Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 579
  • 355
  •   1
Отговори
# 150
Да беше да целуват само жаби.
Целува се наред - говеда, свини, тъпири, бурсуци... и няма, и няма. Един не се превърна в принц.
Оня дето е писал "Красавицата и звяра" ако знае колко народ набута. И другия дето е рисувал картинките за тая приказка е за убиване.

# 151
Хората са казали, че принц да имаш, трябва да си го родиш. Аз да не би да съм принцеса, та да търся принц?
И да, една жена има много лица и може да върши 5 неща едновременно, което за мъжете не бих казала, че могат.

# 152
  • Далечният изток
mado, и теб да питам, защо смяташ жените за толкова тъпи, че оставят читавия готин мъж и се занимават с льохмани?! И всички ли мъже са льохмани, а всички жени - прости?

# 153
Въпроса е принцесата след толкова много пробване на различни жаби каква е?😉

# 154
  • София
Ама каква да е, кат не се е задържала в твоя гьол - със/без пробване е к***а

# 155
  • Далечният изток
Ми мъжете хващат първата, не пробват, и никога не поглеждат други...
И за мъжете, и за жените е едно и също, ама някои "мачовски" мозъци не могат да го проумеят. Да, Горджи ти каза.

# 156
mado, и теб да питам, защо смяташ жените за толкова тъпи, че оставят читавия готин мъж и се занимават с льохмани?! И всички ли мъже са льохмани, а всички жени - прости?
Не всички кака. Говоря за тези дето цял живот немогат да намерят някой дето да им е тамън все има кусур и все неможе да е с един за дълго! И като минат годинките вече панически търси някой послушен та да не остане сама! Но вече никой не иска да я взема за жена и така крайния резултат е трупане на бройки, което за жена не е похвално!😉

# 157

Защото им е заложено в природата да търсят алфа мъжкаря за това! И алфа мъжкаря в голямата си част е пълен боклук и освен с потентност с друго не блести.
Не една и две жени съм виждала да се омъжват за такива и после да ревът какво говедо бил... ама тихият и кротък бета хич не е интересен или става интересен твърде късно.

# 158

Защото им е заложено в природата да търсят алфа мъжкаря за това! И алфа мъжкаря в голямата си част е пълен боклук и освен с потентност с друго не блести.
Не една и две жени съм виждала да се омъжват за такива и после да ревът какво говедо бил... ама тихият и кротък бета хич не е интересен или става интересен твърде късно.
Неее да си алфа (мразя го тоя израз) по-скоро мъж на място е правилното не е да си боклук! Жените бъркат селенията и простащината с алфа! Но това е друга тема няма да навлизам но да такива са им интересни докато станат на към 30-40 и после що съм стара мома😂 Еми щото така си го е направила!

# 159
Мадко, има и жени с по- висока стойност и изисквания и не се хващат със всеки льохман.
И не всички мъже са такива. Умението е  да прецениш и избереш от блатото без да  целуваш всички жаби.

# 160
  • Далечният изток
Големи глупости...
Ама заблуждавайте се де.
Всеки смята себе си за много вървежен, готин и неустоим и що го прескачат, ами щото другите са коври и боклуци...  Ако вземе да погледне на себе си реално, какво представлява и какво предлага, може би нещата ще са различни. И за жени се отнася, и за мъже.

# 161
Да не се заблуждаваме, че както има и по- вървежни и харесвани жени, така има и мъже.
А такива, които са останали сами, или е техен избор, или не са имали късмет да срещнат подходящия.

# 162
Аз никога не съм била "вървежна". Обикновено "мачовците" са ми се залепяли след като след поредната "ковра" им се прииска нормална жена, която да работи, чисти, готви и се грижи за дома. До тук добре, ама след първоначалната еуфория, "мачото" почват да го подиграват в компанията му, че приятелката му е "обикновена", а Кирето ква пичеловка забил... ехеее...

# 163
  • Далечният изток
Говоря за тоя манталитет дето за тях всички са боклуци и не ги оценяват.

# 164
Или Пепеляшка / или Принцеса.
Ми, не е така. Всичко става, ако искаш.

Не е баш така. Гледам публикуват се в нета снимки на разни актриси на +50 години с тела и лица по-добри от на -30 годишни жени. Ми за да се поддържаш така трябва това да ти е работата - ежедневен фитнес, процедури, диета с готвач и какво ли не още. А и да не висиш по цял ден пред компютъра (много състарява), и не на последно място ген все пак. В реалния живот на нормалната жена няма време за това.
Много важна е и диетата, но лишенията за идеална фигура са прекалено големи за да си струват.

Иначе не е важно да си универсално супер вървежна, достатъчно е да си атрактивна за малка група хора (и всъщност даже само за един), които съответстват на твоята природа. Обратния възглед го изповядват кифлите - всичките под строй с джуки, цици, ботокс, екстеншъни и прочее за да влязата в калъпа на хващащата окото на цял сегмент от мъжката част (на който сегмент аз не държа) и който клъвне все е добре дошъл.

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 16:53 от Черна станция

Общи условия

Активация на акаунт