Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 852
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Стискам ви много палци! Flowers Four Leaf Clover

# 271
Здравейте, предстои ми първа инсеменация и не знам какво да мисля. хахахаха
Хем искам да се получат нещата, хем имам предчувствието, че нищо няма да стане.

Преди 3 месеца се наложи да направя медикаментозен аборт поради кухо яйце, след това ми откирха тромбофилии (хомозиготната мутация; 4G/4G) и през изминалия цикъл правихме опити след проследяване на овулацията, след това си бих инжекции за разреждане на кръвта (спрямо насоките на доктора ми). Спермограмата е идеална, тръбите ми са екстра, овулацията ми беше екстра, отървах се от целия стрес, който имах и ми е леко на душата... И нищо не стана...

Според вас каква е вероятността да се получат нещата с тази инсеменация? И ако имате някакви съвети ще се радвам да споделите. Simple Smile

# 272

Преди 3 месеца се наложи да направя медикаментозен аборт поради кухо яйце, след това ми откирха тромбофилии (хомозиготната мутация; 4G/4G) и през изминалия цикъл правихме опити след проследяване на овулацията, след това си бих инжекции за разреждане на кръвта (спрямо насоките на доктора ми). Спермограмата е идеална, тръбите ми са екстра, овулацията ми беше екстра, отървах се от целия стрес, който имах и ми е леко на душата... И нищо не стана...

Според вас каква е вероятността да се получат нещата с тази инсеменация? И ако имате някакви съвети ще се радвам да споделите. Simple Smile

Винаги има шанс , PB88 .
Позната е с близнаци от инсе .
Има и други на които им се случва.

# 273
Хора, резултата ми е 5. 00 на 13 ден 🤔
Как да го тълкувам. Дали още не е изчистил хориомона и декапептила? Пак под напрежение сега 😁

# 274
Това е възможно най-противоречивия резултат.... нито да се радваш, нито да не се. Ще се наложи да повториш след два дни за да си сигурна...
Хора, резултата ми е 5. 00 на 13 ден 🤔
Как да го тълкувам. Дали още не е изчистил хориомона и декапептила? Пак под напрежение сега 😁

# 275

Имате вече постигана бременност, не споменавате за наличен проблем, според мен си има вероятност... Няма гаранции, понякога отнема няколко опита, но винаги си има шанс. Гледайте положително нещата и ви стискам палци.

# 276
Kakijuli, да не те подвеждам..... но аз чистя хориомон 10 000 много бавно - до 11 ден включително и винаги съм била около 1 .....
12 ден съм била под 1 .
Стискам палци ..... Амин!

Това е таблицата за изчистване на Прегнил 5000:
ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 17:02 от Belive123

# 277
Моят е <0.200... Бих хориомона 5000 точно вторник преди 2 седмици. Стискам ти палци, както и на всички останали 🙏🍀🌹явно ме чака ново инсе

# 278
Записвам се с негативен тест след 3-тс инсеминация. Дано 4-тата ни е на късмет! Първите 2 сме ги правили май докато имам полип и реално не е имало шанс да стане.., но сега след хистерото много се надявах.
Според вас как е по-добре - да се правят инсетата едно след друго или да се прави пауза? Ще коментирам и с лекаря си, разбира се.

# 279
Каки, тихичко честито и стискам много палци. Хоп беше с 6 на 11 ден, това го помня. Flowers Four Leaf Clover Flowers Cherry Blossom

# 280
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове. Горе главите продължаваме!!! 🍀
Delialahh, първите ми две бяха една след друга. И двете бяха стимулирани. Нямах и  задържани Ф и действахме.
Аз писах на докторската според нея е отрицателен и може да спирам лекарствата. Ноо аз съм упорито магаре и ще пусна в четв.  пак да си за твърдя резултата. И така... Нямах много очаквания и сега някак си, дори да е отрицателен не го приемам толкова кофти.

# 281
Момичета, съжалявам за отрицателните тестове. Горе главите продължаваме!!! 🍀
Delialahh, първите ми две бяха една след друга. И двете бяха стимулирани. Нямах и  задържани Ф и действахме.
Аз писах на докторската според нея е отрицателен и може да спирам лекарствата. Ноо аз съм упорито магаре и ще пусна в четв.  пак да си за твърдя резултата. И така... Нямах много очаквания и сега някак си, дори да е отрицателен не го приемам толкова кофти.

Може още утре да пуснеш за да не чакаш до четвъртък. Утре ше се види дали е паднало или се е вдигнало чхг , аз предния месец така направих за да не стоя под напрежение 2 дни

# 282
Да, може и така, но се съмнявам да успея за утре. Дано да бъде удвоен... 🙏

# 283
Стискам много палци!!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Hibiscus Hands Pray

# 284
Аз този месец не стигнах до 4та инсеминация,понеже не стана нито един фоликул.На чакащите момичета много успех и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт