Термин март 2023 тема номер 4 💙❤️

• 38 993
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Vshh, не би трябвало да е проблем. Все пак са витамини.  Иначе по принцип знам така, ако се съмняваш за някое лекарство, дали си го пил, по-добре пропусни приема за да не се притесняваш. ❤️

# 511
и аз мисля, че нищо няма да стане ако си си пила витамините 2 пъти, и без това повечето витамини не се усвояват напълно, а ако са в по-голямо количество излишъкът се отделя чрез урината
пий вода и няма страшно

# 512
  • Варна
Момичета, зачетох се в една тема тук във форума, за матрак на бебешкото легло. Вие на какъв ще заложите, изобщо нямам идея кои са хубавите и качествените марки ? Мамите с опит може да споделите Laughing
Леглото нест ту ми идва с някакво " подплатено матраче", но ние ще купуваме и голямо легло за 6+ месеца и се замислих относно матрака, като видях темата Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 29 окт 2022, 11:29 от Nicolee.smoletsova

# 513
Момичета, зачетох се в една тема тук във форума, за матрак на бебешкото легло. Вие на какъв ще заложите, изобщо нямам идея кои са хубавите и качествените марки ? Мамите с опит може да споделите Laughing
Леглото нект ту ми идва с някакво " подплатено матраче", но ние ще купуваме и голямо легло за 6+ месеца и се замислих относно матрака, като видях темата Rolling Eyes

Привет,
Аз също напоследък гледам и търся матраче за бебешкото легло, но моето в дървена кошара с размер 60/120.
За момента съм се спряла на 2 варианта на Магнифлекс двулицеви с лятна и зимна страна, дебелина 11 см и 1 на isleep, който също е двулицев.
Това което е хубаво да се гледа е матракът да а е твърд и да не хлътва бебето в него, да е хипоалергичен и антистатичен.

# 514
Момичета аз още преди да забременея бях казала ,че ако това се случи ще раждам секцио. Сега обаче мисля за нормално. Естествено с упоика. Обаче пак ме е страх и то много. Един ден съм за секцио друг ден съм за нормално 😁. Повече ме е страх от нормалното. Не знам , всеки ден на различно мнение съм 😁. Предния път забравих да говоря с АГто на тази тема , но сега на 2ри , мисля да ме забравям , хаха. И аз съм така с хапчетата много често ми се случва да забравям дали съм пила дадено хапче.

# 515
Все по- често коментирате легла,кошари, колички...аз още не съм започнала да търся,а и честно казано нямам желание. За трети път лежа в АГО и съм по-скоро притеснена дали изобщо ще издържа докрая. Вие как успявате да се запазите позитивни и ентусиазирани?

# 516
Nikol15, предвид състоянието и тревогите ти ми се струва съвсем нормално да не преливаш от спокойствие и позитивизъм.
Аз в началото покрай инцидентите с прокървяване и после кръвоизлив бях в една такава ... Апатия. Забих си носа доколкото можах в работа (за щастие поне мога да работя от дома) и някак си едва след последния преглед, който тук отговаря на втората фетална се поотпуснах на гледам за покупки.
Едно от нещата, които най ме зареждат с позитивна енергия е да си представям как дадена дейност ще зарадва някого по даден начин.
Например, (не живея в БГ) майка ми беше при мен през октомври и с ММ организирахме посещение на един огромен магазин за бебешки стоки където да изпробваме и изберем количка. Беше страхотно преживяване, за мой късмет ММ и майка се разбират и беше едно такова сплотяващо.
Сега през декември пък ще дойдат и мама и татко - за тях съм замислила посещение в ИКЕА, защото знам че ще им достави удоволствие да сглобят нещо за бебето.
Някак си гледам да изместят фокуса върху другите, защото знам, че колкото по-спокойно и щастливи са те, тази позитивна енергия ще рефлектира върху мен.
Но! Мисля че за теб сега е важно да минеш трудния период. Ако изпитваш висок стрес може би е добре да си поговориш с психолог, доколкото разбирам сега онлайн има много. За всяко нещо си има специалист,

Изпращам ти силни виртуални прегръдки и ти пожелавам да намериш най-доброто решение за конкретната ситуация 🤗🤗🥰🥰
Все по- често коментирате легла,кошари, колички...аз още не съм започнала да търся,а и честно казано нямам желание. За трети път лежа в АГО и съм по-скоро притеснена дали изобщо ще издържа докрая. Вие как успявате да се запазите позитивни и ентусиазирани?

# 517
Момичета,днес съм рожденичка!

Черпя Ви виртуално! Heart

Пожелавам на всички здраве и здрави бебчета!

И на себе си пожелавам само здраве,за мен и всички близки! Heart

# 518
Честит рожден ден, Irna! Бъдете всички много здрави и щастливи! Да имаш здрави,палави и щастливи дечица да им се радвате! Весел празник! ❤️

# 519

Честит рожден ден ! 🤗

# 520

Честит рожден ден!
Бъди здрава и щастлива и успешно бременеене и после още по-безпроблемно раждане ☺️

# 521
Честит рожден Ден,Irna! Бъди здрава, и щастлива,с пожелание още за една спокойна бременност и пухкав финал, а мъжете вкъщи много да те радват и глезят!

# 522
Здравейте момичета! Вашите бебоци ритат ли вече ? Моето ме се спира 😄рита постоянно и много често , даже вече и отвън си личи .

# 523
Здравейте момичета! Вашите бебоци ритат ли вече ? Моето ме се спира 😄рита постоянно и много често , даже вече и отвън си личи .

Да,по цял ден. Казвам,че е хипер активно. 😀😀😀

# 524
  • Видин
Честит Празник Irna! Бъди здрава, щастлива,много обичана и успешна🌷

Общи условия

Активация на акаунт