Частни училища - информативно-дискусионна тема - 56

• 49 322
  • 780
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, моля да ми препоръчате добро средно частно училище с профил бизнес. Предварително благодаря.

# 766
  • София
Професионална гимназия ли имате предвид? Ако е така, за София /не сте уточнили града/ се сещам само за Банкер. Ако имате предвид профил "Предприемачество", такъв има в Иван Апостолов. Нямам отзиви и за двете училища.

# 767
  • Отвъд алеята зад шкафа
И в АК има предприемачество май.

# 768
  • Варна
Здравейте. Можете ли да ме ориентирате за годишна такса в "Мечтатели"- Варна. Прогимназиален етап

# 769
  • в страната на чудесата
Здравейте. Можете ли да ме ориентирате за годишна такса в "Мечтатели"- Варна. Прогимназиален етап
Не Ви ли я казаха когато им се обадихте?
Тук има сравнително малко потребители на ЧУ извън София. Аз даже не съм чувала за мечтатели Варна. Но ще е полезно, да, да каже някой нещо повече за това училище.

# 770
  • Варна
Не Ви ли я казаха когато им се обадихте?
Тук има сравнително малко потребители на ЧУ извън София. Аз даже не съм чувала за мечтатели Варна. Но ще е полезно, да, да каже някой нещо повече за това училище.
Не съм говорила с тях. Реших първо да преразгледам и поразпитам, за да знам какво да очаквам.

# 771
  • Отвъд алеята зад шкафа
Има една майка от Варна в темата, може и да знае нещо за "Мечтатели".

# 772
Последно чух във Варна такси за начално и прогимназия около 10000 лв, за гимназия около 7000. Най-добре е да посетите училището, по телефона няма да ви кажат какви са сумите. Моята информация е от близки и приятели в Малкия принц, но мисля, че и в Мечтатели са подобни.

# 773
Здравейте, търся отзиви за Фюжън 1-4 клас, дали някой може да сподели впечатления?

# 774
  • София
Здравейте, търся отзиви за Фюжън 1-4 клас, дали някой може да сподели впечатления?
Писах назад - може да видите мненията ми в темата и ако имате въпроси, питайте.

# 775
Здравейте,
Някой има ли информация кои училища ще са в Геритидж парк и Резиденшъл парк Лозен?
Благодаря

# 776
  • София
В РП Лозен трябваше да е Иззи, но РПС последно (преди година някъде) казаха, че са се отказали да строят училище. За Геритидж не знам дали още планират изграждането на небостъргача и училището зад него.

# 777
Моля, публикувайте нова тема.

# 778
В Питагор кога ще са пробните изпити за 4 клас?

# 779
  • в страната на чудесата
В Питагор кога ще са пробните изпити за 4 клас?
https://parvamatematicheska.com/sastezanija-i-izpiti/

Общи условия

Активация на акаунт