Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 584
  • 355
  •   1
Отговори
# 195
Не ме касаят, просто откровено ги мразя - защото с малко силикон и джуки могат утре да те изместят от пиадестала на любима жена. Заменяли са ме заради такава.

Което значи, че лошо си избирала Wink  Мъжете, които аз ценя, биха заменили зряла жена за млада, но не и за кифла с джуки и цици.

# 196
Е те тез сикиконови екстри не са ли повечето на кредит, за да си хване дамата богат мъж?

# 197
Ако мъж те замени за някоя изкуствена кифла, значи мъжът толкова си заслужава...
Аз лично съм си естествена и нямам грам желание да се правя на някаква каквато не съм (по подобие на Инстаграм инфлуенсърките). Мъжът ми явно това цени щом си ме харесва и ме търпи. Дай Боже още дълги години така 😃

# 198
  • Далечният изток
Ариел, продължаваш с глупостите. Проблемът ти, дори и в миналото (ама като гледам те терзае и към момента), не е в силиконките или в конкретната силиконка.

Ама как измести темата към себе си, евала Grinning

# 199
Що бе Аида? Ти лично попита къв ми е проблема със силиконките. Отговорих ти.
Пак си недоволна гледам.

# 200
  • Далечният изток
Не бе, доволна съм, че ти си нещастна...

Чудя се що продължавам да се занимавам с теб... От скука май.
Ае жива и здрава, изчезвам от тук.

# 201
Аз съм си много щастлива.
Не разбирам от кога трябва някой да дава наклон на някого кого да харесва или да мрази.
Колкото и да се драчиш мнението ми не можеш да промениш. Лека вечер и от мен.

# 202
  • Далечният изток
Злобните хора не са щастливи. Щастливите хора не са злобни.
Аида, 2022

# 203
Злобните хора не са щастливи. Щастливите хора не са злобни.
Аида, 2022

Лелей! Дева Мария

П.С.
Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка. 🥸

# 204
  • София
Ама, не знам каква ловка съм, а не ми липсват навлеци, даже хич.
По Абуто съм Марта Стюърт в домакинството и готвя от висменка и сръндак до бьоф бургиньон и терин от гъши дроб, въртя парцал, снага и любов без забележки.

И пътувам, та, Ариел, пази го тоз, че и без екстеншъни съм го лапнала. Естествена Рапунцел съм.

# 205
  • Далечният изток
Ариел, не става въпрос за грешки, а за характер. А той определено се променя...

# 206
Ариел, не става въпрос за грешки, а за характер. А той определено се променя...

Става въпрос, че се имаш едва ли не за безгрешна. Ако нещо, което теб те изнервя до краен предел, а мен не - това прави ли те автоматично лош човек, а мен не?

# 207
  • Далечният изток
Напротив, аз съм мноооого грешна. В смисъл че съм правила много грешки в живота си. Но в мен няма злоба, не мразя хората, не мразя никого, дори и тези, които много са ме наранили.
Нещо бъркаш понятията...

# 208
Напротив, аз съм мноооого грешна. В смисъл че съм правила много грешки в живота си. Но в мен няма злоба, не мразя хората, не мразя никого, дори и тези, които много са ме наранили.
Нещо бъркаш понятията...

Ама разбира се! Ти си пълна с любов и разбиране и си олицетворението на Дева Мария и всички тука ти вярват безрезервно! Най-вече аз - олицетворението на Сатаната.🤣🤣🤣

# 209
  • София
Ти я познаваш ли, защото аз да?
Драпай като нея да станеш и това да постигнеш, я девица, я гяволица.
Че време не остана. Chop chop

Общи условия

Активация на акаунт