Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 215
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
От прогестерона е. И при мен се получава така.
Аз пак да ви питам нещо. Забелязвам по лицето си излязли няколко пъпки откакто приемам прогестерон, дали е от него и при вас получава ли се така?

# 241
И при мен всеки път, но се появява една огромна направо "бибина" 😁 И аз си го обеснявам, че е от прогестерон

# 242
Аз пак да ви питам нещо. Забелязвам по лицето си излязли няколко пъпки откакто приемам прогестерон, дали е от него и при вас получава ли се така?

И аз забелязвам по моето лице същото …..

# 243
Благодаря, момичета!
Желая успех на чакащите + този месец!

# 244
Благодаря, coconut 😍Успех и от мен 🍀
В този ред на мисли от прогестерона качвате ли някое друго килце? Аз се чувствам супер подута и подпухнала. Като го спра отшумява.

# 245
Здравейте, дами! Пожелавам успех на всички, нека посрещаме Новата година с много вълнение и очакване на бебоци!

Пиша, за да споделя с някого, защото не говоря с никой близък за тези неща. На 26.10 беше 3-тата ни Инсеминация. (предходния месец правих хистероскопия за премахване на полип и се надявам той да е бил причината за предишните ни неуспехи) Сега търпеливо си чакам 14-тия ден, за да направя кръвен, но честно казано търпението ми започва много да се изчерпва. 😅 Филмирам се, че не усещам нищо различно и се притеснявам, че отново не е станало, но силно се надявам да не съм права. С много позитивизъм направихме това Инсе, но винаги като наближава 14-тия ден се сдухвам. И при вас ли е така? Гледам и да не мисля постоянно за това, но с всеки следващ път ми става все по-трудно.

# 246
Мисля, че доста сме с 4-то инсе този месец и всички се надяваме на последния ни шанс …..
И аз обикновено съм нетърпелива и все избързвам и тестовете са ми положителни заради инжекцията ( хориомон 10000 ) , много бавно се чисти при мен до 11 ден .
Но този път съм с Овитрел и днес видях , че се е изчистила ( 6 дни ) ….. та си мислех , че от другата седмица ще почна да правя тестчета вкъщи отново 😂
Силно се надявам на чудото 🍀🍀🍀

# 247
Благодаря, coconut 😍Успех и от мен 🍀
В този ред на мисли от прогестерона качвате ли някое друго килце? Аз се чувствам супер подута и подпухнала. Като го спра отшумява.

Правила съм 2 Инсеминация с прием на прогестерон (сега сме на 3-та) и винаги качвам 1-2 килца. Също така след първата седмица съм по-сънлива, не знам дали е възможно да е от него.

# 248
И аз качвам килограми, задържам вода. Тук да похваля зеления и черния чай, бирената мая, която помага и за перисталтика и тайствените капсули, които подпомагат разграждането на мазнините и въхлехидратите. Smile

# 249
Днес минах на 4та инсеминация и влизам в групата на чакащите резултат.

# 250
Каси, много  успех ти желая  🍀🍀🍀
Кой кога ще прави тест? Аз мисля вторник или сряда. Пада ми се 13 или 14 ден.

# 251
Аз ще си изчакам 12 ден, тогава ми дава реални резултати. В Събота е

# 252
Успех и от мен!  Flowers Four Leaf Clover Чакам положителните ви резултати с нетърпение! Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 05 ное 2022, 16:28 от Фрида

# 253
Здравейте момичета, в сряда ми предстои първа инсрминация. Вчера лекарят ми каза че имам 2 фоликула по 16мм и един 12мм в дясно( само дясната тръба е проходима). Ще бия още инжекции до понеделник. Според вас има ли шанс? Не трябва ли да са повече фоликулите след стимулация? Извинявайте ако въпроса е глупав, но ми е за първи път и не съм наясно. Благодаря ви!

# 254
Аз смятам да направя тест на 15-ти ден, не искам да бързам. Почти не остана да чакам, тази седмица ще се разбере.
Коремът ми продължава да е напрегнат и гърдите също, но го отдавам на прогестерона.

Общи условия

Активация на акаунт