Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Tanq79 съжалявам за резултата, аз вече обичам да си повтарям, че всеки неуспех е крачка към успеха Simple Smile

# 451
Здравейте мили дами, аз съм решила от новата година да се заема с това начинание. Дано бързо да ми се получи, че знам други хора през какви перипетии са минали. Нямам здравословни проблеми… само липса на свестен мъж до мен, който да иска деца 🤣🙈… и след като ударих 40така реших, че вече достатъчно съм го търсила този заветен свестен партньор 😳🤷♀.
Смятам да започна с обикновена инсеминация и се надявам да се получи 🤞🏼❤.  За момента обмислям клиника Adella в София, както и “ИнВитро Клиника София” (на ул. Баку, http://ivf.bg/). Чудя се, обаче дали няма някоя по-добра клиника/лекари в София. От вашия опит, кои бихте препоръчали? Благодаря!

# 452
  • София
На мен ми е трудно да ти препоръчам, защото е важно да си при човек, който ти носи спокойствие и увереност. Успех ти пожелавам и дано още от първия път да имаш положителен резултат.

Иначе момичета, аз днес съм доста напрегната, защото цяла сутрин усещам някакви спазми долу, чак ниско кръстът ме боли. Взех си нош па, но някак не ме отпуска. Вчера бях на кино и умрях от студ, болеше ме кръстът, чак бъбреците и не знам дали не е от това. Започвам да влизам във филма, че нищо не е станало, въпреки че знам, че е рано за каквото и да било.

# 453
yanamm, препоръчвам ти Афродита, д-р Станулов, забременях там, но при нас имаше мъжки фактор, не успяхме с инсеминациите, а с инвитро. Имат много добра успеваемост и лекарят е страхотен.

Yellow_girl, може пък спазмите за да добър знак. Обаче не е хубаво да търпиш болка. Колко но шпа взе? Аз пиех по 6 на ден - 2 сутрин, 2 обед и 2 вечер.

# 454
Благодаря! А, какво означава “мъжки фактор”? В Adelle ми дадоха да прегледам базата им с донори и не ми казаха да внимавам за нещо при избора си (Rh, т.н.). То всъщност няма много донори 😱. Я, имаше 30, я не… 😳🙈. Доста ме учуди това…

yanamm, препоръчвам ти Афродита, д-р Станулов, забременях там, но при нас имаше мъжки фактор, не успяхме с инсеминациите, а с инвитро. Имат много добра успеваемост и лекарят е страхотен.

Yellow_girl, може пък спазмите за да добър знак. Обаче не е хубаво да търпиш болка. Колко но шпа взе? Аз пиех по 6 на ден - 2 сутрин, 2 обед и 2 вечер.

# 455
  • София
Yanamm, 30 изобщо не е малка бройка, дори напротив. На мен са ми предлагали избор от 5. Всеки има различен критерий при избора - цвят на косата, очите, професия, интереси, други се фокусират върху кръвна група и т. н.
Мъжки фактор е, когато има проблем със сперматозоидите на партньора.

So close, изпих 4 - 2 по-рано сутринта и 2 към обяд. Но предполагам, че е от студа

# 456
Здравейте, дами Simple Smile
Днес мина инсеминацията, беше на естествен цикъл, не е стимулиран с Фемара/летрозол. След процедурата ми дадоха глобули Циклогест, досега бях на дуфастон предходните инсеминации.
Някой ползвал ли ги е?
Не се притеснявам, че са ми заменили дуфастона с глобули, просто питам информативно Simple Smile.
Казаха ми спокойно да си правим секс с мъжа ми независимо, че ползвам вагинално глобули.
Освен това пия още аспирин, pregnacare и ношпа.

# 457
Весела Коледа момичета и много сбъднати пухкави мечти !

# 458
Честита Коледа! Нека бъдем здрави и силни, за да сбъднем мечтите си!

# 459
  • София
Весела Коледа, момичета! Нека 2023-а да ни донесе много пухкави радости.

Реших в петък да направя тест, но съм 99.9% сигурна, че не е станало, защото имам някои признаци за идващ цикъл. Даже може и до петък да не стигна, а направо да ми дойде...
Нооо друго ми е питането. Имате ли болки/тежест ниско долу? След тази процедура почти непрекъснато или ме придърпва, или присвива, или някаква тежест. Пия нош-па по 2 до 4 дневно, но като цяло почти не съм 100% ОК. Почвам да се чудя дали няма някакви задържани фоликули, въпреки че преди процедурата ме гледаха. Има ли друга с подобни оплаквания?

# 460
На мен днес ми е 12ден от инсеминацията,направих уринарен тест но е отрицателен,за съжаление тук където съм в момента няма работеща лаборатория да направя кръвен

# 461
Здравейте на всички другия месец ми предстой първа инсеминация моля ви да кажете как се случват нещата кога се правят изследванията много ми е притеснено от това че не знам какво предстои и чак след Нова година ще се виждам с лекаря да говорим но до тогава ще се побъркам поне на кратко ако можете да ми кажете ще съм ви много благодарна

# 462
Здравейте и Честита Коледа, на 24.12 видях двете чертички, беше ми 4 та инсеминация за 2-ро детенце. Първото отново от инсеминация на 3-та процедура.
Още на 10 ти ден имах бледа черта, а на 12-ти беше еднакво силна с мерителната. Имах 5 спукани фоликула, дано всичко е наред, едва дочаквам прегледа.
Исках да пожелая успех на всички и да стискате зъби, рано или късно ще стане.

Последна редакция: чт, 29 дек 2022, 20:31 от Happysocks

# 463
Здравейте, на 24.12 и аз видях двете чертички, беше ми 4 та инсеминация за 2-ро детенце. Първото отново от инсеминация на 3-та процедура.
Още на 10 ти ден имах бледа черта, а на 12-ти беше еднакво силна с мерителната. Имах 5 спукани фоликула, дано всичко е наред, едва дочаквам прегледа.
Исках да пожелая успех на всички и да стискате зъби, рано или късно ще стане.

Честита радост!
Аз искам да попитам колко време е минало от предишната ви бременност? И какъв е проблемът , за да се използва инсеминация при вас?
Питам ,защото имам близнаци от предишна инсеминация , но искаме трето бебче живот и здраве ще пробваме малко по нормалния начин , но хормоните са ми яко миксирани.Ако не стане , пак ще се насочим към инсе.

# 464
Здравей, аз си те спомням мисля заедно бяхме забременяли предишния път. Ами и сега, и предишния път опитвахме естествено, но имахме само една биохимична бременност. Причина така и не открихме, но и факт не се получи и от първа инсеминация. Детето ми е почти на 1.7 м. Почнахме по-рано опити, именно защото ни отне 1.5 м, за да стане. Сега ни отне 1 година.

Общи условия

Активация на акаунт