информация да е полезна за някого.

# 337
Замислям се и за мен за такъв, цената никак не е лоша. Родителите ми си взеха такъв, през декември пак беше така намален. Сравнително малко са ми наблюденията но като че ли добре се справя.
Малко по-различно си го представях вътре де, ако някой си мисли че тия три решетки има как да се натоварят с храна едновременно... не е баш така. Те са през 2 пръста буквално, като най-горното ниво е и то на толкова от "тавана" на фурничката. За дребни/тънки неща или за сушене на нещо на резени - да. Но ако някой смята че нормални храни могат да се готвят вътре на няколко нива, да си знае че не могат.
Първото с което го изпробваха беше картофки в мрежестия барабан. Доволни останаха, аз самата съм неутрална, според мен можеше и по-добре да станат. Но може и ние да не сме нацелили градуси или време, иначе от тези картофи си пържат редовно и със сигурност не е от сорта. Барабанът е прибран някъде да не се пречка, не мисля че ще го напълнят пак някога Grinning
Тия дни ще се събираме и ще пробваме приставката за шишчета, там очаквам по-голям успех.
Заглеждах Косори от доста време, но като че ли ще се навия за фурничката.

# 338
Някой има ли Нинджа? Насочила съм се към модел с две кошници. Ще се радвам, ако някой сподели отзиви. Ето този е:

# 339
Изпробвахме приставката за шишчета на фурничката Финлукс вчера. Зарибих се определено, много добре станаха.  Мрежестият барабан едва ли да излезе някога пак от кашона, но тези мисля че ще си ги ползват често. А отначало така скептично да ги гледаха.
Пиша го тук, понеже още са намалени и сигурно и други ги заглеждат, а и между тази фурничка и някои други разликата беше в този аксесоар и може някой да се чуди върши ли работа изобщо или не.

# 340
Аз съм с такава Нинджа. Препоръчвам я на всички около  мен, дори няколко мои приятели си взеха след нашите настоятелни препоръки Grinning Много по-мощен е от всички останали, всичко става изключително бързо и в 90% от случаите нищо не налага обръщане, докато в повечето рецепти такова се налага. Аз съм изключително доволна. AF400 е с няколко см по-голям, но принципно и този е достатъчно голям - в едната кошница се вмества цяло пиле. Нашият е този, но ако взимах сега, може би щях да взема по-големият. Никога не е излишно Simple Smile

# 341
Здравейте!
Имам желание да си взема airfryer, но не съм особено ориентирана какъв е най-удачно да закупя.
Би било чудесно да е достатъчно голям за 5-6 човека, ако това е реалистично за този тип уреди.
Бюджетът е около 300лв, възможно и малко отговор.

Бих се радвала на ориентировъчни препоръки.
От каквото прочетох, сякаш се препоръчват тук маркови уреди, но видях и за не такива ок мнения.
Каква е разликата с тези фурнички и на известните марки има ли такъв тип airfryer.
Също четох за опция за сушене на плодове - само airfryer-ите от тип фурничка ли я имат?

# 342
Трудно дори и фурничка ще успее да приготви храна за 5-6 човека, освен ако половината не са невръстни деца (май само пиле на грил или шишчета ще нахранят толкова хора). Имате избор - или давате повече пари за марков уред с по-малко възможности и обем или купувате фурничка с максималния брой приставки (добре е да има и за шишчета).
Възможност за сушене на плодове и зеленчуци имат само фурничките.

# 343
Аз съм с такава Нинджа.
Благодаря за препоръката. . Flowers Hibiscus
Взех по-малкия, защото няколко сантиметра се оказаха решаващи. Сега поръчах и аксесоари.

# 344
Здравейте!
Имам желание да си взема airfryer, но не съм особено ориентирана какъв е най-удачно да закупя.
Би било чудесно да е достатъчно голям за 5-6 човека, ако това е реалистично за този тип уреди.
Бюджетът е около 300лв, възможно и малко отговор.

Бих се радвала на ориентировъчни препоръки.
От каквото прочетох, сякаш се препоръчват тук маркови уреди, но видях и за не такива ок мнения.
Каква е разликата с тези фурнички и на известните марки има ли такъв тип airfryer.
Също четох за опция за сушене на плодове - само airfryer-ите от тип фурничка ли я имат?
Аз съм доволна от Тефал ххл за 4- 5 човека върши чудесна работа

Общи условия

Активация на акаунт