Предстои ми инсеминация - Тема No 32

• 31 098
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Аз също продължавам да следя темата и се надявам да откривам положителни коментари всеки път като отворя. Успех и кураж на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 586
Защо не опитате да поставите отново?  Все пак това ви е изписано, а вие трябва да се стремите да спазвате указанията на лекаря си. Обикновено тези инжекции са с
 подробни указания. Нарича се хориомон и стимулира узряването на яйцеклетката, както и таймира овулацията. Аз съм поставяла овитрел, той е като писалка. С кое не успяхте?
Утре задължително споделете на лекаря си и той ще прецени по големината на фоликулите.

Момичета, утре ни предстои инсеминация, като днес докторката ми даде хомирон, за да си го поставя сама вкъщи след 21ч. Разбира се, не се справих, за първи път ми се налага да си поставям. Та,понеже няма как да звъня на лекарката се чудя това много критично ли е за самата процедура?
Друг налагало ли му се е да си поставя сам🤷🏻♀

Тя ми даде само една опаковка, 1 игла и тн, и аз от бързане и притеснение изпуснах и разсипах течният продукт. Не исках да рискувам с останалото количество, най-малкото се въргаля по земята Sad Доста се ядосах, но няма какво да направя. Какво да ви кажа, несериозно от моя страна, но ми е за първи път, планирам ако има следващ път да отида при мед.лице, което да го направи.

Просто исках да събера мнения дали някой е правил инсеминация без предварително да поставя.

# 587
Момичета, аз все още хвърлям по едно око на тази тема, макар и вече бременна. Минавам само да ви пожелая успех и да вярвате, че мечтата ви за бебе ще се сбъдне!
Чрез инсеминация ли забременя? И ако е да, коя по ред ти беше тя?
Не, чрез инвитро.

# 588
Здравейте на всички записвам се с първа инсеминация на 03.03 тест трябва да правя чак на 17.03 но до тогава ще се побъркам. Някой има ли тогава да прави тест.Стискам палци на всички които чакат Simple Smile

# 589
  • София
Кръвен тест може да се направи на 12-ия ден.
Иначе аз не мога да стигна до ин витрото. Все се пекат фоликулите. Почвам много да се изнервям

# 590
Кръвен тест може да се направи на 12-ия ден.
Иначе аз не мога да стигна до ин витрото. Все се пекат фоликулите. Почвам много да се изнервям
Ами като ми изписаха рецептата за хапчетата и бяха написали че на 17 трябва да направя кръвен тест,ако пусна на 12 ден не знам дали резултата ще е верен заради инжекцията с хормон

# 591
Момичета, вчера на 10 ден от инсеминацията ми това е резултата!Това е втората ми инсеминция, първата беше ноември отново успешна , но за съжаление загубих бременноста! Стискайте палци този път да успея....пиша ви от болницата със хиперстимулация съм....но лекарите птавят всичко възможно да не навредят на растящото чудо! Успех на всички чакащи. Нека напълним темата с ++++++++!

Успех мила! Много стискам палци всичко да се получи.

Пожелавам успех и щастие на бременилките от миналата година. Не знам дали те четат още темата, обаче аз ги помня. Фбид, ако четеш много щастие мила!!!

Ох, тихичко да споделя, че много се вълнувам. От днес и аз съм бремменна, но само аз си го знам. До теста има десетина дни. Да добавя, че днеска имах ембриотрансфер.
Чета,чета,отвреме на време, чакаме се юнака на 16 Simple Smile вече нямам търпение Simple Smile стискам много палци на теб.

# 592
Според мен се обади на лекар, ако имаш рецептата в теб, купуваш нова инжекция и слагаш. Аз съм слагала овитрел, много е лесно, тя си има игла, заредена и само нагласяш стойността и пробиваш корема. По отношение на перфектните резултати преди инсеминация и неуспешна след това, само ще кажа, че два пъти съм забременявала след инсеминация и двата пъти не ни бяха най-перфектните изследвания с мъжа ми. Просто си стана, каквото и да си говорим си е природа и медицината не може да обещае, че при перфекти показатели 100 % ще настъпи бременност. Затова кураж и продължавайте. Аз успях след 3та процедура първия път и след 4та втория път. Дали ме е налягало отчаянието, ами да тежко ми беше няма спор. Но ще стане, щом го искате, ще стане.
За резултати най-рано 12ти ден - кръвен и на 14-ти уринен. Преди това няма много смисъл. И двата пъти ме почна безсънието още на 10ти ден и още тогава си знаех, че има нещо. Симптомите са равностойни на симптоми на идващ цикъл, така че просто си правите теста и ви желая успех.

# 593
Все пак споделете как е минала инсеминацията. Странно защо не се предписва овитрел, който наистина е супер лесен за поставяне в домашни условия, а флакон и спринцовка с игла. Доста по-трудно е за неопитен човек.
Желая ви успех.

Моят кръвен тест е насрочен за 13-ти март, което по препоръка е 15-ти ден след инсеминация.

Защо не опитате да поставите отново?  Все пак това ви е изписано, а вие трябва да се стремите да спазвате указанията на лекаря си. Обикновено тези инжекции са с
 подробни указания. Нарича се хориомон и стимулира узряването на яйцеклетката, както и таймира овулацията. Аз съм поставяла овитрел, той е като писалка. С кое не успяхте?
Утре задължително споделете на лекаря си и той ще прецени по големината на фоликулите.

Момичета, утре ни предстои инсеминация, като днес докторката ми даде хомирон, за да си го поставя сама вкъщи след 21ч. Разбира се, не се справих, за първи път ми се налага да си поставям. Та,понеже няма как да звъня на лекарката се чудя това много критично ли е за самата процедура?
Друг налагало ли му се е да си поставя сам🤷🏻♀

Тя ми даде само една опаковка, 1 игла и тн, и аз от бързане и притеснение изпуснах и разсипах течният продукт. Не исках да рискувам с останалото количество, най-малкото се въргаля по земята Sad Доста се ядосах, но няма какво да направя. Какво да ви кажа, несериозно от моя страна, но ми е за първи път, планирам ако има следващ път да отида при мед.лице, което да го направи.

Просто исках да събера мнения дали някой е правил инсеминация без предварително да поставя.

# 594
W0nderland и аз на 13-ти ми е (15 ден). Но много не сърби 😅 да го направя на 10-ти петък ще ми е ( 12 ден ) и по точно ( 14 ден ) от поставянето на инжекцията с хормона..

# 595
Имате ли някакво предчувствие или някакви сигнали... Направо не знам как ще издържа аз до 17

# 596
И аз наминавам да следя темичката макар вече почти да преполових седмиците до заветната мечта!
Понякога пиша да окуражавам новите в това начинание.
Надявам се всички да стигнат до заветните плюсчета и да не се отчайват!!! Чудеса се случват всеки ден!

И не на последно място хубав празник, мили дами! Бъдете силни, не спирайте да мечтаете и да се борите за мечтите си!

Успех мила! Много стискам палци всичко да се получи.

Пожелавам успех и щастие на бременилките от миналата година. Не знам дали те четат още темата, обаче аз ги помня. Фбид, ако четеш много щастие мила!!!

Ох, тихичко да споделя, че много се вълнувам. От днес и аз съм бремменна, но само аз си го знам. До теста има десетина дни. Да добавя, че днеска имах ембриотрансфер.

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:45 от K_asi

# 597
Смятам, че избързваш. Най-рано 12-ти ден от процедурата, и то деня на процедурата е нулев. Аз съм правила тест на 14 ти ден от процедурата(15 ти ако броим и деня на самата процедура) и чертата беше бледа.
W0nderland и аз на 13-ти ми е (15 ден). Но много не сърби 😅 да го направя на 10-ти петък ще ми е ( 12 ден ) и по точно ( 14 ден ) от поставянето на инжекцията с хормона..

# 598
Happysoks права си , ако става въпрос за уринарен тест. Но аз говоря за кръвен , и казвам че 15 дни ще са от самата инжекция с хормона, а четох че той се чисти на 10-12 ден напълно , ако няма нищо.

# 599
Момичета, вчера на 10 ден от инсеминацията ми това е резултата!Това е втората ми инсеминция, първата беше ноември отново успешна , но за съжаление загубих бременноста! Стискайте палци този път да успея....пиша ви от болницата със хиперстимулация съм....но лекарите птавят всичко възможно да не навредят на растящото чудо! Успех на всички чакащи. Нека напълним темата с ++++++++!
Момичета, в неделя ме изписаха от болницата. Все още съм поддута, но поне взех малко да спадам( 1.5кг на ден надолу кантара). Много течност имах насъбрана. Само се моля всичко това да не е навредило на бременността. В болницата следиха чхг...
На 28.02 - чхг-23
На 02.02 - чхг- 64
На 05.02 - чхг- 260
Доктора каза че е добре...но днес пуснах пак и чакам да видя дали се е покачило. Нямам никакви усещания и симптоми и това ме притеснява.

Общи условия

Активация на акаунт