Паническо разстройство - 55

• 43 647
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
За Аритавито- може би след 3 седмици.
Бифлокс не ми понесе добре и ми го смениха.

Колко дни пи бифлокса и за какво ? Аз го пия за тревожност и лека депресия, но засега нямам подобрение, дори леко се влоших.
Около 2м. за тревожност, но имах странични ефекти, които не отминаха, и ми смениха АД.

Вече 20 дена приемам бифлокс и страничните не отшумяват, особено сутрин е ад. Събуждам се много ранно със силна тревожност, отпадноло ми е , лошо ми е, гади ми се. При теб какви бяха страничните.

# 196
Скрит текст:

Колко дни пи бифлокса и за какво ? Аз го пия за тревожност и лека депресия, но засега нямам подобрение, дори леко се влоших.
Около 2м. за тревожност, но имах странични ефекти, които не отминаха, и ми смениха АД.
Вече 20 дена приемам бифлокс и страничните не отшумяват, особено сутрин е ад. Събуждам се много ранно със силна тревожност, отпадноло ми е , лошо ми е, гади ми се. При теб какви бяха страничните.
Виене на свят, гадене, замаяност....... Изобщо не бях на себе си.

# 197
Скрит текст:

А от новия АД имаше ли странични

# 198
Скрит текст:
Скрит текст:

А от новия АД имаше ли странични
Засега 3 седмици не. Леко ми е унесено, но иначе е ок.

# 199
Здравейте! Близо 10 години пих Ксетанор от 20мг по половин таблетка и се поддържах във баланс. Без да имам продължително време ПА и кризи. Обаче го спрях за 1 месец, тъй като правих едни генетични изследвания и там излезе, че с хранителни добавки ще съм по-добре и постепенно спрях Ксетанора. Да обаче 1 месец не го пих и адски се влоших и хранит.добавки се оказа,че не ми действат добре. Сега започнах пак Ксетанора, обаче ми е зле и от него. Като пия половинка както си пиех преди много ми изтръпва главата, ако пия 1/4 пак не ми е много добре, но поне не ми изтръпва така главата. И сега много ми е странно как така за 1 месец без да го пия сега имам толкова кофти симптоми пак, въпреки че го започнах отново. 3 седмици го пия пак и изобщо не се чувствам добре.
Пиех ривотрил от 0,5 мг за да успокоя симптомите от началото на взимането, но те не минават , а се притеснявам да не свикна сега с този ривотрил и как ще го махам и него после. Като цяло съм със силна тревожност и ПА.
Искам да заместя ривотрила и психиатърката ми каза да започна да взимам флуанксол. Има ли някой в подобна ситуация и как да вдигна Ксетанора без това стягане в т.глявата което получавам?

# 200
Здравейте от 22 дни приемам бифлокс 20 мг. Първите 15 дни го пих през ден, след това по едно всяка сутрин. Имам чувството, че се влоших, тревожността се засили, отпаднало ми е, гади ми си, нямам апетит. Кога се очаква да отшумят страничните и да подейства. След колко време започва да действа? Да го сменям ли или още е рано.

# 201
Здравейте от 22 дни приемам бифлокс 20 мг. Първите 15 дни го пих през ден, след това по едно всяка сутрин. Имам чувството, че се влоших, тревожността се засили, отпаднало ми е, гади ми си, нямам апетит. Кога се очаква да отшумят страничните и да подейства. След колко време започва да действа? Да го сменям ли или още е рано.
Говори с лекуващия лекар за евентуална смяна. Той ще прецени най-добре.

# 202
Здравейте! Близо 10 години пих Ксетанор от 20мг по половин таблетка и се поддържах във баланс. Без да имам продължително време ПА и кризи. Обаче го спрях за 1 месец, тъй като правих едни генетични изследвания и там излезе, че с хранителни добавки ще съм по-добре и постепенно спрях Ксетанора. Да обаче 1 месец не го пих и адски се влоших и хранит.добавки се оказа,че не ми действат добре. Сега започнах пак Ксетанора, обаче ми е зле и от него. Като пия половинка както си пиех преди много ми изтръпва главата, ако пия 1/4 пак не ми е много добре, но поне не ми изтръпва така главата. И сега много ми е странно как така за 1 месец без да го пия сега имам толкова кофти симптоми пак, въпреки че го започнах отново. 3 седмици го пия пак и изобщо не се чувствам добре.
Пиех ривотрил от 0,5 мг за да успокоя симптомите от началото на взимането, но те не минават , а се притеснявам да не свикна сега с този ривотрил и как ще го махам и него после. Като цяло съм със силна тревожност и ПА.
Искам да заместя ривотрила и психиатърката ми каза да започна да взимам флуанксол. Има ли някой в подобна ситуация и как да вдигна Ксетанора без това стягане в т.глявата което получавам?
  Първо да ви кажа, че сте си дали парите напразно за генет. изследвания. Искат да ви зарибят да пиете добавки, които освен че не помагат са и скъпи.
Второ, като се спре един АД, той после не действа. Трябва да се смени. Затова не ви е добре с него. Идете да ви го сменят. След време пак ще ви действа, но след друг АД.

# 203
  • Варна
Здравейте! Hug За добро или лошо - присъединявам се към вас със съчувствие и все пак надежда за по-добро бъдеще.

На 25 години съм, омъжена, с подкрепящ партньор, без деца. Видях, че се обсъжда в темата назад - и мен именно състоянието ми ме спира да правя опити за забременяване.

Преди 8 години бях диагностицирана с ПР и ОКР, всичко продължи 3.5 години, като по собствено желание спрях антидепресантите и някак успях постепенно да се справя.
2022г.обаче за мен и семейството ми се оказа кошмарна най-вече в здравословен план, вследствие на което от юли месец моите паник атаки се завърнаха в целия си блясък. За момента съм само на билкови решения, но ми е много трудно понякога.
Симптомите ми най-вече са гадене, треперене, топли и студени вълни, изпотяване. Проблемът при мен е, че имам силен страх от повръщане и гаденето не ми помага никак. Изолирах се и почти не смея да излизам, особено пък сама. Усетих, че много помага да тегля една българска наум на глупавите паник атаки, но понякога не ги хващам навреме и страхът надделява над бунта. Nerd

В момента съм няколко дни след операция, на антибиотик. Откакто ги пия сякаш съм още по-тревожна и трети ден атаките не спират. Възможно ли е да има връзка между двете неща, някой има ли опит/информация по въпроса?

Ще ви следя и се надявам всички да се почувстваме добре възможно най-скоро. Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 ное 2022, 00:43 от StarBright

# 204
Аз от скоро съм с диагноза тревожност и ми е интересно какво изпитват другите хора, дали ми е това наистина. Като ви чета и разбирам, че не съм сама.Физическите симптоми започнаха и психически да ме сриват.Умора, апатия и постоянен страх. Бъдете силна ще се справите с полета.
Здравейте и аз от около 2 седмици съм парцал будя се нощем към 2 часа и край няма спане какво ли не съм пробвала.Почвам да треперя едно сърцебиене и замайване все едно ми спира въздуха днес ще ида при личния лекар да ми изпише нещо за сън
Нищо не ми се прави а и постоянно се прозявам .Бях  толкова добре преди да почине баба и след като я заварихме така на легло се почна всичко отначало.Моля някой да помогне постоянно съм със страх че нищо лошо ще се случи .На децата си не мога да обърна внимание дишам повърхностно обиколих вече колко лекари пак нищо

# 205
Ще се радвам, ако някой ми отговори относно един симптом, който е много досаден и не му схващам механизма. Ако изобщо е от тревожността, де. Заглъхване на ушите. Забелязвам, че се случва предимно, когато съм под стрес.

# 206
Ще се радвам, ако някой ми отговори относно един симптом, който е много досаден и не му схващам механизма. Ако изобщо е от тревожността, де. Заглъхване на ушите. Забелязвам, че се случва предимно, когато съм под стрес.
Така ми започна панич. разстройство. При първите ПА. Сега пия АД и го нямам или мнооого рядко.

# 207
Здравейте, искам да попитам възможно ли е да се получи замайване след прием на Ашваганда?

# 208
Здравейте, ще бъда много благодарна ако някой знае дали само от тревожност може пулса да е по ускорен. 97,102, 107 така ми върви. Започнах да пия пак Иневика, има ефект, но нещо ме гложди дали може да имам някакво заболяване за да ми е толкова ускорен? Преди два месеца след Ковид бях на кардиолог, пусна една кардиограма, каза добре е, само пулса е висок. Попих Иневика една седмица и ги спрях понеже ми падна на 84,78( пулса) Сега от няколко дни пак с висок пулс и започвам да си мисля, че ми има нещо и ще умра, пак старите историй. Дали да не отида отново на психиатър или да се изследва за нещо друго, какво ще ме посъветвате?!  Възможно ли е да е от тревожността, въпреки, че не се чувствам толкова тревожно, когато пулса си ми е нормален.

# 209
Имала съм кризи с пулс 120 по седмица. Той определено е на психична основа. Правих си какви ли не изследвания при кардиолог. Пулса с потенето, замайването, главоболието са си тревожност.

Общи условия

Активация на акаунт