Домът на Дракона (House of the Dragon), част от филмовата вселена на GoT - 44

• 29 216
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
За страницата от книгата - Алисън задаваше въпроси на Ренира по история. А накрая Ренира и каза всичко и ѝ показа, че отлично знае историята. Доколкото си спомням ставаше въпрос за Завоеванието и съответно страницата е от там.

# 661
Тъкмо сериалът стана интересен и сезонът свърши! Angry

От самото начало харесвах Ренис, вече съм ѝ абсолютна фенка.
Не харесвам персонажa на Емонд, но актьорът е просто страхотен!

Скрит текст:
Разревах се на края на серията Disappointed Сцената беше добре пресъздадена!

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 17:26 от Manique

# 662
  • София
Много ми бодат очите разликите във възрастта. Демън и Емонд изглеждат на едни и същи години, Чиче въобще не остарява. Simple Smile Синовете на Ренира изглеждат на 12-13 години, а Емонд на около 30 г.

# 663
И аз не мога да го възприема Емънд, а смешното е, че самият актьор наистина е млад и е по-малък от актьора играещ брат му Егон. Joy
Обаче за чичо вече няма логично обяснение, освен че искат да го държат секси да привлича фенове Joy

# 664
Точно заради това е.

# 665
  • Варна
Много ми бодат очите разликите във възрастта. Демън и Емонд изглеждат на едни и същи години, Чиче въобще не остарява. Simple Smile
Мат е на 39, а Юън е на 25 - 14 години разлика.

# 666
Просто актьорът, играещ Емонд, така си изглежда. Има такива лица. Имаше един в моето училище с такава физиономия, викахме му "Дядката".Mask

# 667
# 668
Аз пък не си представям по-скучен сериал от такъв за Джон Сноу. Стената, леда, той се муси и гледа кат теле... Не знам на мен не ми харесваше персонажа му. А пък накрая направо не можех да го трая. То последния сезон нищо не можех д атрая, де, насила го изгледах, за да видя падението до къде ще стигне.. толкова никога не се бях разочаровала от сериал, както от тоя ГоТ. И сега още в главата ми има алтернативен последен сезон и Дани е the motherf*cking Queen както си беше редно да стане... Оххх сори, ама още се ядосвам като се сетя Rolling Eyes

# 669
Аз пък не си представям по-скучен сериал от такъв за Джон Сноу. Стената, леда, той се муси и гледа кат теле... Не знам на мен не ми харесваше персонажа му. А пък накрая направо не можех да го трая. То последния сезон нищо не можех д атрая, де, насила го изгледах, за да видя падението до къде ще стигне.. толкова никога не се бях разочаровала от сериал, както от тоя ГоТ. И сега още в главата ми има алтернативен последен сезон и Дани е the motherf*cking Queen както си беше редно да стане... Оххх сори, ама още се ядосвам като се сетя Rolling Eyes

+1
Истински недоумявам какво толкова харесват хората в Джон !  За мен е едно голямо недоразумение ..... и честно казано предпочитам Дани да беше оцеляла и станала кралица , а оня да пукне.

# 670
  • Варна
Актьорът е виновен. Трябвало да да изберат някой по-харизматичен.

# 671
  • Somewhere far away
Има си някаква харизма и също така има baby  face, затова понякога имаш усещането, че гледа като теле. Grinning

# 672
И аз в началото и до средата не харесвах Джон Сноу. Всичко с него ми беше някак скучно. От средата до края ми стана сравнително симпатичен. Ария по същия начин. Но много се ядосах, когато тя уби Нощния крал. Тя за мен е персонажът най-близко до Мери Сю. От друга страна противно на повечето хора харесвах Санса от самото начало - просто ми се виждаше много реалистична героиня. А Роб е моят любимец. Може би и той беше малко Гари Сту, но актьорът компенсираше. (Междувпрочем препоръчвам "Бодигард") А за Бран по-добре да не отваряме темата. Персонаж с толкова потенциал, който можеше да се окаже и Нощния крал...

Последна редакция: пн, 24 окт 2022, 18:45 от Alucard

# 673
  • Варна
К'ви са тези Мери См. и Гари Сту?

# 674
Мери Сю се използва иронично за главен герой жена, която е представяна като необяснимо компетентна във всички области, надарена с уникални таланти или сили, харесвана или уважавана от повечето други герои, нереалистично лишена от слабости, изключително привлекателна, с вродена добродетелност и като цяло без значими недостатъци на характера и т.н. Гари Стю е мъжкият вариант на подобен герой, без никакви недостатъци, винаги знаещ, можещ, добродетелен и всячески добър, прав и никога не грешащ. Често такива персонажи са много изнервящи...

Общи условия

Активация на акаунт