Отговори
# 585
Какво да се прави, Дани, все пак трябва да имаме надежда за по- добро и повече. Хич не ми пука кой ще ги пуска, само да ги пуска. Снимката от НГ беше много хубава.

И малко клюкини...

В годишната класация за популярност на Somer "Легендата" е на второ място в категорията исторически сериали.

От сторито на сценаристката на Извор на живот, новия сериал на Ебру
С надпис "Очаквайте скоро"...

# 586
Вчерашната серия на Капан както и очаквах се оказа интересна.
Имаше доста ашк, малко дизи конкуренция и леко покачване на рейта. Какво повлече след себе си внезапният порив на Умут пред кокошарника хареса ми заснетата сцена. Една целувка на химиците предизвика ефекта на домино и стана тя каквато стана....Умай се задейства, което пък задейства Махир, действията на който, предизвикаха кавга м/у братята, което задвижи реакция от страна на Умут към Джерен. Иронията е, че за решението на Умай да се омъжи за Гувен, родните й братя нищо не могат да й кажат, щото тя се нагледа на забранен ашк. Само Хакерчето Али беше в правото си да й чете конско. Както каза милият след разговора с Гувен, "Боже как може да сте толкова далеч от реалността".

И накрая химиците ги обляха с леден душ. Гюлдже ни показа как се вземат пръстови отпечатъци от хитър адвокат. Айде да пускат новия фрагман, Умут как ще излезе от положение след толкова доказателства с/у него......

# 587
Здравейте!
Честит Имен Ден на именниците!

Днес кафето ще ни поднесе Акън.

Ще потренираме с Акън

А Ебру ще ни пренесе в чудния свят на приказките,

където ще се насладим на прекрасна музика и...

... голяма любов.

# 588

Наистина незаменима е подкрепата на бабите, особено в забързаното ни напрегнато ежедневие.
Не мога да пропусна любимото бабче от Вятърничав - баба Шукран, добродушното бабчето със златно сърце, подкрепяща, разбираща, толерантна, запазила човешкото в себе си въпреки преживяното.

когато е необходимо и справедлива.

# 589
Здравейте!

Честит ден на бабите!

За мен остава да сложа най- противоречивата ни бабане Азизe.

Претърпяла трансформация от отмъстителка, манипулаторка и лъжкиня...

Войната на бабите

... до любимата бабане.

# 590
Има ли инфо кога почват снимките по новия сериал на Ебру?

# 591
Това излиза като инфо, ако е достоверно, малко остана до старта.

„Извор на живот“ и нова сериална двойка - Ебру Шахин (Хаят) и Биркан Сокуллу (Кемал)
Снимките на сериала "Извор на живот" започват в средата на януари. Някои подробности вече започнаха да излизат наяве. Едно от местата е имение (оригиналното заглавие на сериала е Lavender Mansion). Ще има годеж и раздяла. Хаят - ще има годеник, с когото ще се раздели и Кемал ще бъде до нея в труден период. Сега сценаристът на сериала работи върху епизод 4

# 592

Въпроси и отговори с Акън

и превода, за желаещите...

ВЪПРОС
Знаем малко за вашия интерес към митологията. Има
и текстури от гръцката митология в поредицата
Trap, в която в момента сте в главната
роля. Какво мислите за митологията? Имате
ли любимо митологично име?
ОТГОВОР
Мисля, че митологията формира най-основните
кодове на човешкия живот. Да, има митология
в сериала "Капанът", защото най-елементарната
история, която човечеството има за
справедливостта, се основава на митология. Ние
всъщност сме вдъхновени от архетипните
истории на митологията, опитвайки се да
открием универсалното ехо на нашите
индивидуални истории Ахил е едно от любимите
ми митологични имена.

ВЪПРОС
Казахте в интервю преди, че се интересувате
от стоическата философия. Четох, че според
стоиците е важно да се постигне
вътрешен мир. И така, има ли нещо,
което правите, за да осигурите
вътрешния си мир?
ОТГОВОР
Най-основният съвет, който стоиците
предлагат за вътрешен мир: Съсредоточете
се само върху това, което е под
контрола на волята ви, и не се тревожете
за нищо друго. Опитвам се да приложа
тази рецепта лично.

ВЪПРОС
Вие сте потопени във философията. Интересувате ли се и от
психология? Какво бихте казали, ако кажа
Зигмунд Фройд като човек, който трябваше да чуе
за шибания Фройд и неговата теория? Или Карл Густав
Юнг, който първоначално следваше Фройд, но
по-късно не се съгласи, означава нещо за вас?
ОТГОВОР
Казвам Ницше Simple Smile)) Въпреки че взаимодействието
между Фройд и Ницше все още е обект на статии,
мисля, че то ясно разкрива връзката между философия
и психология. Карл Густав Юнг, сякаш се опитва да
синтезира психология и философия,
освобождава себе си и системата си от ограниченията,
поставени от Фрод... Пикасо „Страхувам се да
не копирам себе си. Но ако ми покажат папка
със стари експерименти, бих не се колебайте да
купите всичко, от което се нуждаех. Не искам да
обобщавам какво означава Карл Густав Юнг за мен.

ВЪПРОС
Ако решиш да правиш филм, какъв би бил
той и какъв би бил?
ОТГОВОР
BTK (keep it in me=))): Можем да бъдем освободени
само когато нашите забравени вътрешни
ценности надделеят над наложените
народни ценности.

ВЪПРОС
Говорейки за Фройд и Юнг, искам да
задам още един въпрос. Бях чел, че една от
темите, по които Юнг не е съгласен
с Фройд, е астрологията и метафизиката.
Какво означават тези термини за вас?
Интересувате ли се и от астрология?
ОТГОВОР
Къде е астрофизиката??? повече ми е
интересно Simple Smile))

ВЪПРОС
В едно от интервютата си каза, че искаш
да дадеш живот на Фатих Султан Мехмет. Все още
ли си съгласен? Има ли други исторически
имена, които искате да съживите? Ако е така,
защо тези имена?
ОТГОВОР
Бих искал да добавя моя собствена интерпретация
към Фатих Султан Мехмет,
отделно от текущите коментари на играчите,
които ценя и уважавам. Но ако има друго
историческо име; това би бил Александър Велики.

# 593
Здравейте!

Успешна нова седмица!

От новогодишната програма на TV8 "Гласът на Турция"

Но, колкото и нагло да е, ще цитирам един пост в социалната мрежа, че Ебру е....заприлича на ....Майкъл Джексън...
Здрава да е!

„Когато решиш да отмъщаваш, изкопай два гроба“
Конфуций

На по- горе споменатото ще задам само въпрос
Има ли постъпки, заради които да си струва да пренебрегнеш моралните норми и ценности, и добротата си ..?
В мрежата пишат много негативи както за Ебру, така и за Акън, но тук да си виждала пренесена изкривената представа на фанатичките?

И накрая ще завърша с позитива на колаж от чакания с нетърпение нов сериал на Ебру и Биркан.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 12:57 от cvetansk

# 594
Здравейте !

Ново от  Бирсенката

В ход е подготовката за новия сериал на OGM Pictures „Извор на живот / Ab-ı Hayat“, режисиран от Хилал Сарал. С участието на Биркан Сокуллу и Ебру Шахин. Според Бирсен Алтунташ Неджип Мемили се присъединява към актьорския състав на проекта, след като е завършил работата си в телевизионния сериал "До деветките". Той ще играе ролята на приятел на главния герой. Снимките ще започнат в края на месеца.

Дани ,  нали си фен на Ичерде в шивашката тема съм споделила интервю с един от сценаристите на проекта.
Ако ти е любопитно може да го прочетеш. Развълнувано говори.
От тази вечер започва румънският римейк на Вътре. Подготвят го отдавна има и статии затова . Рекламата не е зле.  Главните братя са хубави остава да играят и добре . Дали ще надминат Чаго и Арас. Видях и актьора, които ще играе Джелял - кебапчията. Коя са избрали в ролята на адвокат Мелек ? Ще  го загледам. Интресно ми е как са го направили дали ще го рзтегнат повече . Сериала се казва Кланът и ще се излъчва всяка вечер по бтв . Дублажа дано е на ниво.

Последна редакция: пн, 09 яну 2023, 13:28 от femmi2

# 595
Новина от последния час:

Еджем Чалхан се присъедини към актьорския състав на "Извор на живот"

В сериала, който ще бъде режисиран от Hilal Saral и сценарий от Nuran Evren Şit, Çalhan ще даде живот на ролята на "Miray". Актьорският състав на дългоочаквания сериал включва Биркан Сокуллу, Ебру Шахин, Неджип Мемили, Гьозде Седа Алтунер, Айшегюл Дженгиз.

от Birsen Altuntas

# 596
Здравейте , на мен се падна да донеса тази вест.
Представям си какво ще настане в мрежите.   
Сандра е потвърдила че ще се женят с Акън. 
Репортерите  са я снимали навън с годежен пръстен.
Според турската преса предложението е направено в Париж.

# 597
Здравейте!

Вчера беше премиерата на сериала "Омер" по Star TV, на обичния ни режисьор Джем Карджъ.

Сериала и Джем получиха подкрепата на Ебру, Оя, Тансу и Ръза от Капан

Снощи рускините пуснаха и субтитрите на епизода на Омер, та нощес започнах и днес го довърших. Много различен от всичко друго, което съм гледала. Джем е магьосник, с такава лекота те пренася във филма и живота на хората, хваща те за гърлото и не те пуска, докато не свърши. Селяхатин Пашалъ не го бях гледала, но играе с такова спокойствие, прилича на ангел, въпреки, че сигурно много хора няма да се съгласят с мен.
А историята е за сблъсъка на два "свята" - ортодоксалното и съвременното. История и за изоставените жени с деца на ръце, отхвърлени от семействата си. Едната е сестрата на Омер, която е избягала и се е омъжила за любимия си, създали 5 деца. В последствие мъжът й краде парите, които Омер й даде, за да подпомогне семейството й и бяга. Другата е жената, в която се влюби Омер, разведена с дете и по- голяма от него. В младостта си също е избягала, за да се омъжи. Бих писала още много за този първи епизод, но това е основното и повече няма да ви отегчавам.
Ще чакам с интерес развитието на историите...

Сега да драсна няколко реда и за новината, която донесе Феми.

Реално Сандра е "вечната" булка. Ще видим до къде ще я докарат този път. Аз и Джеди не харесвах в началото, но после си промених мнението, защото се видя, че той наистина обича Ебру. За Сандра такива смели надежди нямам, но реално каквото стане. За мен е по- важно да продължат да снимат и да ги гледам в качествени продукции.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 15:24 от cvetansk

# 598
Да им е честито на Акън и Сандра.
На мен също Сандра не ми импонира, с начина по който се държи в социалните медии, но в крайна сметка не ние се женим за нея, а Акън.
Щом толкова време е с нея, при тия възможности, които има значи има нещо, с което го е спечелила и притежава качества, за които ние не подозираме. Все пак, като звезда и хубав мъж със сигурност не му липсват обожателки, но при все това той е с нея вече толкова време и сега се чувства готов на по-сериозна стъпка.
Явно е щастлив с нея и се чувства разбран, обичан и спокоен в нейната компания, а какво повече му трябва на човек. Всеки търси своята половинка и ако я намери е глупост да я пусне.
Да тя няма атрактивна визия, но е симпатично момиче, а и искрено го обича, което никак не е маловажно, все пак е с него още преди да стане звезда, значи не преследва славата и известността покрай него. Той е интелигентен мъж и някак духовна, философска личност, сигурна му импонира в това отношение и затова предпочита нея пред някоя празноглава красавица. Дано е така и е направил правилния избор.
Пожелавам им да са щастливи.

п.п. Деждко на Ебру веднага си го харесах. Един такъв усмихнат, позитивен, с европейски манталитет и как грее покрай Ебру, отдалеч си личи колко е влюбен. Много си подхождат с Ебрушка, някак се допълват. Дори това, че е такъв дългуч вече не ме дразни, добре стоят на снимки.

# 599
Здравейте , на мен се падна да донеса тази вест.
Представям си какво ще настане в мрежите.  
Сандра е потвърдила че ще се женят с Акън.  
Репортерите  са я снимали навън с годежен пръстен.
Според турската преса предложението е направено в Париж.

Ха, тези новости няма как да ги пропусна..Joy
Хайде да й е честито на русата глава и дано е истина този път, че да й се сбъднат мечтите.
Обаче познанията ми за турските нрави и по специално турския елит, артисти, шоу бизнес, полулярни лица и т.н. стигат до толкова, че смело да заявя, че "нищо не е такова каквото изглежда". Съседите дават пръстени и правят годежи, както ние си правим купони за някой имен ден. После вдигат сватби, че даже и по две. След това изведнъж хоп, се появила нова звезда на хоризонта. Колкото до тезата "нищо не е такова каквото изглежда" се отнася не само до Акън и русата, но до много груги техни сънародници. Съвсем категорично мисля, че при съседите значенията на думите "любов, живот, бъдеще, мечти, вярност" и други подобни много се различават от значението им у нас или по света по принцип. Без да искам да обиждам или отхвърлям цял един народ, мисля, че турската народопсихология е сбъркана изначало. Така че русата дали ще стане г-жа Акинозу или не, няма никакво значение, защото дори и с фамилята на Акън, тя по-важна, специална и с достойнство няма да стане. Другото е, че всичко се променя с едно мигване на окото -  днес е така, утре е друго, в други ден е трето. Важното е Акън да играе и прави силни роли. Русата да си гледа живота в харема като първа сред много и хич да не се появява публично.

Запазвам текста по-горе, като добавям малко повече информация по темата. Първо - споделеното инфо е от списание "snob magazin turkey" https://www.snobmagazin.com/magazin/akin-akinozu-evleniyor-mu-h25881.html, второ - това списание няколко пъти до този момент пуска подобни платени статии. Няма да казвам от кого са платени. Друга подробност е, че Акън и Сандра бяха в Париж преди две години за посрещане на 2021 година. Още от тогава тя започна да пуска платени съобщения по медиите, че се готвят за сватба. След всяко подобно съобщение Акън дава някакво интервю и на директен въпрос "Кога е сватбата?", той отговаря "Когато му дойде времето". Демек, не е ясно кога ще е това време...Joy С всичко това искам да кажа, че русата може още дълго да мечтае, а може и още утре да стане госпожа по документи, но без истински отдаден и влюбен в нея мъж.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 18:49 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт