Клиники в Истанбул - тема 16

• 77 325
  • 917
  •   1
Отговори
# 555
Някой може ли да каже цената на лукрин инжекция в Турция и на Золадекс в момента!

# 556
Здравейте момичета, някоя от вас дали е получавала сърбеж и леко зачервяване след подкожна инжекция прогестан декс...това ми е трети трансфер и сега за пръв път ми се получава

# 557
На мен не са ми искали тест за Ковид, не зная как е на другите места.
още ли искат ковид тестове бе , уф 😀

# 558
Здвейте на всички. Със сигурност много е писано по тази тема, но просто искам аз и моята половинка да съберем по прясна, и обективна информация. Решили сме за инвитро в Турция тъй като не сме очаровани от опита ни в България. Бихме желали да попитаме за това какви пари излиза цялата процедура за Турция, както така и всичко по това как протича (колко пъти се ходи до там, по колко дни се остава). Също така и изследванията, които правят там как протичат, какви изследвания, правят ли ПИД в процедурата. Как се практикува, на кой ден след пункцията се прави трансфера. Изобщо за цялата процедура от начало до край колко време и разбира се, и пари струва?Дали успеваемоста е наистина по голяма?Тъй като ние не сме първа младост (на 43 сме), а не разполагаме и с чак толкова много пари за 4-5 опита тук. Благодарим предварително.

# 559
Здвейте на всички. Със сигурност много е писано по тази тема, но просто искам аз и моята половинка да съберем по прясна, и обективна информация. Решили сме за инвитро в Турция тъй като не сме очаровани от опита ни в България. Бихме желали да попитаме за това какви пари излиза цялата процедура за Турция, както така и всичко по това как протича (колко пъти се ходи до там, по колко дни се остава). Също така и изследванията, които правят там как протичат, какви изследвания, правят ли ПИД в процедурата. Как се практикува, на кой ден след пункцията се прави трансфера. Изобщо за цялата процедура от начало до край колко време и разбира се, и пари струва?Дали успеваемоста е наистина по голяма?Тъй като ние не сме първа младост (на 43 сме), а не разполагаме и с чак толкова много пари за 4-5 опита тук. Благодарим предварително.
Здравейте.
Първо се ходи на първоначален преглед и като решите кога да започнете стимулация се отива на втори ден. Ние сме от Бургас, а процедурите ни бяха в мемориал и пътувахме между втори ден и следващия преглед на стимулацията. След това останахме там. Стимулацията е около 12-15 дни, според това за колко време ще достигнат фоликулите ви идеалните размери. Относно цените мога да споделя в нашата болница-2500 евро процедура, лекарства около 1200 лв., престой и храна, според личните нужди.  Пригответе си около 10000-13000 лв., в най добрия случай. ПИД е 295$ на ембрион. Отделно може да ви поискат цветна снимка-2200 лири в момента.

# 560
Момичета някой проверявал ли е как стои въпроси с отварянето на Бахджеджи в София ?Ходи ли си до Истанбул ,тук ли всичко се прави ?

# 561
Привет, момичета!
Някъде тук преди време бях видяла пост за пътуване към Истанбул с куче...
Сега не мога да го намеря, може ли някой да го сподели отново?
Предстой ни нова стимулация в Мемориал и се чудим дали да не вземем малкия губер с нас, че няма кой да го гледа :/

# 562
Как е положението с координаторите в Мемориал сега? Има ли адекватна комуникация?

# 563
Как е положението с координаторите в Мемориал сега? Има ли адекватна комуникация?
В момента нямам проблем с комуникацията.

# 564
Здравейте, някой да е отсядал в Imperium? Намира се на улицата пред "Elm Suite Hotel"

Ето този е: https://www.booking.com/hotel/tr/imperium-no-1-residence-by-newi … g.html?aid=356980

# 565
Здравейте, някой да е отсядал в Imperium? Намира се на улицата пред "Elm Suite Hotel"

Ето този е: https://www.booking.com/hotel/tr/imperium-no-1-residence-by-newi … g.html?aid=356980
Ние сме отсядали миналия април. Сградата е много добре поддържана, апартаментите са нови. Има подземен паркинг, който може да се ползва безплатно. Пишете на лично, ако ви интересува нещо друго.

# 566
Здравейте момичета отново , вчера се прибрахме от Турция. Бяхме на преглед в мемориал да се готвим за втори трансфер. Докторката отново ми изписа преднол макар че знае че миналия път не съм го взимала и им казвам че има лактоза която аз изобщо не усвоявам и не ми допада далаверата да имам болки и диария през целия прием . Не знам колко се пие ама сигурно поне 5-7 дена.
Има ли дами които като мен го пропускат ? Аз предния пропуснах.
Отделно направихме цветна снимка пак. Страха от предната болка беше много голям но този път ме заболя само за миг ( 1 минута ) беше адски силна но беше за кратко.После ме боля корем като при цикл ( леко ) и все още ми тече кръв , нее зацапване а ми като край на йикл все едно да речем или начало.Писах им казаха нормално било ама не ми се вижда нормално , снимката е била вчера в 3  сега е 10 аз още си тека.
Ще се готвим жа трансфер на естествен цикл с Преднол ( който смятам да нк взимам ) лутинус . ( той ли ще се слага до 12 та ) прогестан( той колко дена се бие че ми дадоха само 2 кутии )  и антибиотик
Здрасти, Bochinka.
Лутинусът и прогестанът ми го изписаха до 10гс при положителен тест. Аз ги продължих до 11-та. Фолиева киселина до 11гс. Ще ти стигнат сега преди трансферът, защото ще започнеш да ги слагаш 36ч. след блокиращата инжекция някъде….. нещо такова беше. Вземи си повече, като се прибираш след транфера. Антибиотиците мисля бяха дните преди трансфера само за 4 дни, ако не се лъжа. Аз си пиех преднила, защото нямах проблем с това. То нали беше имуниподтускащ медикамент. Ако нямаш проблем с имплантацията не виждам какво би навредило, ако не го пиеш още повече, че предишният път си забременяла и без него. Но все пак питай лекарите.
Успех 🍀☺
Моя съвет е да слушате и изпълнявате всичко което ви кажат!Миналата година бях малко небрежна с лекарствата и опита ми беше неуспешен.Тази година стриктно и по час си приемам всички лекарства и вече съм в 9г.с.Прогестана и Лутинос ми е изписан до 12г.с .

# 567
това не ми е първи трансфер имам едно дете с предния , и не съм пиела преднол това е и нещо о което коментирам. Имам непоносимост към съставка в преднола. Иначе другите изобщо не подлежат и на коментар което мога взимам стриктно

# 568
Здравейте, някой правил ли си е лапароскопия за Истмоцеле в Истанбул? В момента сме тук и утре имам пункция, но след това задължително трябва да се направи лапаро. Тук ме изпратиха при проф. Ахмет Гьочмен в болница Медикана, но цената е $3500. Не знам дали ще успеем да си го позволим, за това търся други варианти. Благодаря предварително

# 569
Относно истмоцеле не мога да помогна, но на мен ми препоръчакаха проф. Юджел Караман за друг вид операция. Изключително доволна съм. Ако имате възможност направете консултация докато сте там 🙂 Успех 🍀
Това е контакт на негов координатор, с който може да се свържете /англ.език/ - Zeynep Abla +90 532 514 93 87
https://www.brukseltupbebek.com/en/hakkimizda/ekibimiz/prof-dr-yucel-karaman/

Здравейте, някой правил ли си е лапароскопия за Истмоцеле в Истанбул? В момента сме тук и утре имам пункция, но след това задължително трябва да се направи лапаро. Тук ме изпратиха при проф. Ахмет Гьочмен в болница Медикана, но цената е $3500. Не знам дали ще успеем да си го позволим, за това търся други варианти. Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт