ОСМОКЛАСНИЦИ оценките редят, а родителите в ЕД ги следят

• 41 452
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Мамзел Нитуш направо отивай при ЗД по УД.  Като са я изпуснали, ще я добавят и ще й преведат стипендията допълнително. Грешката не е на детето, не може тя да носи последствията.

Докато беше малък - лего, лего и пак лего. След това се започна с манги, книги, енциклопедии и т.н. Но и на това май му мина модата. И сега - освен да му взема акции на YouTube:) Ежедневието му е - училище, извънкласни занимания,  YouTube, учене,  YouTube,  YouTube и  YouTube. Дрехи и маратонки като подарък все още ги смята за кръвна обида. Споделете вие какво ще подарявате, да си открадна някоя идея:)

*PipiLota* все едно наборчето описваш. И аз сега минавам с разни технологични джаджи, ама взех да се поизчерпвам откъм асортимент. Той пък и си ги пази доста нещата, та вече не остана какво да му се купи...

При нас в училище е тотално затишие. Има по 1-2 оценки по предмет и това е. Ни за контролни се чува, ни за изпитвания. Мир и спокойствие просто! Rolling Eyes Днес съм на родителска среща, за която класната писа, че е много важна и да присъстваме, пък да видим.

# 346
  • Пловдив
Днес съм на родителска среща, за която класната писа, че е много важна и да присъстваме, пък да видим.
Важни са, защото трябва да се изберат родители, представители в обществения съвет Wink за това искат да присъстват всички родители.
Мамзел Нитуш, много безотговорно е това, от страна на класната ви. Да не говорим, че дори да се е объркала и да е пропуснала, тя трябва да поправи нещата. При нас казаха за успех 6.00 - 25 лв. На други места е повече, но въпросът е принципен и щом има успех ѝ се полага. Така че не оставяй нещата така.

# 347
А, Ханна, ние тази работа я свършихме още на първата РС. И касиер, и председател на класа, и представител в обществения съвет, всичко си избрахме. Сега нещо за класа ще обсъждаме...

# 348
  • Майничка
Мамзел, при вас не подават ли заявления децата или родителите? При нас подават децата, след крайния срок класните получаваме само списък на подалите за валидиране на успеха и обикновено проверяваме удостоверенията само на децата от него.

# 349
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел, при вас не подават ли заявления децата или родителите? При нас подават децата, след крайния срок класните получаваме само списък на подалите за валидиране на успеха и обикновено проверяваме удостоверенията само на децата от него.
Подадох и сметка предоставих, класната ми каза, че всичко е при нея, просто не го е дала на комисията....без коментар...няма да оставя така нещата, ще изчакам малко, да видя какво ще предприеме и  ще действам..

# 350
Абсолютно безотговорно е това от страна на класната. Как така няма да предаде документите?
Нищо особено при набора. Учи, тренира. По математика са вече на средна отсечка. По английски и останалите предмети нямам никаква идея. Оставила съм го по всичко да се оправя сам. Има учебници, има и за Уча се абонамент. Ако нещо не му е ясно и му трябва помощ, може да се обърне към мен. Казала съм му, че ако оценките са добри няма да го закачам какво и колко учи, ако не ми харесват обаче, ще почна и аз да изпитвам. Само математиката съм си оставила, но решаваме задачи основно почивните дни. Общо взето живот си живее тази година.

# 351
При нас само математичката куца,другите държат нивото.Моят по англ. и физика има 5,а по мат-4,но си е виновен сам де,без чертеж(непълен) и съкращение на доказателствената задача на вектори.Загубил е 6т. и бам четворка,да му е за урок.Все бърза и гледа да спести,мързел,липса на старание и резултатът е на лице.

# 352
  • Пловдив
Изчетох ви. При нас нищо не куца. Така съм зарязала девойката ,че все едно дете нямам. Всичко вкарва на график на телефона. Вижда се от всички- кога е на тенис, кога на испански, кога на козметик, кога на лазер. Оправя се сама. Урежда си сама часовете, предвижда си времето за транспорт. Видях я да учи само за контролното по математика. Оценките са шарени от 4 до 6 ,но тя е хепи ,че сега е на твърда петица по математика. Такъв айляк не е било. Харесва ми.

# 353
  • София
Това с пропуснатата стипендия леко ме втрещи. Поне нямаше ли горещи извинения, обещания, че ще се опита да поправи нещата и ще говори с когото трябва?

Коледен подарък си е избрал украси за стаята и тениски от Алиекспрес, но още не ми е пратил линкове. Помолих го да побърза, че нещата бавничко пристигат по празниците, но той все или има да учи или играе и не може да пусне мишката. По-интересното е, че каза, че имал бюджет от 30лв. и да сме си изберяли ние с баща му подарък. Баща и син много си приличат по вкус за книги и филми, та таткото каза, че ще се радва да го изненада с книга, която то му избере. А аз, за да се вместя в бюджета и в ходенето до книжарница си поръчах пъзел, да си го редим дружно по Коледа.

# 354
Забравих,синковецът иска нови слушалки,разбрахме се да дофинансира една част със стипендията и ще му добавя 3д пъзел(по-голям )+книга на англ.език(за разкош).Дрехи си има,а и честно казано не ми се дават пари за още чернилки(толкова са ми еднообразни,че......)

# 355
  • в очите на дъщеря ми
Това с пропуснатата стипендия леко ме втрещи. Поне нямаше ли горещи извинения, обещания, че ще се опита да поправи нещата и ще говори с когото трябва?
Две изречения, с половин уста без да се ангажира с действия и положителен резултат...но още не знае с кого си има работа!

# 356
  • София
Е защо така ще изненадваш жената да ѝ изясниш с кого си има работа по трудния начин? Възможно най-скоро я уведоми, че ще "копаш до дупка" да се реши проблема, така че да се задейства и тя, а не да си мисли, че се е разминало. Дори утре не е твърде рано да я попиташ културно какво е предприела.

# 357
  • около Варна
Влизам да се похваля с петица на контролното по математика, не просто петица, на ръба на шестицата 😁.
За Коледа моето днес ме сюрпризира, че иска брекети, щели да са за няколко Коледни и рождени дни. Не е като да има някакви сериозни дефекти, малко разстояние между предните зъби и един съвсем леко крив зъб, но според нея са ужасяващо грозни зъбите и. Оффффф

# 358
  • Сф
Леле wiwi...ние тъкмо ги сваляме тоя месец. Голямо изпитание и подарък..то, кола може да си купиш наместо брекети..
И при нас беше коледен подарък преди две години..
При нас всичко си тече лежерно, зор няма. По математика сме го закъсали , но май вече седна да учи. Там само ни е проблема
 Оставила съм я да се справя сама. Никой не ми.е седял на главата, ще се научи и тя! Осми клас , за бога! До кога ?

# 359
Pure и нашия проблем е само математиката. Но на набора хич нему пука. Вчера не беше на училище имаха футболни срещи между училищата не се класирали и беше нещастен. Ще навакса в събота с отбора си. Не знам дали споделих вече Историята и Географията не му били любими, Философията му е вече.

Общи условия

Активация на акаунт