Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 236
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Мммда, до 2024 ще съм забравила изобщо за съществуването на тоя сериал Joy

# 631
Аз го гледах в събота, но изчаках малко да минат емоциите. Та,
Скрит текст:
Хареса ми. Не ме дразнят сцените с раждания. Приемам ги съвсем нормално, наистина. Сцена като сцена, нещата от живота. Според мен Ема Д'Арси се справя много добре в ролята. Нямало е момент, в който да се чудя какво изпитва героинята дори и да не говори.
Не разбрах защо Демън пееше на драконите. Съвсем ясно ми стана обаче защо хвана Ренира за гърлото. Толкова много време чакаше тя да седне на трона и той да управлява, а сякаш в един момент тя се държеше като разколебана.
Според мен драконите в последната сцена не реагираха на командите, а на емоциите на ездачите и затова стана така. Виждали ме Луцерис как се присмя на Емонд когато му сложиха прасето пред него на масата, виждали сме и Емонт колко го мрази заради окото. Та не беше чудно и драконите, че така реагираха.

# 632
Гледах. Много, много добър епизод.

# 633
  • София
Аз съм едва на епизод 9. Всичко щеше да е толкова лесно с една простичка команда "дракарис". Сега заради тази грешка ойде историята още няколко сезона Grinning

Не знам колко време управлява, но на малкия Егон май му хареса чувството да бъде крал.

# 634
Аз пък не се стърпях и прочетох "Кралицата и принцесата". Разбрах, че я има в читанка благодарение на съфорумци, тъй че едно голямо Благодаря и от мен! Heart
Хем нямам търпение за новите сезони, хем мисля, че твърде жестоко и кърваво ще ми дойде и ще надмине троновете.
Скрит текст:
Като прочетох и за края на Алисънт как полудява, мисля че режисьорите и Оливия отсега се справят перфектно и загатват каква ще е съдбата на тази нестабилна жена.

# 635
За епизода.
Скрит текст:
Нямаше как Ренис да приключи всичко,ето и в последния епизод се оправда,че не е искала тя да започва войната.Ренира също имаше няколко възможности да отсече главата на змията и да приключи всичко,но щеше да стане прекалено бързо и лесно.Не ми харесаха някой неща,но пък е нормално.Деймън подготвя дивите дракони,затова им пее,според мен това беше дракона на стария крал,доста голям и внушителен.Ема играе добре,не мисля че е дървена,по скоро доста сдържана в сравнение с Мили,но е доста по улегнала вече.Егон се съгласи заради кинжала,Алисън го изманипулира доста добре.Не мисля че знаят за пророчеството,някой ще ме светне ли каква беше тази страница дето и даде Ото,в книгите те не знаят и няма такова нещо.Гола амбиция си е узурпирането.И Емонд че изкараха добър не ми хареса,дракона виновен да бе да.В книгите въобще не е така.Отделно Дерон къде е,нали има дракон защо не е дошъл още?
За книгите.
Скрит текст:
Мартин потвърди ли че танца ще е втори сезон,а последвалите трети и четвърти уж ще са до Ерис лудия?Или са само фенфикшъни?Почнаха разминаванията с книгите,не са много и фатални,но мен ме дразнят как за екшъна и рейтинг са изменили някой неща.Ясно е че няма как да са зрелищни иначе.

# 636
Трети и четвърти сезон
Скрит текст:
не виждам как ще са до Ерис Лудия, ако  въобще има такива. То само за Блекфирите може цял отделен сериал да се направи с поне 4-5 сезона.  да не говорим за Егон Невероятния и за сблъсъците Ланистър -Тарбек, които приключват чак с Тивин. Всъщнос вече се говори че ще има нови и нови сериали за Таргариените. Да, Мартин загатна за желание за 4 сезона с цел да бъде разказана историята на Танца (само на него), ама май повече за чети говорим. За сега е ясно, че ще има 2-ри сезон, нататък ще видим.

# 637
Дерон ще е във втори сезон. Джодж Мартин е казал, че уж 4 сезона ще са за да се разкаже танца. Страницата е от книга, още в първите епизоди младата Ренира и младата Алисънт четоха от нея, Ренира я скъса и я даде на Алисънт. Символизира приятелството им от деца.
За епизода.
Скрит текст:
Нямаше как Ренис да приключи всичко,ето и в последния епизод се оправда,че не е искала тя да започва войната.Ренира също имаше няколко възможности да отсече главата на змията и да приключи всичко,но щеше да стане прекалено бързо и лесно.Не ми харесаха някой неща,но пък е нормално.Деймън подготвя дивите дракони,затова им пее,според мен това беше дракона на стария крал,доста голям и внушителен.Ема играе добре,не мисля че е дървена,по скоро доста сдържана в сравнение с Мили,но е доста по улегнала вече.Егон се съгласи заради кинжала,Алисън го изманипулира доста добре.Не мисля че знаят за пророчеството,някой ще ме светне ли каква беше тази страница дето и даде Ото,в книгите те не знаят и няма такова нещо.Гола амбиция си е узурпирането.И Емонд че изкараха добър не ми хареса,дракона виновен да бе да.В книгите въобще не е така.Отделно Дерон къде е,нали има дракон защо не е дошъл още?
За книгите.
Скрит текст:
Мартин потвърди ли че танца ще е втори сезон,а последвалите трети и четвърти уж ще са до Ерис лудия?Или са само фенфикшъни?Почнаха разминаванията с книгите,не са много и фатални,но мен ме дразнят как за екшъна и рейтинг са изменили някой неща.Ясно е че няма как да са зрелищни иначе.

# 638
Вярно го имаше това в началото,уж се кьорих ама не познах какво е написано и за какво беше страницата.Добре че ми напомнихте.И на мен ми се вижда сбиртак два сезона за след танца да стигнат,бая ще ги разгърнат значи това е добре.Чичо да се стяга и да допише ветровете и пролетта,стига с тва изкарване на пари от сериалите 🤣🤣🤣

# 639
Точната реплика май бе, че той (Мартин) би искал да са 4 сезона - и то за Танца. Ама дали така ще стане е друг въпрос.

https://webcafe.bg/seriali/dzhordzh-r-r-martin-domat-na-drakona- … o-10-epizoda.html -  Мартин- "Домът на дракона се нуждае от 4 сезона по 10 епизода.".

Припомням, че продуцентите имаха идеи за още четири сериала по Таргариените.

# 640
Май ще има и продължение на "Игра на тронове". Ще бъде за историята на Джон Сноу след края на сериала.

# 641
Ще има. Аз защо казвам. Подготвят ни много сериали за  Таргите. по план трябва да са поне 5. и за Нимерия трябва да има и за 10 000 кораба

# 642
Аз много ще се кефя на сериала за Джон Сноу. Харесвах го като образ и някак в нищото завърши неговата история. Дано обаче е сполучлив, понеже засега частите без Мартин не са. Искам да разбера и какво се случва с другите Старки.

# 643
Аз искам сериал за Аря.
Тя нали тръгна да изследва нови земи Grinning

# 644
Точно. И аз искам да видим малко света извън Вестерос. Нека видим още от Дивото, също и Есос, Карт, Асхаи....

Общи условия

Активация на акаунт