Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 596
  • 355
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Мъж с мерак, към когото нямам интерес пускам по пътя. Не го държа в зони, не му мътя главата, да кандардисам - невъзможно.

# 226
Мъж с мерак, към когото нямам интерес пускам по пътя. Не го държа в зони, не му мътя главата, да кандардисам - невъзможно.
+1

# 227
Няма полза - освен да се надява.
Аз бях много близка с приятел на бившия ми. Като скъсахме си беше въобразил някакви глупости, които нямаше как да се случат.
Аз също съм била набутвана във френдзоната от мъже, които първо флиртуваха с мен после подвиваха опашки - кой знае защо.

# 228
  • Далечният изток
А той що седи в тая зона? Каква полза има като няма секс?

Надява се потенциалната енергия да стане кинетична в някой момент. Обикновено се случва когато се скърши някоя подпора.
Ей това трябва да ми го обясниш като на блондинка, че нищо не разбирам от физика... и не само Grinning

# 229
Утре ще ти се наложи да смяташ обем на сфера пресечена  от триъгълна пирамида и тогава ще го търсиш.

# 230
  • Столичанин ама не в повече :D
...

Последна редакция: вт, 18 окт 2022, 23:42 от jerami

# 231
Бе от тия френдзони малко като игра с огъня става. После кой опарен, кой изгорен, кой се сетил късно...

# 232
  • София
Абуто, ще ползвам теб.

# 233
  • Далечният изток
Ааа ееее, после нямало френдзони...

# 234
Френдзони, френдс с бенефитс, ама все “френдове” 😄✌

# 235
  • София
Това си е чисто използвачество.
В краен случай от срама ще му метна една тава квото ще онлайн.

# 236
Онлайн тиквеник.

# 237
  • Далечният изток
Използвачество ами, добрутро...

# 238
  • София
Въртя го!

# 239

Ей това трябва да ми го обясниш като на блондинка, че нищо не разбирам от физика... и не само Grinning

Някъде по пътя мъжете сме установили, че жените винаги имат момент на слабост. До толкова го докарвам без физика Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт