Приятелката ми не иска да правим секс

• 18 221
  • 355
  •   1
Отговори
# 330
Да, прекрасно, радвам се за вас. А може би ако човек е преживял огромен стрес, свързан със заболяване на близък човек, може би няма да му е до секс. И не, не съм асексуална, даже съм била и връхсексуална, с брой "кулминации" по време на секс, за които може само да си мечтаете. Simple Smile И не, не съм се запуснала. Изглеждам перфектно. Просто не всичко е шибан секс в тоя живот. Имаме близки със заболявания, имаме хроничен стрес. Просто на фона на всичко, което се случва, би било нелепо да ми е до секс.
Това, че правите рядко секс, определено Ви личи!🙂
Само ще Ви кажа, че преди две години минахме през ада с мъжът ми.
Откриха му рак, минахме през всички " екстри " като операции, химиотерапии, шок, ужас, страх и какво ли не.
И знаете ли, секса никога не спря.
Слава на Бога,  той е добре, в момента живеем нормален живот, пътуваме, правим СЕКС често и т.н., въпреки всичко преживяно.
Всеки може да намира каквито иска оправдания в главата си, но това не ги прави истина или валидни за всички.

# 331
-Кога за последно правихте секс ?
- Е не плачете де.....спомнете си.

# 332
Мен си ме знаете: само по празници!

# 333
Днес е Никулден, защо си във форума? Joy

# 334
Е ,то времето за реклами по време на “Стани богат” ми стига. 😄😄😄
През останалата част от вечерта раздавам акъли тук🤣🤣🤣

# 335
Е ,то времето за реклами по време на “Стани богат” ми стига. 😄😄😄
През останалата част от вечерта раздавам акъли тук🤣🤣🤣
Оооо, ама те доста пъти дават реклами в "Стани богат". Добрее, добрее. Simple Smile

# 336
  • София
След 30 мултиоргазмите са забранени, моля за по- минорно отношение.

# 337
След 40, са баш у  вихъра..

# 338
  • София
И според мен хората, които не правят секс, просто нямат достатъчно желание - дали за секс, дали към партньора си. Другото са оправдания. Което си е тяхно право в крайна сметка. Не за всеки сексът е приоритет и стига партньорът им да е на същата вълнА, няма ощетени. Ама не знам защо винаги се стига да се обяснява на хората, които си държат на секса, как са такива и онакива.

# 339
След 30 мултиоргазмите са забранени, моля за по- минорно отношение.
Трупам ги, да ме държи до НГ!☺

# 340
Реално, като няма секс, постепенно умират и отношенията и се превръщат в едно сиво съжителство, съпроводено с отчуждение, умора, дори може и до непоносимост да се стигне.
Ма, някои хора си мислят, че брака им е наред и без това. Ми, не е....и често това води и до други проблеми.

# 341
  • Далечният изток
Аз онемях, не мога да взема решение дали да коментирам въобще...
Снощи иронично подхвърлих нещо, жената как го изтълкува... онемях.
30-годишните явно вече са достатъчно очукани от живота и не им се полага секс, а 40 + годишните са кви бяха, втасали, превтасали, хиени... Тия пък направо да се запътват към гробището. Айде сега, секс им се правел. Анатема!

# 342
  • София
Чудя се какво значение има дали след 30 либидото спада или не. Който има високо либидо, ще прави секс, а който няма, няма да го прави. По начало разговорът ми е странен - убеждавате другия, че едното либидо е по-нормално ли, спорите за спорта ли, какво въобще се случва от известно време насам в тази тема?

Публична тайна е, скъпа Мария, която отключи тоя спор, че онлайн всеки е сексуален звяр. Не знам какво е очаквала тук - масово да кажат, че са спрели със секса на 23 години или да се включат набързо преди следобедната молитва? Нямам нищо против нея, нито вас, затова смятам, че никой никого няма да убеди, а и няма защо да го прави.

П.С. Към колежката, която си прекарва добре по време на рекламите на "Стани богат" - да кажеш на мъжа си, че предаването има и повторения! Само не съм сигурен дали не го повтаряха и по някой от дъщерните канали освен по основния. За връщане назад при хората, ползващи интерактивна телевизия въобще няма да говоря... Реклами да иска човек!

# 343
  • София
Аха, същото, де.
Да не ми обясняват само, кое е нормално за мен.

# 344
  • Далечният изток
Аз на 23 години почнах сериозно, на 33 затвърдих, на 43... няма да кажа Joy

Общи условия

Активация на акаунт