Малта /Тема 3 /

• 25 239
  • 291
  •   1
Отговори
# 285
Картата от 25 евро за седем дни важи за целият градски транспорт на остров Малта и на остров Гозо. Независимо от кое до кое селище пътувате. За бързия ферибот между двата острова - не. Има каси на мястото на тръгване/пристигане на ферибота, от които си купувате билети за него.

# 286
  • Russe, Ruse, Bulgaria
Сърдечно благодаря . Това ще бъде картата.

# 287
  • София
Въпрос относно Конкатедралата "Св. Йоан Кръстител" във Валета (St. John's Co-Cathedral)- Вход 15евро, включва входът в църквата, музея и т.н. е . Може ли направо да се влезне в църквата без пари, неискам посещение на музей и други? В самата църква ли е картината на Караваджо "ОБЕЗГЛАВЯВАНЕТО НА СВЕТИ ЙОАН КРЪСТИТЕЛ" или в друга сграда?

# 288
Платеният вход е за църквата. Не можете да я разгледате, без да платите билет за вход. Картината е вътре, в самата църква (има указания, точно къде). С плащането на билета за вход, ще я видите и нея.

# 289
Здравейте, скоро ми предстои пътуване до Малта. Първи ден от програмата е разходка цял ден във Валета. Ще отседнем в Слима. Подготвих се и прочетох доста информация, но все пак ми се иска да попитам:
- Ще използваме гондола/ферибот за връзката Слима - Валета, но има ли нужда при слизане във Валета да се вземе автобус за стигане до централната част или можем да се пуснем пеша към основните забележителности?

# 290
  • София
Здравейте, скоро ми предстои пътуване до Малта. Първи ден от програмата е разходка цял ден във Валета. Ще отседнем в Слима. Подготвих се и прочетох доста информация, но все пак ми се иска да попитам:
- Ще използваме гондола/ферибот за връзката Слима - Валета, но има ли нужда при слизане във Валета да се вземе автобус за стигане до централната част или можем да се пуснем пеша към основните забележителности?
По-точният израз е да се качим към забележителностите. Joy Много е стръмно, но пък е приятно по уличките. Иначе има автобус до самото пристанище. Дори може би е съобразен с разписанието на корабчетата, защото чакаше на спирката. Ние предпочетохме да вървим пеша.

# 291
  • на село
Всъщност, ще се наложи да се катерите малко, но да - възможно е пешеходно. Има и някакъв автобус там, че е доста стръмно, но аз винаги съм се изкачвала пеша.

Общи условия

Активация на акаунт