Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 091
  • 355
  •   1
Отговори
# 30
  • Далечният изток
Липсата на секс е нещо изключително сериозно и проблемно в една връзка...

# 31
Омръзнал си й, работи над себе си, вдигни нивото, старай се, не може само наготово. Направи една изненадваща романтична вечеря на свещи, купи торта и пържоли, изкъпете се заедно, разхождай се из съвместното жилище небрежно загърнат с хавлия и с рошав перчем, пръсни едно Аксе, ама и надуй парното малко да не настинеш, пък и топлината действа разпускащо.

Не мисля, че това работи. Най-малкото е силно надценено. Като изпиеш бутилката после колкото и да я тръскаш над чашата, все тая.

# 32
Ситуацията си я представих така. Нашият герой всяка вечер обявява Внимание, внимание, сега ще чукам. И съответно героинята трябва да последва обявлението.
Ми и на мен ще ми мине желанието, а се считам за първокласна зайкиня.

# 33

Че то без секс връзка ли е?

# 34
  • Далечният изток
Не знам... Ето Пако си е стоял в семейството 10 години без секс. И за други сме чели. Мине не мине, се пускат такива теми.

# 35
Аз по бих се притеснил, ако на моята и стане нещо и спре да готви.

# 36
  • Столичанин ама не в повече :D

Че то без секс връзка ли е?
Платонична и базирана на по-висше съществуване. Sunglasses
Е човек може и сам да си сготви, всмисъл има причина най-добрите готвачи в света да са само мъже, вече за другото не е така въпреки, непрекъснатите твърдения, че било само за престиж пък самодействието било за кеф.

# 37
  • Далечният изток
Като спре да готви, има ресторанти, доставки до вкъщи, може и ти да сготвиш.
Аз за себе си съвсем сериозно ще се притесня, ако спре да ми се прави секс...

# 38
То , това едностранно не става и на челна стойка да застане… Човек трябва да има “ищах”.

# 39
На първо време спри да дуднеш всеки ден и да си просиш секс от нея. Сексът не се случва с предварителни уговорки. Ако започнеш да я целуваш и т.н. тя какво прави-отблъсква те и казва,че я боли главата ли? Ако е така,не е добре.Ако всеки ден я питаш “кога ще правим секс?” със сигурност е дразнещо и отблъскващо. Има три варианта.  Или не я привличаш,или има друг,или е здравословен проблем. Приема ли някакви лекарства? Някои са доказани,че намаляват либидото.
Говорете ги тези неща,все трябва да даде някакво обяснение за големия спад от всеки ден, на 2 пъти в месеца.

# 40
Приятелката ти работеше ли през първите 2 години от връзката ви? Може да се чувства много уморена след работа и изобщо да не й е до секс. Ти помагаш ли й в домашните задължения или чакаш тя да свърши всичко след дългия работен ден?
Ако наистина има някакъв здравословен проблем и приема някакви лекарства, не е чудно защо не й се прави секс.
Иначе има хора, които нямат нужда от секс всеки ден или през няколко дни. Всеки човек е различен. Много ми хареса коментара хората да се събират по “сексонеобходимост” Grinning , защото е досадно, когато на теб не ти се прави секс, някой да те тормози и да ти натяква, че не искаш. Ако партньорът ти е сексуален маниак и постоянно иска секс, а ти нямаш такава необходимост, връзката няма как да върви, защото това си е сериозен проблем.

# 41
  • София
Айде, бе, на челни стойки трябва да стои и белкем я кандардиса. Това живот ли е?

Връзката е от двама, не от един.
Тя не се ли чатва, че месец липса на интимност ги отдалечава, не ги възвисява духовно?

Пако е бил отговорен към децата си и е стоял в полулюбов или нелюбов, но изходът е бил предначертан.
Авторът защо да стои?

# 42
Накратко - никой не е виновен за това, че иска или не иска секс, божа работа си е либидото. Виновен е този, който стои във връзка между двама несъвместими сексуално и мрънка, докато чака Годо (тоест другият да се промени). Като се види, че не става следва раздяла, а не взаимно мъчение.

# 43

Сакън, толкова гладен да не ставам...
Ама то като се замисля и на празен търбух не върви много, ма поне жената няма ми се разсърди ако ям другаде Simple Smile

# 44
Да де, ама ако се беше появил младежа с информация, че е зарязал девойката след два месеца безсексие, щеше вече да е разпнат на кръст, и да му се изброят хиляди причини как се е насрал, и за тва няма кекс.
Самият той каза, че първите две години всичко е било наред. Очевидно държи на тази връзка, не е хукнал да си го търси някъде другаде. Което на тази възраст ще е най-правилно да направи.
Сега пък сам си е виновен, щото седи в сексуално несъвместима връзка и мрънка.

Общи условия

Активация на акаунт