Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 738
  • 747
  •   2
Отговори
# 405
MGeorgiewa, защо директно не си пуснеш кръвен тест, за да знаеш? Аз още днес щях да го направя, минали са достатъчно дни.
Инсеминациите са с по-нисък процент успеваемост от инвитрото, но си струва да се пробват, при някои работят. Успех!

Да, ще си пусна тест.
Благодаря, дано проработи и при нас Simple Smile.

# 406
MGeorgiewa , не се тревожи, ще се получат нещата! Инсеменациите така или иначе не са особено успешни.

Искам само да ви споделя как мина срещата ми с д-р Станулов.
Прегледахме отново всички изследвания и др., които съм си правила 2 години назад и на първия ми преглед (преди да започнем опитите, т.е. преди 2 години) гинеколожката ми беше написала какъв вид лубрикант да ползваме. Съответно д-р Станулов го видя и ме попита какъв ползваме, и аз супер спокойно му казах "ами обикновен, на Durex" и той буквално ми се изсмя. Обясни ми, че стандартните лубриканти пречели на сперматозоидите и имайки предвид, че не виждаме друга причина да не се получава по естествен път най-веротно е това. А ние без лубрикант не започваме нищо... Станулов ми написа конкретен лубрикант, търсих го в 4 аптекии и не го намирам. Ще пробвам онлайн да го поръчам от някъде, ако не ще го питам дали има друг.
Та... чувствам се супер тъпо парче. Ако не стане следващия месец по естествен начин, ще правим поне още една инсеменация и после ще му мислим.

# 407
PB88, това за обикновения лубрикант е вярно, пречи си.
Попаднала си при супер доктор, при него забременях. Рядко става от първа инсеминация обаче, ако решите да правите, направо си направи 4, за да кандидатстваш с тях по фонда. Вярвам, че няма да ви се наложи и скоро ще се случи вашето чудо.

# 408
Благодаря ти So close  за милите думи Simple Smile И Станулов това каза "дай да направим още няколко инсеменации, какво ще му чакате и после може да ви пуснем по фонд" хахах супер лежерно си го каза човека.

Честно да ви кажа, започвам да си мисля, че процедура като инсеменацията след около 1-2 поколения ще си стане стандартна и изобщо никой няма да й обръща кой знае какво внимание и да се притесняват хората, а аз сега се вайкам за най-малкото. На времето Баба ми е имала проблеми и след години неуспешни опити с дядо ми са осиновили майка ми. Ако баба ми е била млада днес, по нашето време, сигурно сега щеше да има записан час при д-р Станулов.

PB88, това за обикновения лубрикант е вярно, пречи си.
Попаднала си при супер доктор, при него забременях. Рядко става от първа инсеминация обаче, ако решите да правите, направо си направи 4, за да кандидатстваш с тях по фонда. Вярвам, че няма да ви се наложи и скоро ще се случи вашето чудо.

# 409
Моята 3та инсеминация е отново неуспешна. Ще видим дали сега ще правим последната или януари. Иначе се записах да чета и в темата за инвитро... Късмет на всички ☃️

# 410
Скрит текст:
MGeorgiewa , не се тревожи, ще се получат нещата! Инсеменациите така или иначе не са особено успешни.

Прегледахме отново всички изследвания и др., които съм си правила 2 години назад и на първия ми преглед (преди да започнем опитите, т.е. преди 2 години) гинеколожката ми беше написала какъв вид лубрикант да ползваме. Съответно д-р Станулов го видя и ме попита какъв ползваме, и аз супер спокойно му казах "ами обикновен, на Durex" и той буквално ми се изсмя. Обясни ми, че стандартните лубриканти пречели на сперматозоидите и имайки предвид, че не виждаме друга причина да не се получава по естествен път най-веротно е това. А ние без лубрикант не започваме нищо... Станулов ми написа конкретен лубрикант, търсих го в 4 аптекии и не го намирам. Ще пробвам онлайн да го поръчам от някъде, ако не ще го питам дали има друг.
Та... чувствам се супер тъпо парче. Ако не стане следващия месец по естествен начин, ще правим поне още една инсеменация и после ще му мислим.
Скрит текст:

[/quote]
Може ли да споделите кой е препоръчания от доктора лубрикант

# 411
Не мога да разчета рецептата, за това качвам снимка, ако го намерите някъде дайте знак, защото за сега аз не успявам.

Скрит текст:

Скрит текст:

Може ли да споделите кой е препоръчания от доктора лубрикант
[/quote]

# 412
Ами както го пише Пре-сийд и пре-ферт, напишете ги в гугъл и ще ги видите

# 413
PB88 - аз много мислих първите 2 инсеминации- кога, как, какво… Сега вече даже чакам да минава и четвъртъта и да продължаваме нататък. Някак си претръпнах и към това, или вече не ми останаха нерви за разочарование, не знам.
Ние сме използвали Prefert - нямаше ефект, дано при вас помогне.

Sezhy съжалявам за неуспешния резултат. Аз съм на преглед в понеделник да видим кога ще е нашата четвърта.

# 414
И при мене 2-та инсеминация не е успешна. Ще правим 3-та този месец.
Преди инсеманциите ние също пробвахме Prefert и Conceive Plus Лубрикант и също нямаха успех при нас. Успех при вас PB88.

# 415
Момичета, връщам се в темата....за жалост моята успешна първа инсеминация завърши с аборт....поредният. Силно вярвах, че този път ще успея и че това е моето Коледно чудо, но нещата се объркаха. Пожелавам на всички чакащи да видят двете чертички, а на тези които им предстои инсеминация много вяра и спокойствие.

# 416
Оле мила! Как стана? Не открихте ли проблема? Много съжелявам за теб! Sob
Дано следващият път бебчо чака натопло трийсетина седмици!   Flowers Four Leaf Clover

# 417
Оле мила! Как стана? Не открихте ли проблема? Много съжелявам за теб! Sob
Дано следващият път бебчо чака натопло трийсетина седмици!   Flowers Four Leaf Clover
След две загуби станах пациентка на др Стаменов. Той откри страшно завишени нк клетки. Лекувахме ги с вливки...но последно вливка ми правиха май месец....август се разболях от Ковид и явно ги активирах нещо....не знам, може би търся логично обяснение.....чакам да ми спре кървенето и да запазя час за коментар. Искам да намерят причината и да започнем с втората исеминация🙏🙏🙏

# 418
Здравейте. Някой стимулиран ли е с Летрозол Алвоген? Видях, че се ползват при лечение на рак на гърдата и съм притеснена, да не би да има някаква грешка.

# 419
Здравейте. Някой стимулиран ли е с Летрозол Алвоген? Видях, че се ползват при лечение на рак на гърдата и съм притеснена, да не би да има някаква грешка.
Аз бях с такава стимулация, няма страшно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт