Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 705
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • малкия йеросалим
Днес се върнах и изчетох няколко теми назад.Направи ми впечатление,че е много рядко още първата инсеминация да е успешна.Моля споделете/тези ,който са с положителен тест:)/ от първата или коя процедура забременяхте.

# 436
Днес се върнах и изчетох няколко теми назад.Направи ми впечатление,че е много рядко още първата инсеминация да е успешна.Моля споделете/тези ,който са с положителен тест:)/ от първата или коя процедура забременяхте.

Първият път - 5та, вторият път - 4та. Ние сме с мъжки фактор.

# 437
Sunday стискам ти палци да не стигаш до инвитро. Тази седмица ще бъде и моята 4та инсеминация, ще чакаме заедно. Дано по Коледа стават чудеса Blush

# 438
Бременна съм след 4та инсеминация! Точно си мислех, че ще правим инвитро.

# 439
Бременна съм след втората инсеминация, но тя пък беше една година след първата Simple Smile така че си го броя за първи опит.

# 440
Sunday стискам ти палци да не стигаш до инвитро. Тази седмица ще бъде и моята 4та инсеминация, ще чакаме заедно. Дано по Коледа стават чудеса Blush

Много ми се иска да не стигаме до ин витро,вярвам че се случват чудеса по Коледа. На теб кога ти е инсеминацията?

# 441
Здравейте, трета инсеминация ни е и сме с неизяснен фактор. Прави ми впечатление, че откакто започнахме с процедурите я няма онази чувствителност и напрежение в гърдите след овулация. Първите 2 бяха на естествен цикъл, без каквато и да било стимулация, а последната беше с летрозол (от 3 до 7 ден, 2х1), като  и при трите опита след инсеминацията съм на Пролутекс (след доказано. Инсеминацията се прави на неспукан фоликул, на следващия ден след фоликулометрия и доказано спукване на фоликула се започва с прогестероновия препарат. Вече започвам да се питам нормалана ли е тази реакция на организма, тъй като все пак се приема допълнително прогестеронов препарат. При някой имало ли е подобни реакции?

# 442
  • София
Аз пак съм при вас с поредната процедура. Да видим

Последна редакция: пн, 19 дек 2022, 12:39 от Yellow_girl

# 443
Sunday моята ще бъде тази сряда, да видим как ще започнем новата година Simple Smile като цяло не възлагам големи надежди.

Yellow_girl, Tanq79 стискам ви палци.
Tanq79 на мен също с инсеминациите, вече 4та този месец нямам никакви ПМС, както и никакви по- специални усещания, които преди имах.

# 444
Стискам палци на всички чакащи момичета.Дано имаме късмет и ние

Yellow_girl на теб кой фен ти от инсето?Късмет

# 445
  • София
Трети. Трябваше да е ин витро, но се спукаха фоликулите

# 446
Dolce_Vita123, Благодаря за отговора. Да се надяваме, че всичко е нормално тогава.

# 447
Момичета, стискайте палци, в четвъртък ми е третата инсеминация.
Дано и да е последна Simple Smile

# 448
Момичета,  днес направих кръвен тест на 12 ден от третата  инсеминация, резултатът е отрицателен (2.1). При първата беше 2, при втората - 1.

# 449
Момичета,  днес направих кръвен тест на 12 ден от третата  инсеминация, резултатът е отрицателен (2.1). При първата беше 2, при втората - 1.

Не губи надежда.Нова година нов късмет дано следващата ти бъде успешна.Късмет

Общи условия

Активация на акаунт