Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 600
  • 355
  •   1
Отговори
# 210
  • Далечният изток
Ооо, чакай, чакай... Последното което целя, е да се харесам на форума. И все пак има хора, които ми вярват. Има хора, на които съм помогнала, дори и само с професионални съвети.

Хепи, верно на хвалба обърнах темата Joy

# 211
Само аз ли съм на мнение, че ако някой те обича няма да те остави заради нечии цици?

# 212
  • София
Всички сме на това мнение.

# 213
  • Далечният изток
Искате да кажете, че хората се привличат не само от външността ли?! О, това може да е нещо ново за Ариел...

# 214
Ти я познаваш ли, защото аз да?
Драпай като нея да станеш и това да постигнеш, я девица, я гяволица.
Че време не остана. Chop chop

Тя също не ме познава, за да ме съди - айде у лево!

# 215
Искате да кажете, че хората се привличат не само от външността ли?! О, това може да е нещо ново за Ариел...

Аз всъщност исках да кажа, че ако някой наистина те обича никога не би те оставил за по-хубава жена (според мен). Ако го направи, значи не те е обичал и толкова. Иначе разбира се си права. Ако в по-млада възраст това при много хора е водещо, нещата рязко се сменят човек като е по-зрял.

# 216
  • София
Ариел, ти сама се държиш у лево.
Ела, омешай се, чуй ни, не ‘апем.

# 217
  • Далечният изток
Не те съдя, бе момиче, никога никого не съм съдила, нито ме е интересувало как си живеят живота.
Давам ти различна от твоята гледна точка, да видиш, че има и различни мнения от твоето, но ти както винаги на нож.

# 218
Не ме касаят, просто откровено ги мразя - защото с малко силикон и джуки могат утре да те изместят от пиадестала на любима жена. Заменяли са ме заради такава.

Което значи, че лошо си избирала Wink  Мъжете, които аз ценя, биха заменили зряла жена за млада, но не и за кифла с джуки и цици.
Ъъъ... зряла жена за млада? И това е малко притеснително. Все пак всички ще узреем... Flowers Apple Какво им цениш на тия въпросните? Confused

# 219
А кво мислите за френдзоната? И каква полза има една жена да държи някой мъж в нея?😀

# 220
  • София
Ми, не я кефиш да те опъне.

# 221
mado, и теб да питам, защо смяташ жените за толкова тъпи, че оставят читавия готин мъж и се занимават с льохмани?! И всички ли мъже са льохмани, а всички жени - прости?
Не всички кака. Говоря за тези дето цял живот немогат да намерят някой дето да им е тамън все има кусур и все неможе да е с един за дълго! И като минат годинките вече панически търси някой послушен та да не остане сама! Но вече никой не иска да я взема за жена и така крайния резултат е трупане на бройки, което за жена не е похвално!😉
А за мъж похвално ли е?Grinning

# 222
  • Далечният изток
А той що седи в тая зона? Каква полза има като няма секс?

# 223
Надеждата крепи човека…🤷♀

# 224

Надява се потенциалната енергия да стане кинетична в някой момент. Обикновено се случва когато се скърши някоя подпора.

Общи условия

Активация на акаунт