Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 210
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Believe, цели 3 спукани фоликула? Добра бройка

# 226
Да, 3 бр спукани и 1 бр неспукан

# 227
Предписаха ли ти да пиеш нещо?

# 228
Предписаха ли ти да пиеш нещо?

Обичайното, дуфастон и огестан

# 229
Здравейте, момичета и аз се записвам в темата. Предстои ми инсеминация и от днес съм на стимулация с Бемфола150 за 5 дни. Преди това правихме 3 месеца опити вкъщи като и трите месеца бяб на стимулация с Летрозол и уж все имаше хубава овулация и нищо...ще се радвам ако някоя от вас , която е била на Бемфола да сподели имаше ли успех и как се понасят инжекциите, има ли странични ефекти? Благодаря ви и стискам палци тази Коледа да е КОЛЕДА за всички!

# 230
Вие усещате ли някакво напрежение ниско в корема като приемате Утрогестан?

# 231
Coconut, да, след инсеминации и след трансфер си имах дискомфорт ниско, долната част на корема, даже пиех но шпа. Не знам заради това ли е.

# 232
Здравейте, момичета и аз се записвам в темата. Предстои ми инсеминация и от днес съм на стимулация с Бемфола150 за 5 дни. Преди това правихме 3 месеца опити вкъщи като и трите месеца бяб на стимулация с Летрозол и уж все имаше хубава овулация и нищо...ще се радвам ако някоя от вас , която е била на Бемфола да сподели имаше ли успех и как се понасят инжекциите, има ли странични ефекти? Благодаря ви и стискам палци тази Коледа да е КОЛЕДА за всички!
Здравей, при мен втората инсеминация беше стимулирана с Бемфола. Не съм имала странични ефекти никакви. Но при всеки е различно, всеки организъм реагира различно на препаратите.Нямаше успех за съжаление при мен.. Сега чакам резултат от четвърта поред, която беше на Фемара.

# 233
Здравейте момичета ,
Включвам се с въпрос към вас , относно дали да избера инсеминация на ЕЦ или със стимулация .
Двамата с ММ сме на по 27 правили сме всички изследвания -като спермограма , цветна снимка ,хормони ,витаммини. Проследвали сме и овулация , фоликулите си нарастват нормално , пукат се на 21-22мм .  Всичко е в норма , но мина година и резултат няма .
Посетихме репродуктивния ни  лекар отново и той ни посъветва да пробваме с инсеминация на ЕЦ, тъй като според него няма смисъл от стимулация поне за сега ,а и да избегнем многоплодна бременност.
Много се чудя да настоявам ли за стимулация или да пробваме на ЕЦ.

# 234
Аз на твое място бих пробвала първо на ЕЦ, ако имаш нормална овулация. Разликата е, че ще имаш само един фоликул, а със стимулация е възможно да са повече.
В коя клиника си?

# 235
Наминавам да се отчета - след днешния преглед за моя голяма изненада, след само блистер кломифен се оказах с 4 фоликула - 3 отдясно и 1 отляво. Само за сравнение предния месец с два блистера кломифен и 6-7 инжекции имах пак толкова. Днес ми поставиха 150 менопур, а утре ще слагам инжекция оватрел (докато се прибера заминаха 0.25 мл от инжекцията въпреки, че взех всички възможни предпазни средства - дано не е проблем). Така че, в събота отивам за 4та инсеминация и се включвам в групата на чакащите.
П.С Днес беше много натоварено в клиниката чаках повече от час, даже час и 20 мин и 3 дами чакаха да се включат в графика за инсеминации. Радвам се, че досега само една процедура ми се е падала в делничен ден - много по изнервящо е чакането пред кабинета на лекаря. Само че, сега като се замислям не знам дали Персенска не е на работа в събота...

Последна редакция: ср, 02 ное 2022, 21:32 от K_asi

# 236
Момичета, днес ми беше 12 ден от МЦ за фоликулометрия и тъй като нарастват много бавно, ще ги “подбутнем” с Мериоферт. Има ли някоя, която има реално нарастване с тези инж и колко мм?
Благодаря!

# 237
Момичета, днес ми беше 12 ден от МЦ за фоликулометрия и тъй като нарастват много бавно, ще ги “подбутнем” с Мериоферт. Има ли някоя, която има реално нарастване с тези инж и колко мм?
Благодаря!

С какви размери си в момента ?

# 238
Благодаря!

С какви размери си в момента ?
В момента на 12ти ден има доминантен 11 мм. От днес започнах инж за три дни и в понеделник ще видим какъв е резултатът..

# 239
Аз пак да ви питам нещо. Забелязвам по лицето си излязли няколко пъпки откакто приемам прогестерон, дали е от него и при вас получава ли се така?

Общи условия

Активация на акаунт