Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 589
  • 355
  •   1
Отговори
# 180
Защото, ако не изглеждаш така си обикновена, а не "пичеловка". Ама тука се убихте да ми обяснявате как с някаква си смешна маска и тия модели подплатени с пари мога да ги сложа в малкия си джоб.
Аз не го твърдя това - вие го твърдите и е толкова нелепо, та чак е смешно.

# 181
  • Далечният изток
Айде пак си в крайностите бе, момиче!
Искаш да си пичеловка (що за дума?!), тоест да привличаш мъжете (не знам всички ли?!)... За какво ти е?! Ама верно толкова ли пък да си комплексирана на тема външен вид?!

# 182
Не съм сигурна, че разбирам тезата ти, Ариел. Искаш да кажеш, че жените, които не приличат на китосаните пластмасови кукли от ИГ (както съм чувала да ги наричат мъжете в моето обкръжение) не са женствени и красиви? Ами те самите ИГ моделки не приличат на снимките си, които са с един куп филтри и фотошоп Joy Да не говорим, че това далеч не е някакъв универсален еталон за женственост и красота.

И не, не е толкова скъпо да постигнеш такава визия. Огромната част от тези "пичеловки" демонстрират стандарт на живот, който всъщност нямат. Не са им толкова ужасно скъпи нито гримовете, нито прическите, нито силикона.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 20:26 от Tessaria

# 183
Ариел, нали си в Германия? Събираш малко евраци,  идваш при др.Енчев и ставаш за месец най - яката " Пичеловка"
Боже, опомни се момиче

Ма тия елитни пичеловки кви мъже ловят?
Направо за 1- 2 вечери могат и да те ползват, ако имаш късмет и за малко по- дълго.

# 184
Аааа "пичеловка" е жена, която като скочи гърдите и не мърдат, прави си селфита по цял ден, устата и е като бухта и като я тупнеш отзад по главата, хвърчи прах от лицето и. Ясно, чалга тип. Не разбрах(щото нямам ИГ).
И аз нямам мъже, в моето обкръжение, които да харесват това, нито жени, които изглеждат така.

# 185
Айде пак си в крайностите бе, момиче!
Искаш да си пичеловка (що за дума?!), тоест да привличаш мъжете (не знам всички ли?!)... За какво ти е?! Ама верно толкова ли пък да си комплексирана на тема външен вид?!

“Пичеловка” аз знам само да се ползва в друг контекст, примерно скъпа спортна кола на мъж е  пичеловка и му помага да забърсва разни гаджета, един вид. За апартаменти също се ползва 😆 в смисъл, не се забърсват пичове с пичеловката, а пичета. Простете цветущото описание.

# 186
Никъде не съм казала, че искам да съм такава. Не ми тикайте думи в устата дето не съм ги казвала.
Аз съм си уредила живота, като съм си намерила мъж, който слава Богу не търси такъв тип жени.
Проблема е там, че бг мачото обикновено иска и двете - и домакиня и модел. Е, не става. Нагледала съм се на какви ли не циркове. Взел си я от Инстаграм ама ръцете й завряни.... в... да не казвам къде. Една мусака като на мама не може да му направи.

# 187
Аи стига глупости бе, или ковра-пичеловка, или невзрачна грозновата, ама с добро сърце... Тва последното обаче далеч не е сигурно, щото може хем грозна, хем и зла.
По темата, като си готин, може да искаш и същото от другата страна. Хем хубава, хем да не е отпадък и да има акъл в главата. Не е толкова невероятна тази комбинация.

# 188
Всъщност "пичеловка" значи друго - употребява се за скъп автомобил, на който мацките се лепят като на мухоловка. Само дето терминът "мацки" вулгарно е заменен с друго.

https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%BF%D0%B8%D1%87%D0%B5%D … D0%B2%D0%BA%D0%B0

# 189
Моите познати и приятели български мъже твърдят, че не харесват такъв тип жени и не съм ги виждала с такава, пък са масово прилично изглеждащи мъже с добри доходи за българския стандарт. Основно си търсят жени да не са много тъпи, глезени, да не им висят на вратовете и да ги ползват за таксита, и да имат някаква собствена амбиция. Искат нормална жена, а не да си отглеждат дете общо взето.

# 190
И в моето обкръжение мъжете не искат такива жени. Даже често подлежат на подигравки, как всички са излезли, като от калъп.
Вече не е модерно да си изтипосаш вагината на устата, нито циците ти да са по- големи от главата.

# 191
В моето обкръжение мъжете обичат жени, които готвят.
А жените, които готвят им е писнало да готвят. И като скачат гърдите им ходят на къдет си искат.

# 192
  • Далечният изток
Ариел, тези неща отдавна ги пишеш и все едни и същи отговори получаваш. Дали ти минава мисълта, че грешката може да е в твоя телевизор?! Тук са събрани всякакви хора, как един не е на твоето мнение?!
Не се ли определи ти самата като обикновена жена, която чисти и готви. Което само по себе си никак не е лошо, но тоталната ти липса на самочувствие те кара да си комплексирана от това, което си.
И щом си уредила живота си какво те касаят моделки, инфлуенсърки и други подобни как си живеят живота?! Ми каквото искат, са свободни да си правят. Мен не ме дразнят, безразлични са ми, даже не ги знам, примерно не мога да ти кажа нито едно име, щото нито ги следя, нито ме вълнуват...

# 193
Не ме касаят, просто откровено ги мразя - защото с малко силикон и джуки могат утре да те изместят от пиадестала на любима жена. Заменяли са ме заради такава.

# 194
И си мислеше, че ако заизглеждаш такава ще привлечеш най- прекрасния мъж ли?
Не, няма. Работи върху самочувствието си и бъди ТИ. Мъжете това ценят в една жена.

Общи условия

Активация на акаунт