Интроверт, ама много заклет. Още от малка обичах да си играя сама, мразех колективните игри по физическо и въобще колективностите. Рано се научих да чета и обожавам четенето. Всеки, който ми прекъсва четенето и въобще ме отклонява от моя си начин на уединение, ме дразни. Обичам да пътувам, но или сама, или с много близък човек. Не понасям шумни компании и само в студентските години съм била по-отворена към такива.
От постовете в темата с Poni69 много се припокривам.
Също не съм фен на разходки сред природата, "на чист въздух", полянки и пътеки. Обичам си градската среда и шум, но да се разхождам/пазарувам сама. Имам си едно любимо заведение, в което обичам да сядам сама на капучино и мелба/торта. Слава Богу, че има смартфони, та донякъде е спасение от досадни екстроверти.
Също, че се промениха навиците на хората и никой вече не идва без покана вкъщи, просто защото минавал/имал работа в града.
Голям тормоз ми е последното работно място. Нямам никаква възможност за уединение, страдам, но засега няма друга опция.

А специално си бях намерила място при колеги от друг отдел, за да избегна разговори. Но тя реши, че трябва да ми прави компания, да не съм сама. Иначе е много симпатична, но аз имам потребност от уединение, за да си съхраня енергията.