Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 853
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Кръвните ми излязоха,кръвната е супер,128 хемоглобин,в урината обаче пише бактерии налични,а иначе еритроцити 2/3 и левкоцити 4/5, което си е почти норма,утре ще пускам стерилна,да дам още някой лев.😀 Витамините са ми паднали и ги почвам и тях. Тсх е 1.92 и ще си мина на малко по-високата доза и това е,пари да се харчат, който не може да чака до 31-ви,АГ сметна,че сега няма нужда и тогава ще ми пуска.

П.С.
Ако някой има от квартал Крива река или в близост да си каже. 😀

# 121
Здравейте момичета. Не съм писала до сега в 15+5 г.с. съм. Irnata_87 виждам че ползваш капките на др. Бах може ли да споделиш кои взимаш. Имам ПА от около 6-7 г. Като съм пила и АД, като сега по разбираеми причини няма как да пия и до преди няколко дни си бях добре, но нещо ме е подгонила параноята  та обмислям да си взема от капките ако може да споделиш точно кои взимаш и как ги взимаш. Само при нужда или всеки ден. Благодаря

# 122
Здравейте момичета. Не съм писала до сега в 15+5 г.с. съм. Irnata_87 виждам че ползваш капките на др. Бах може ли да споделиш кои взимаш. Имам ПА от около 6-7 г. Като съм пила и АД, като сега по разбираеми причини няма как да пия и до преди няколко дни си бях добре, но нещо ме е подгонила параноята  та обмислям да си взема от капките ако може да споделиш точно кои взимаш и как ги взимаш. Само при нужда или всеки ден. Благодаря

Здравей,Янислава. Ползвам рескю капките при нужда,но честно казано,не мисля,че помагат,поне не на мен. Повече ми помага валидол,а от днес почвам неолексан от 500 мг,АГ каза,че може,като цяло много не вярвам да помогне,но ще пробвам. Пила съм ад с първата бременност,проблеми нямаше,но не искам сега, тогава беше нещо друго,натрапчиви мисли и беше неизбежно да пия. Е,помогна ми тогава,добре си бях като цяло и си ходех на работа до 45 дневния болничен, дано на теб ти помогнат капките!

# 123
Благодаря за бързия отговор, надявам се да помогнат дано не се налага АД. Лошото е че от притеснение вдигнах и кръвно, та днес и на кардиолог ходих….

Здравей,Янислава. Ползвам рескю капките при нужда,но честно казано,не мисля,че помагат,поне не на мен. Повече ми помага валидол,а от днес почвам неолексан от 500 мг,АГ каза,че може,като цяло много не вярвам да помогне,но ще пробвам. Пила съм ад с първата бременност,проблеми нямаше,но не искам сега, тогава беше нещо друго,натрапчиви мисли и беше неизбежно да пия. Е,помогна ми тогава,добре си бях като цяло и си ходех на работа до 45 дневния болничен, дано на теб ти помогнат капките!

# 124
Благодаря за бързия отговор, надявам се да помогнат дано не се налага АД. Лошото е че от притеснение вдигнах и кръвно, та днес и на кардиолог ходих….

Ох, моето е слава Богу само ниско, единствено пулсът при атаки става висок,и аз мисля да ходя ,но го оставям за другия месец,че толкова прегледи този месец,мъжът ми работи само,аз не, и ми е много неприятно как все отиват пари по мен. Пожелавам ти да не вдигаш вече кръвно!

# 125
Ох, момичета да ви кажа само странни неща стават. Готвих днес супа топчета.. Преди мъжа ми се прибира и ми казва тази кайма мирише, пробва я не, не става за ядене.. Е как аз не усещам нищо.., вярно от ковида ми се промени доста и мириса и вкуса, но да не усетя че нещо чак е развалено. Нз на мен ми се стори, че си е добре. Тъпото е, че все пак пробвах от супата докато я готвех. Ако е прав, много ми е кофти, че не съм усетила и се надявам да няма нищо на бебчо. 😢Този ковид ми разказва играта с тези последици... Дано на бебчо да му няма нищо... 🙏

# 126
Кръвните ми излязоха,кръвната е супер,128 хемоглобин,в урината обаче пише бактерии налични,а иначе еритроцити 2/3 и левкоцити 4/5, което си е почти норма,утре ще пускам стерилна,да дам още някой лев.😀 Витамините са ми паднали и ги почвам и тях. Тсх е 1.92 и ще си мина на малко по-високата доза и това е,пари да се харчат, който не може да чака до 31-ви,АГ сметна,че сега няма нужда и тогава ще ми пуска.

П.С.

Irnata, кои витамини изследваш?
До сега аз не съм си пускала никакви. Утре и аз ще ходя да изследвам ТСХ и глюкоза, та ако кажеш може и аз да си пусна витамини за изследване.
Аз живея в Люлин иначе.

# 127

П.С.

# 128

П.С.

Irnata, кои витамини изследваш?
До сега аз не съм си пускала никакви. Утре и аз ще ходя да изследвам ТСХ и глюкоза, та ако кажеш може и аз да си пусна витамини за изследване.
Аз живея в Люлин иначе.

Аз по мое усмотрение,че ми бяха дефицити,вкарах ги в норма,спрях да ги пия и забрменях,пак са паднали,ама не много,б12 е 293,а д 29,та не е страшно,но е добре да са повече и затова почвам да ги приемам,торбата с добавки се увеличава. 😀

# 129
Момичета, и аз следя витамините - изследвам  периодично вит. D, B12, B9 (фолиева киселина).
За сега приемам само тези витамини.

# 130
Ох, момичета да ви кажа само странни неща стават. Готвих днес супа топчета.. Преди мъжа ми се прибира и ми казва тази кайма мирише, пробва я не, не става за ядене.. Е как аз не усещам нищо.., вярно от ковида ми се промени доста и мириса и вкуса, но да не усетя че нещо чак е развалено. Нз на мен ми се стори, че си е добре. Тъпото е, че все пак пробвах от супата докато я готвех. Ако е прав, много ми е кофти, че не съм усетила и се надявам да няма нищо на бебчо. 😢Този ковид ми разказва играта с тези последици... Дано на бебчо да му няма нищо... 🙏

Благодаря ви, момичета!
Утре и аз ще си пусна тези витамини за изследване.

Funn, не се притеснявай. От това, че си опитала супата нищо няма да стане.

# 131
funn, и аз не мисля, че има проблем с пробването на супата - ти все пак си пробвала нещо преминало достатъчно гореща термична обработка, а и предполагам си си сръбнала от бульона, колкото да опиташ на вкус. Наблюдавай за всеки случай стомаха, ако реагира, довечера или утре, предполагам до 24 ще излезе някакъв симптом.
Аз днес разчиствах хладилници с мама и установих че от месеци си правя от този арабския кус кус, който е с изтекъл срок на годност. ... Но пък аз го държа в хладилника, а той после се и вари, и така реших, че няма да се притеснявам ,
Пиши утре как е положението със стомаха🤗

# 132
Благодаря ви момичета. Друго си е и някой друг да те по успокои. Пробвах и от топчетата☹️ за жалост. И пак не си го обяснявам как не усещам нищо. Но иначе минаха няколко часа вече и  нищо ми няма на стомаха. Даже огладнях преди та си правих сандвичи. Все пак не е било сурово, ама уви, все да мисля нещо. Такова нещо за първи път ми се случва... Значи минавам на пакетирана храна, това не е истина 🤷‍♀️, щом не усещам миризми...

# 133
Аз все още нямам почти корем. Утре влизам в 20та седмица. С дрехи съвсем нищо не си личи. Като кажа, че съм бременна и ме гледат така 😨
Между другото вчера от едната страна корема ми се беше подул и беше много твърдо😁 бебето беше застанало там.
Това може би са контракции. Добре е да споделиш на АГ. И аз съм така и пия Магнезий и Но-Шпа.

# 134
Здравейте, аз се чувствам дни наред много зле след като детето ни се зарази в яслата, а баща му спеше болен до мен няколко нощи. За мой ужас ми изписаха антибиотик. С миналата бременност не дъм пила нищо и сега съм шокирана. Един от най-големите ми проблеми, е запушеният нос. Не мога да ползвам Ксиламетазолин, а никакви глупости от сорта на Стеримар, а и каквото и да е друго не ми помагат. Едвам спя няколко вече няколко нощи. Не мога да издържам. Номерата, които правех за да се поотпуши до някъде, тази вечер нямат ефект. Спи ми се и не мога да мигна за минута. Няма да мога да спя през цялата нощ, което ще се отрази много "добре" на възстановяването ми. Освен това заради запушения нос съм развила синузит. Много ми е интересно какъв ще е ефектът от антибиотика при положение, че носът ми е запушен почти през цялото време. Ксиламетазолинът е на шкафа и чака. Ако някой има някаква идея, моля да я сподели. Съвсем ясно казах на лекарите, че глупостите, които ми изписват, не помагат, но това беше игнорирано. Пробвала съм и какви ли не бабешки деветини още от преди - нищо не ми помага. Много се мъча и не мога да продължавам така.

Общи условия

Активация на акаунт