Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 224
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Точно. Джон Сноу средно харесвах, но не ми се гледа пак Стената. На Ария не бях фен, но сериал с нея би бил най-интересен.

# 646
И аз имах тенденция да скипвам частите със стената и диваците. Май съм си повече по кралските интриги в чертога, но ми е интересно как ще завъртят изобщо историята му. А и тук вече ще е отвъд стената - богато поле за въображение на сценаристи какво ще има там след бродниците, освен лед. Joy

# 647
Дали в сериала за Джон Сноу ще включат сестрата близначка?

# 648
Коя?

# 649
Има теории из интернет, че има сестра близначка. Предполагам, че такова нещо в книгите няма. Но би било интересно.
Трябват повече герои с кръвта на Таргериън. Simple Smile

# 650
Интересно! За първи път чувам. Разкажи подробности за теорията Simple Smile

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 14:56 от mi6eto_

# 651
В книгите явно има персонаж на име Вал. Тя е от диваците. И има теория, че също е дъщеря на Лиана и Регар. Описана е като красива жена с руса коса, но не чак платинено руса и сиво-сини очи.

# 652
Вал доколкото знам е сестра на Дала от свободния народ, жената на Манс Райдър. За Дала знаем много малко освен че е дивачка. Хората на Станис наричат Вал "дивашката принцеса", дори има  лека закачка между нея и Джон. За сефте за първи чувам, че били близнаци. Явно някой си е изсмукал неща от пръстите

# 653
  • Вестерос
🙄🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣🤣

# 654
😁 Но би било интересно.

# 655
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Ха-ха, с тези тенденции за мулти функционални женски персонажи като нищо ще изскочи една сестра-близначка да го играе Мери Сю на Вала, колко му е. Само да не стане, че в собствения си сериал Джонката ще го играе второстепенен персонаж.

# 656
Ааа, не. Без такива персонажи. И Джон да не е Гaри Стю, че на моменти баш такъв си беше. (Моля феновете му да не се засягат!) Но няма да е лошо образът/актьорът малко да живне. (Pun intended.)

# 657
  • Варна
В книгите явно има персонаж на име Вал. Тя е от диваците. И има теория, че също е дъщеря на Лиана и Регар. Описана е като красива жена с руса коса, но не чак платинено руса и сиво-сини очи.
Ахахаха... това се връзва с теорията че Манс е Регар, не виждам иначе какво ще прави тя зад вала. Това обяснява и защо Вал се грижи за бебето на Дала, всъщност то и е полубрат...
Опа, значи бебето което гледа Джили е Таргче..
Готова съм с още един сериал...Joy

По-съм съгласна с теорията че Мийра е сестрата близначка...

П.П.
май отпадат проектите за приключенията на Корлис Веларион и сериала за 10 хиляди кораба на Нимерия. Свалили са ги от сайта на Стартлинг, но няма изрично нищо потвърдено.
Все още стоят в разработка сериала на Джонката - "Сняг", сериал по приключенията на дънк и Ег и три  анимационни сериала.

# 658
😁 Да не започвам значи с теориите за Тирион Таргериън. 🤭

# 659
Защо им трябват 2 години да направят 10 серии? Какво толкова ще ги забави не ми е ясно 😡😡😡

За финала- гледах още в петък вечерта,не се стърпях и въпреки,че съм чела книгата ми беше свит стомаха през цялото време! Много добре са направили всичко, всяко нещо е изпипано и ме кара да настръхвам. Има някои разминавания от книгата,дано не са прекалено много и в следващите сезони... Като знам какво следва от тук нататък, нямам търпение да гледам, 2ри сезон ще е екшън и ще има много сълзи и сополи... И всеки ще си получи заслуженото (надявам се)

Общи условия

Активация на акаунт