Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 689
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
Точно затова питам , притеснява ме това , че този път може да отнеме повече време.Нашите сега ще навършат 2 , та се надявам докато станат на 3 вече да съм бременна.
Лека бременност желая!🍀❤

# 466
Дами, днес е 8-я ден от инсеминацията ми, дали ранен тест за бременост би могъл да покаже дали е + или -.
Вкъщи имам Престо и се чудя.

# 467
  • София
Категорично не може. Тези тестове най-рано на 14-ия ден. Кръвен на 12-ия

# 468
Категоричното на 8-ми ден не. Най-рано на 12 ден.

# 469
Благодаря
Категорично не може. Тези тестове най-рано на 14-ия ден. Кръвен на 12-ия

Категоричното на 8-ми ден не. Най-рано на 12 ден.

# 470
Чела съм назад в темите,  че кръвен от 10ти ден нататък, в някои случаи дава истински резултат. Най- добре е да се изчака максимално, поне до 12ти ден, вече от личен опит се убедих.

# 471
  • София
10-ия ден също е раничко, знам, че чакането е трудно, но се налага.
Иначе аз вчера имах неприятно преживяване с един Шуърчек. Тръгвам да го правя и само в единия край на касетката се появява малко червено и нищо друго. Ни контролна черта, ни друга. Чакам, чакам поне контролната да се появи - нъц. Тръгнах да го изхвърлям и виждам, че срокът му на годност е изтекъл януари 22, а го купих същата вечер от аптеката. Така че момичета, гледайте и сроковете на годност, колкото и странно да звучи.

# 472
Здравейте, мили дами!
Писах преди седмица, че съм видяла двете чертички от 4та инсеминация. В сряда ходих на преглед, видяхме плоден сак, там е работата, че не е 1, нито 2, а 3 отговарящи на периода от бременноста. Аз съм само 47кг, категорично моята лекарка и болницата отказват аз да нося тези три ембриона. Искат да направя ембриоредукция, която сама по себе си крие риск за цялата бременност. Излишно е да казвам как се чувствам и буквално не спя от тревоги, отделно тройните симптоми на бременност и малко детенце на 1,7.
Моля споделете, някой преминавал ли е през подобна процедура.
Също така искам да кажа, че трите предишни процедури правих по 3ф и нито един не се хващаше, затова засилихме леко стимулацията с последна надежда преди инвитро, станаха 5 и от тях станаха 3. Звучи като на филм.

# 473
Happysocks , и аз съм била с 5 ф. , но на самото инсе се беше спукал само 1 бр ...... , тогава имах също притеснение да не станат повече от 2 бр и бях информирана , че се прави редуциране , но какви последствия крие нямам представа......
Ти съгласна ли си да износиш 3 бебета? Ако да -  направи си консултация и с други лекари дали ще успееш?  Не разчитай само на 1 мнение .

# 474
Според мен не е невъзможно да си ги износиш, това е дар!
Но ако имаш 2-3 мнения да лекари и са категорични , направи редукцията.
Може да потърсиш мнение при Сигридов , той все е по по-необичайните случаи!Успех!🍀

# 475
Ех, незнам какво да кажа. При някои се получава и това, при други и със 10 ф не става. Хепи, надявам се да вземиш най-доброто решение. И аз мисля, че три ембриона са много за теб, но ти решаваш.

# 476
Чувала съм, че понякога при многоплодна бременност се виждат 3 сака, но например само  в 1 или 2 има сърдечна дейност. И другите се "чистят сами".
Дали не може да изчакаш до другата седмица, да се установи какво е положението, тогава да вземете решение, а освен това и консултация с още лекари бих направила.

# 477
Благодаря, със сигурност ще изчакаме до 11 седмица, такъв е протокола. Мислех и аз за мнение при Сигридов, но нямам идея как е въпроса с часовете.

# 478
Здравейте, току-що разбрах, че отново нямаме успех с 3та инсеминация. Спирам  всички лекарства и всичко отначало.

# 479
Happy чела съм за много случаи в които организма сам отхвърля един от ембрионите (ако са повече от 2, че даже повече от 1). Надявам се при теб да стане по естествен път, за да нямаш повод за повече притеснения. Повече от близнаци за мен крие много рискове и за двете страни. Пожелавам ти всичко да се развие, както ти го искаш.

Общи условия

Активация на акаунт