Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 096
  • 355
  •   1
Отговори
# 15
Това, младите, не знаете какви ги вършите. Секс се прави, не се говори.
Кой мие чиниите?

# 16
Възможно е да има здравословна причина - щитовидна жлеза, страничен ефект от лекарства, например противозачатъчни и т.н. Нужни са прегледи и изследвания, но трябва тя да има желание да потърси проблема.

Ако няма такава, вероятно връзката ви се е изчерпала или просто имате различни нужди. В този случай няма смисъл да си губите времето.

# 17
Май ви се е изчерпила връзката. Хубавата новина е, че не сте женени, а е само приятелка. За мен е немислимо да планирате каквото и да е нататък, ако няма сексуална хармония. Логичният извод е да се разделите.

# 18
  • Далечният изток
Нещо не я кефи сексът като цяло. Възможно е нещо да не я кефи сексът с теб поради някаква причина.

# 19
С жените е така, никога не можеш да си сигурен. Всъщност има едно сигурно нещо - ти ще си виновен, каквото и да е станало. Ето виждаш на тебе връзката не ти се изчерпала ама на нея и се е изчерпала. И съответно връзката ВИ се изчерпала. Тоест има някакво външно обстоятелство, една връзка която подмолно се изчерпала и ти правейки това което си правил и преди година (да си искаш секс) вече си виновен. Тя не е отговорна за това, не, връзката се изчерпала и тя милата какво да прави.

Хващай си атрибута в шаки, изнасяй се, и благодари на съдбата че ти се е случило сега. На мен ми се случи на 12-та година и стоях 10 години без секс докато пораснат децата.

Последна редакция: пт, 14 окт 2022, 18:26 от Pako1

# 20
  • Далечният изток
Ти пък що стоя 10 години без секс?! И какво общо имат децата?

И впрочем, връзките се градят от двама, нито е само той, нито само тя. Ако някой от двамата не желае да стои в тази връзка, изчерпала се е или поради други причини, не е задължително някой да е виновен. Хората се събират и се разделят, това е толкова нормално. Да стоиш и да стискаш нещо, което не върви... Тъпо е...

Интересно ми стана, на 11-та година оправиха ли се нещата в сексуално отношение?

# 21
Pako1, тук има и много теми с обратния проблем, мъжът не иска. Независимо кой от двамата, за тях може да си е съвсем нормално и да не виждат проблем, съответно и да не мислят за раздяла. Така е с много неща във връзките. Това не значи, че имат вина.
Нито пък той има. Нито пък трябва да търпи. Щом не го устройва, раздяла и си търси човек с неговия ритъм.

И все пак трябва да се провери здравословен проблем. Ако е това и всичко друго им е наред, с лечението всичко ще се нормализира.

# 22
Ти пък що стоя 10 години без секс?! И какво общо имат децата?

И впрочем, връзките се градят от двама, нито е само той, нито само тя. Ако някой от двамата не желае да стои в тази връзка, изчерпала се е или поради други причини, не е задължително някой да е виновен. Хората се събират и се разделят, това е толкова нормално. Да стоиш и да стискаш нещо, което не върви... Тъпо е...

Интересно ми стана, на 11-та година оправиха ли се нещата в сексуално отношение?

Разведохме се.

# 23
  • Далечният изток
Аз не мога да си представя 10 години да не правя секс...
10 дена не си представям всъщност, какво остава за 10 години.

# 24
  • Столичанин ама не в повече :D
Ей заради такива ситуации, вече не съм чаак толкова краен към изневерите. Simple Smile
Всмисъл познавах едно семейство, дето и там мъжът ми се оплакваше, че веднъж месечно и в една поза (или нещо от сорта беше) ама и там деца и заради това той нарочно се беше заровил в работа, еми не мисля, че бих издържал, простоо връзка без секс - ужас.

# 25
Възможно е и пренасищане, ако сте били като зайците тия години. 😁

# 26
Възможно е и пренасищане, ако сте били като зайците тия години. 😁

Омръзване има, но не и пренасищане. Както човек колкото и да яде не може да се пренасити за дни напред, така и колкото и да се скъсат от чукане двама души не могат да си отчукат за седмици и месеци напред.

# 27
Омръзнал си й, работи над себе си, вдигни нивото, старай се, не може само наготово. Направи една изненадваща романтична вечеря на свещи, купи торта и пържоли, изкъпете се заедно, разхождай се из съвместното жилище небрежно загърнат с хавлия и с рошав перчем, пръсни едно Аксе, ама и надуй парното малко да не настинеш, пък и топлината действа разпускащо.

# 28
Аз си мисля, че проблема е доста по- сериозен.
Половината жени ги боли главата ако искаш секс, другата половина ги боли щото няма секс. Световната Здравна Асоциация трябва да се намеси тука, да се слагат някакви отличителни атрибути - обувки ли, чанти ли в определен цвят - да може мъжете да се ориентират. И да се събират хората по сексонеобходимост. Ще се спестят много години мъки.

Последна редакция: сб, 15 окт 2022, 00:17 от Абуто

# 29
Ай стига ве Grinning Смешни движения няк'ви, до време. Има и по-сериозни неща.

Общи условия

Активация на акаунт