Интроверт или екстроверт сте?

• 11 062
  • 175
  •   1
Отговори
# 105
Това, че случайно сме се оказали в един влак/самолет, за мен не е причина да водя безсмислени разговори.

Много добре казано. Аз такива разговори не водя дори с хората, които случайно живеят в същата сграда като мен, а какво остава за влак/самолет.

# 106
По случай датата - да си кажа, че не си познавам съседите, освен един-двама (не познавах и предишните - освен по лице, а тези на етажа и по име) и искрено се надявам да не са луди и да не ми звънят на вратата днес (както и да не насърчават децата си да звънят на непознати). 

# 107
Те и да звънят, аз не отварям. Нямам бонбони така или иначе, защото не ядем.

# 108
Да, точно това написах в друга тема, че не отварям на никого, когато и да звънят.

# 109
  • София
По случай датата - да си кажа, че не си познавам съседите, освен един-двама (не познавах и предишните - освен по лице, а тези на етажа и по име) и искрено се надявам да не са луди и да не ми звънят на вратата днес (както и да не насърчават децата си да звънят на непознати).  

Аз си имам решение - ако решат да звънят, на вратата вече ги чака бележка с текст "Все още празнувам Свети Валентин! Отварянето на вратата може да бъде травмиращо за деца" и стискам палци да ги води някой възрастен.

Като ще се занимаваме с измислени празници, поне да има полза от това!

# 110
Много съм доволна - не само че никой не е звънял, ами беше по-тихо от обикновено (даже асансьор не съм чула). Остава загадката къде са всички тези празнуващи деца, за които пише във Фб? По едно време вечерта си поливах цветята и видях група деца с тротинетки от терасата, но определено не бяха от празнуващите.

# 111
Цял живот съм си мислела, че съм интроверт. И наскоро се зачудих дали това е така изобщо. Едно е сигурно, имам си социална тревожност. И започнах да се чудя дали всъщност тази тревожност не ме е накарала да се определям като интроверт.
Но да, може би по-скоро съм някъде по средата с малко повече уклон към интровертност. Чувствам се добре сама, обожавам да се занимавам сама с различни неща. Но не и постоянно, имам нужда и от социален контакт. И кое от двете ме зарежда повече наистина ми е трудно да определя.
Тестът показа това

# 112
Зависи от обстановката и още куп неща, но според мен аз съм по-скоро екстроверт.

# 113
Имах предвид конкретно купето във влака и за по-дълги разстояния,а не градския транспорт. Тогава настроението и духът на човека са приповдигнати и отвътре му иде да се изприкаже с ближния. "Човекът е човек,когато е на път"- Пеньо Пенев.
За интровертите обаче,пътуването явно е излизане от зоната им на комфорт,понеже остават без неща с които са привикнали – безжичен интернет,например. Yum

Глупости на търкалета. 😆
Аз съм краен интроверт, но не бих казала, че пътуването е излизане от зоната ми на комфорт. Обичам да пътувам, но искам да се наслаждавам на пътуването сама или с мъжа/децата си. Не мога да плямпам празни приказки няколко часа или да слушам някой да ми мели. Искам да гледам през прозореца, да си мисля за свои неща, да слушам музика. Какъв безжичен интернет? Света Петке! 🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 15:36 от Елиза 123

# 114
Интересна атмосфера са създава в купето на влака. Помня, веднъж преди доста години, когато интернет и мобилните телефони бяха екзотика, пътувахме с мои колеги във влак. Да поясня - колеги сме, защото работим една и съща работа, но всеки поотделно, не сме колектив. Та, пътуваме с нощният влак от Бургас до София. Ранна есен, започваха първите студове, набутахме се почти един върху друг, за да се топлим. И започнаха едни среднощни разговори. Такива лични неща споделихме, които сигурно никога не бихме изказали на дневна светлина.

# 115
Във влаковете не ми харесва това, че все някой идва да те сваля. Виждам, че доста млади хора пътуват. Аз съм на кратка дестинация, като ходя до баба ми. Буквално 30 мин. Нямам време да се заговоря на дълго и на широко, но се случва. Намирала съм приятни хора, ама като се лепне някой да се сваляме… не, мерси!

# 116
Екстроверт съм, знам си го от преди, а и така се чувствам. И сега го препотвърдих.
Направих и теста на Лъвица, и този на Elunaria. Резултати съответно ENFP и ENTP, но така или иначе с малък превес на мисли или чувства. И това също е вярно за мен - не мога да кажа дали мислите, или чувствата при мен надделяват, даже много се чудя защо хората все се разкъсват между мисли и чувства, аз някакси успявам да ги синхронизирам.

# 117
Във влаковете не ми харесва това, че все някой идва да те сваля.
Къде е тоя влак? На мен що не ми се случва?
Не броя кондуктора, ама той ме свали щото нямах билет.

# 118
Абуто, мен мъже ме свалят. Жени, нъцки!

# 119
Миналата година ми се случи да пътувам с влак 8 часа. Не ми се е случвало от отдавна. Интересни истории слушах! Не съм много разговорлива ,но бе вълнуващо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт