Паническо разстройство - 55

• 44 926
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Споделете мнение препоръка за психиатър в София
Преди години ми препоръчаха д-р Петя Димитрова, останах доволна като цяло, но зависи за какво Ви трябва, тъй като аз имах само няколко срещи с нея колкото да си поговорим, да ми назначи терапия и после да проследи как ми се отразява.
Може би, ако и сега предвид влошаващото ми се състояние, се наложи да стигна до психиатър,пак ще се обърна към нея, просто, защото тогава и се доверих и ми вдъхна надежда.
https://superdoc.bg/lekar/d-r-petya-dimitrova-1919
За тревожно разстройство
Предполагам и други ще споделят препоръки, но и там като с всеки друг лекар е индивидуално и е малко на проба-грешка и лично усещане

Боря се 10 години вече с тревожно разстройство и повръщане следствие на него, пила съм веднъж антидепресанти около 4- 5 месеца, спрях ги на своя глава , отчитам, че може и да е било грешка, но психиатъра при който ходех, не беше супер заинтересован, рецептата през останалото време докато и разказвах за симптомите ми, тя си пушеше  електронна цигара..... Мина много време млад човик съм  това пречи на живота ми и развитието ми и съответно ме измъчва доста коварно, искам да се излекувам ( подчертавам,че и Психотерапия съм правила).
Как сте успяла 10 години борба без лекарства?

# 601
На мен д-р Петя Димитрова не ми нацели правилното лечение.
Д-р Теменужка Йорданова изобщо не пожела да назначи лечение преди да направя генетичен тест за 1000+ лв и тогава да мислим за лечение, ама пак не било сигурно, че ще нацелим от първия път.
Д-р Гергана Прокопиева го е обърнала на печалбарство.
Д-р Владимир Наков е сякаш ОК.

Точно за доктор Теменужка Йорданова говоря

# 602
Д-р Теменужка Йорданова изобщо не пожела да назначи лечение преди да направя генетичен тест за 1000+ лв и тогава да мислим за лечение, ама пак не било сигурно, че ще нацелим от първия път.
Няма да се съгласявате да ви пратят този мошенически генетичет тест, който е абсолютна измама и няма нищо общо с науката. Теменужка Йорданова е комбина с клиниката която прави теста и те и дават процент от изпратените от нея заблудени пациенти вярващи че този тест ще помогне с нещо. Теста с нищо не помага, само ви вземат една тлъста сума от 1000 и отгоре лв. Няма никаква гаранция, че като си направите теста психиатъра ще ви нацели АД от първия път. Всичко е по метода на проба-грешка докато се нацели правилния АД и този тест няма никакво отношение към лечението. Абсолютна шарлатания.
Нали се сещате, че ако този генетичен тест, за който толкова много настоява Теменужка Йорданова, наистина помагаше да се определи правилното лечение то всички психиатри щяха да го прилагат и нямаше да има неизлекувани пациенти от паник атаки. Всички щяха да си пият правилните АД още от първия пъти и всичко щеше да е цветя и рози. Да ама не. С  тест, без тест нещата са проба-грешка докато се уцели правилното лечение. Само дето с теста олеквате с едни 1000 лв.

# 603
Скрит текст:
Няма да се съгласявате да ви пратят този мошенически генетичет тест, който е абсолютна измама и няма нищо общо с науката. Теменужка Йорданова е комбина с клиниката която прави теста и те и дават процент от изпратените от нея заблудени пациенти вярващи че този тест ще помогне с нещо. Теста с нищо не помага, само ви вземат една тлъста сума от 1000 и отгоре лв. Няма никаква гаранция, че като си направите теста психиатъра ще ви нацели АД от първия път. Всичко е по метода на проба-грешка докато се нацели правилния АД и този тест няма никакво отношение към лечението. Абсолютна шарлатания.
Нали се сещате, че ако този генетичен тест, за който толкова много настоява Теменужка Йорданова, наистина помагаше да се определи правилното лечение то всички психиатри щяха да го прилагат и нямаше да има неизлекувани пациенти от паник атаки. Всички щяха да си пият правилните АД още от първия пъти и всичко щеше да е цветя и рози. Да ама не. С  тест, без тест нещата са проба-грешка докато се уцели правилното лечение. Само дето с теста олеквате с едни 1000 лв.
Той Наков това обясни като чу за теста. Каза, че ако става с тест, всички ще го ползват и няма да има хора с ПА, или ще са по-малко. В интерес на истината аз бях готова да го направя, ако гарантира успешно лечение, но самата докторка каза, че бил тест за ориентиране по-скоро, ама много важен. Колко да е важен, не знам? Пред кабинета имаше едно момиче с една папка от лаборатория и след като ми препоръчаха на мен теста, проверих в нет-а, и познах логото на папката на пациентката т.е. изпращат се пациенти на такъв тест в лаборатория.

# 604
Скрит текст:
Скрит текст:
Той Наков това обясни като чу за теста. Каза, че ако става с тест, всички ще го ползват и няма да има хора с ПА, или ще са по-малко. В интерес на истината аз бях готова да го направя, ако гарантира успешно лечение, но самата докторка каза, че бил тест за ориентиране по-скоро, ама много важен. Колко да е важен, не знам? Пред кабинета имаше едно момиче с една папка от лаборатория и след като ми препоръчаха на мен теста, проверих в нет-а, и познах логото на папката на пациентката т.е. изпращат се пациенти на такъв тест в лаборатория.
Ами важен е, за Йорданова е много важен. Що да не прибере няколко стотин лева комисионна от всеки изпратен пациент. Всички сме готови да направим такъв тест с който да се определят веднага правилните хапчета, и не 1000 ами 5 000 лв. ще дам, но за съжаление няма такова чудо все още. Йорданова, като си направиш теста пак лекува с налучкване и проба-грешка, само дето и идват едни хубави пари от този шарлатански тест.

# 605
Това вече е наистина гнусно! За теста говоря,за печалбарството и за тая тъпа кранта,дето бих я била с лопатата и гаранция ще ми мине всичката паника.....

# 606
Аз отидох при Теменужка,тъй като ми я препоръчаха пък и прочетох в онзи сайт на Георги страх.бг....там тоъ казва, че тя го е оправила

# 607
И аз препоръчвам д-р Петя Димитрова. Аз ходя при нея. Доволна съм. От почти 1 година съм на Серопрам и не смея да се похваля за състоянието ми. Но много странно ми стана, когато последния път ми каза, че мога да отида чак след 1 година, ако продължавам да се чувствам добре. Мислех, че ще е по-кратко лечението.

# 608
Аз отидох при Теменужка,тъй като ми я препоръчаха пък и прочетох в онзи сайт на Георги страх.бг....там тоъ казва, че тя го е оправила
Въпроса сега е къде е Георги, с какво се занимава и в коя крайност се хвърли Simple Smile Вярно, че се отърва от ПР, обаче е като монах будист от еврейски произход.

# 609
Някой получавал ли е пристъп на вертиго? Тази сутрин като се събудих и в легнало положение получих нечовешки световъртеж. Станах, продължи една минута. После при всяко лягане, местене на главата в леглото и ставане се повтаря същото. Ужасно съм уплашена. Не мога да лежа, потъвам. Това не е тази замаяност, която имах при па. Това си е увреда, ама не знам на какво. Някой случвало ли му се е?

# 610
Много често световъртежът е от шипове във врата. Започнете да си правите гимнастика на врата всяка сутрин.

# 611
искам да питам Георги има ли информация, че в лексотана от както е на Тева има по-малко вещество
Преди, когато беше на Рош пиех по половин, рядко по един на ден.
Сега пия по 2 .

# 612
  • София
Някой получавал ли е пристъп на вертиго? Тази сутрин като се събудих и в легнало положение получих нечовешки световъртеж. Станах, продължи една минута. После при всяко лягане, местене на главата в леглото и ставане се повтаря същото. Ужасно съм уплашена. Не мога да лежа, потъвам. Това не е тази замаяност, която имах при па. Това си е увреда, ама не знам на какво. Някой случвало ли му се е?
Имала съм това ужасно усещане, особено с потъването, но го свързвах с ПА и ГТР, може да опитате с упражнения за врата, но бавно и полека.
Иначе как го усетихте - все едно стаята се върти или тялото ? На мен усещането ми е винаги сякаш в тялото и главата, а потъването ми беше тогава все едно пропадам и губя връзка с околния свят за част от секундата.

Какъв пулс държите ? Мн странно напоследък пулсът ми не пада под 100, понякога скача и до 150, ето сега съм пила кса и уж да ме отпусне , но още ми е гадно и си държа пулс над 100

Последна редакция: нд, 18 дек 2022, 13:42 от vencho82

# 613
искам да питам Георги има ли информация, че в лексотана от както е на Тева има по-малко вещество
Сега пия по 2 .
Георги едва ли е изследвал лекарството, но и на мен не ми действа 1/4т, каквато ми беше дозата на Рош.

# 614
Сега пия по 2 .
Не, няма такава информация. Но е вероятно по слабо пречистен и затова е така.

Общи условия

Активация на акаунт