💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 8 (16.10 - 23.10)

• 125 482
  • 3 614
  •   1
Отговори
# 2 385
Когато наговаряха Мани да гласува с тях, Алекса и Виктория споделиха, че Цецо е слаб. И са наясно, че трябва да си ходи. Алекса затова изигра нападките срещу Фейгин и Мани една идея по-лежерно.
Виктория защо запали толкова, като и нейното мнение е същото? Цветан, че е глупав, глупав е, ама нали и той гледа?
И докато има хора като Виктория около себе си, Цветан винаги ще си задава въпроса - с какво съм слаб?
От така създалата се група за номинации искам да се върнат Генчо и Илиян.
Ще бъде интересно да се види с други хора как ще играят.
Гошо ми е неутрален. Хапва, пийва и като говори гледа земята. Весело му е някка си. Не ми е интересен.
Довечера ще стискам палци Цветан 1 навън и Гошо след него.

# 2 386
Сините се държаха на тоя съвет като някакви мутри или политици. Доказаха и защо думата коалиция в моя ум е синоним за нещо мръсно. В частност Цецо, Виктория и Алекса.

# 2 387
  • София
Назад съм с четенето, но стигнах до дискусията какво бил казал Гого на битката 7:5 - каза, че сам щял да мине доста бързо лабиринта, но имал шест окови. Grinning Запомних го, защото ми се видя странно, не че не е вярно, но пък и кой знае какво са го питали.

Прогнозите ми дотук се сбъдват изцяло. Да видим и за понеделник, загуба на жълтите съм предвидила, макар и да ми е жал, колко се радваха, че се запазили тая седмица...

# 2 388
Аз се чудя кака на никого не му дойде на ума да си реди набързо плочките в чекмеджето, още докато му е прясна подредбата в главата, докато вземат първа и втора плочка, за да са им подредени и да не бъркат.

Чудя се и как няколко човека накрая сбъркаха с един и същи цвят - зелен. От къде се получи тази  еднаква грешка? Изглежда нещо съм изтървала.

Един от участниците в сезон 2 сподели, че тогава са се опитвали да мямат така, но отгоре снимат с дронове и бързо са ги хванали. Не им е позволено, иначе всички щяха да играят така.

# 2 389
Скрит текст:
И да се върна на Гого.
За пореден път ще кажа, че след Филип Гого е моя фаворит за победител. Вече и Георги, то не вече, щото в началото на формата го сложих в листата си, личната. За мен страхотен млад човек, когото продукцията успя да постави в образа на злодей заради храната, която сам си спечели. Нормално.
Но Гого, както и Филип, нямат социална игра, каквато е нужна за такъв формат. Защото там има “хиени“ като Джаферович, като Илиян, като Алекса, като Генчо, дори и като Мани - тя съвсем не е безобидна относно стратегическо мислене. Дори и като Виктория. Която липса на социална игра в даден момент ги прави “уязвими“ от страна на продукцията що се отнася до манипулативно мислене, насаждано у зрителя. При Филип използваха това с жените и веднага зрителя “захапа“ - сексист! При Гого много умело, с изрязване на разговори и отношения с останалите, и напасване на такива когато трябва, ей го на - “няма мнение, няма позиция, не е мъжкар“. Да, и за мен това е проблем, защото си личи, че е такъв и в реала, но той просто СИ Е ТАКЪВ, не се преструва, не преиграва, не е позьор. Както и Филип не е. Да, на мен от двамата повече ми допада поведението на Филип, но и при двамата ги има всички качества, които следва да правят един такъв участник победител. За жалост - вече съм го писала, и на двамата именно тази липса на социална игра ще им коства победата като цяло, това си е моя хипотеза от самото начало. При Гого осезаемо, ако не се социализира в новото си племе и не започне да мисли като Илиян и Мани, особено ще си проличи. Дано греша, ама не вярвам.

Напълно споделям мнението ти. И моят фаворит за победител , е Филип. Мисля, че е най-добрият играч в този сезон. След него нареждам, Гого, Георги, като достойни. Иска ми се да гледам финали с тях.
Споделям и, че липсата на социална игра ще им отреже главите.

Харесвам Гого като спортист, в игрите, допада ми, че готви. Но съм до там и никога не съм го крила. Не ми допада като излъчване, не ми допада това "дзен", за което всички говорят.
Повдига ми се от това прехласване по него, непрекъснато все Гого, та Гого. Може би без да искам, пренасям върху него негативизма, натрупан от непрекъснатите хвалби за него в темата, признавам си.
Вярвам ти. Но тук основната възрастова група е около неговите години, двете с теб сме в една по-....как да кажа, улегнала категория, и поне аз гледам само представянето на терена, като се опитвам да се абстрахирам от другото. За външен вид говоря, иначе това кой е гей или какъвто и да е нито ме интересува, нито нещо такова би променило нагласата ми за човек по дефолт - широкоскроена съм, а и на жълтини не вярвам. Гледам и социалната игра, но на моменти ми е трудно именно заради въпросната продукция, която така си “играе“ с образите на играчите, че наистина масово се променя мнението на зрителите, а аз все пък съм от средностатистическите такива. Освен това съм изненадана колко хора вярват сляпо на всичко видяно. Та мен коментарите в темата не ме дразнят, млади хора, да му се радват и на Гого, и на Фифо /то на Фифо и аз му се радвам де...Stuck Out Tongue Winking Eye/, повече биха ме подразнили коментари от рода на начукване на канчета заради различна гледна точка или опити за манипулация. Но пък нивото на темата е добро, много инфо се споделя, лайфовете се преразказват /защото аз повече няма да ги гледам/, снимки, клипчета.....добра си е темата. Може би защото и не влагам толкова лична емоция, както беше в първи сезон.
Моята възраст е около на Гого, признавам. Нооооо, аз съм съпруга и майка на три прекрасни деца. Считам се за достатъчно зряла, не се прехласвам по външността на въпросните фаворити (Гого и Филип), даже грам не ме влече. Специално за единия - Гого, намирам за изключително добър пример за младежите. Първо от към качества на терен, а най-вече от към човешки качества. Имам две дъщери и един син. Честно, искам децата ми да взимат пример от хора като Гого - спокойни, смирени, упорити, неуморни, неконфликтни, мислещи позитивно и общуващи с хората по един приятен начин. Пример за младото поколение - не се оплаква постоянно, не мрънка, раздава се, не крещи на хората, не ги обижда. Аз искам моите деца да взимат пример от човек като него и съм му фен именно заради тези неща, а не защото съм около годините му.

# 2 390
Може би грешно се изразих, не се съмнявам в победата на Жени с цветовете - подготвила се , знае номера на Ралица какъв ще е  ,да са го направили и другите. Сините действаха хаотично и абсолютно на късмет евентуално да запомнят и уцелят, не си даваха много зор и нямаха никаква система . Има някаква психологическа хватка , и самата Жени им каза на жълтите да игнорират Ралица какви ги дрънка,но и за това се иска туй-онуй на горния етаж Simple Smile

Специално за единия - Гого, намирам за изключително добър пример за младежите. Първо от към качества на терен, а най-вече от към човешки качества. Честно, искам децата ми да взимат пример от хора като Гого - спокойни, смирени, упорити, неуморни, неконфликтни, мислещи позитивно и общуващи с хората по един приятен начин. Пример за младото поколение - не се оплаква постоянно, не мрънка, раздава се, не крещи на хората, не ги обижда. Аз искам моите деца да взимат пример от човек като него и съм му фен именно заради тези неща

+1- Много добре казано. Агресията и сред възрастните, и сред децата е прекомерна, така че такива примери за поведение им трябват, ако не искаме утре всяко одраскване на кола да завършва в криминалните хроники.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 08:46 от araselia

# 2 391
Вижте как нашето момче Гого чисти имидж. Satisfied Видя накъде духа вятъра и как неговата колаиция събира масов хейт и веднага се включи в лайфа на Светата Троица. Не е глупав той. Grinning

# 2 392
Ако жълтите се запазят - тежко и горко на тези, които ще влязат там.
Предпочитам да се разпадат те. Иначе, играчи като Гено, Мани, Гого са обречени.
И тези, които ще идат при жълтите е добре веднага да се обединят. Пример - Генчо и Мира или Мани и Виктория. Дори да не мелят в момента. Защото ще са на пангара веднага.
И ще е жалко да си заминат преди други играчи.

# 2 393
Аз съм с цели 12 години по-голяма от Гого. Не се прехласвам, просто искрено се радвам, че има такива млади хора. Освен невероятната физическа подготовка, мисля, че е добра душа. Кротък и срамежлив. Не съм чула да е обидил или нападнал някого, да си налага мнението или да се е самозабравил като сръбската мутра.

А за Цецо започвам да мисля, че има някакви отклонения... не е нормално цялото му поведение. Да не говорим, че погледът му когато го номинират е страшен. Гледа на кръв. В крайна сметка това е игра, все пак. Той е като Мани от миналия сезон. С тази разлика, че тя си знаеше, че не може нищо. А той вярва, че може и е недооценен.

# 2 394
  • Където морето целува небето...
Ако жълтите се запазят - тежко и горко на тези, които ще влязат там.
Предпочитам да се разпадат те. Иначе, играчи като Гено, Мани, Гого са обречени.
И тези, които ще идат при жълтите е добре веднага да се обединят. Пример - Генчо и Мира или Мани и Виктория. Дори да не мелят в момента. Защото ще са на пангара веднага.
И ще е жалко да си заминат преди други играчи.
Е, сега, обречени били. Ами такава е играта и това са правилата - да запазиш племето, а после на втори етап и себе си. За да запазиш себе си, гониш силните играчи. Запазил си племето си и имаш коалиция. Не гониш някой слаб, който би бил лесен за отстрел. Естествено че ако трябва да изгониш Цецо или Гого, в етапа на две племена, ще изгониш Гого. Играта влиза в този етап.
Същото ако Фифо влезе при сините. Нима няма да е първи? Нима не е най-голямата заплаха, която ще гледат да премахнат? За другите може, само Гого да се пази до финала от чиждите племена?

# 2 395
  • софия
Вижте как нашето момче Гого чисти имидж. Satisfied Видя накъде духа вятъра и как неговата колаиция събира масов хейт и веднага се включи в лайфа на Светата Троица. Не е глупав той. Grinning
Всъщност те доста настойчиво го поканиха в техния лайф. Гледащите и коментиращите , също. Аз снощи искрено се забавлявах с коментарите на доста от участниците. Лефтеров беше във вихъра си.

# 2 396
Ее, чак такива сложни маньоври, вие Алекса го изкарахте някакъв микс между Тирион и Кутрето. Wink

Всичко е простичко
1) Алекса е искал да използва грошове за допълнителен глас, но Ралица не го е отразила, защото са вдигнали мерника на Цецо
2) Според мен бяха искрени, че похвалиха Фейгин, въпреки че вътрешно не им е било приятно. Пак ще се повторя за не знам си кой път вече. Никой не обича предателите.
Алекса и Вики щяха да се зарадват ако Фейгин бе предала своите хора, но дълбоко в себе си нямаше да я уважават.
Лично мнение, не казвам, че съм прав.

Малко по-различно ми се стори на мен от разговора на Алекса и Виктория с Цветан. На сърбина лъжите не му се получават особено добре и си пролича, че е неискрен, когато се обясняваше, че бил опитал всичко ама е нямало как да го спаси. Нещо ни спести и не го каза. Дори глуповатият Цецо го усети, но с неохота се съгласи и изръси нещо от сорта на да бе вярвам ти... не съм се молил за помощ.

За второто си е точно така. Стратегически си викна Фейгин пред камерите публично да я почетка, за да я има като евентуален съюзник след преразпределението на племената в следващата фаза на играта.

# 2 397
А, и за това говоря. Какво нещо може да направи монтажа, нали?
Добре, че са тези лайфове. Още веднъж благодаря на хората, които преразказват и споделят.

Да бе, какво нещо е монтажа, нали. Може да слага думи в устата на хората и неподправена злоба в погледа. На Виктория истеричното и злобно крещене и разкривената ѝ от яд физиономия, на Цецо лъжите и епитетите “утайки”, “мишки” и пр., на Фейгин страха в погледа, като Алекса си позволява да ѝ крещи, все едно ѝ е баща. Всичко е монтаж.

Тия хора в момента се се заели да лъскат имидж в лайфовете, защото се гледат отстрани как са се о…..и. Явно им се получава.

Последна редакция: пт, 21 окт 2022, 09:11 от That Obscure Object of Desire

# 2 398
  • София
Пффф само 500 коментара за четене Grinning Гледам е било голямо меле на съвета в синьо, както в предаването, така и тук в темата.

Кошмарът ми се сбъдна - четирима момци на бесилката. Залагам на Генчо и Гошката да продължат и да ходят да тропат Зори и Мира Grinning

# 2 399
  • SF
Кукуто си беше топ и ако не беше отпаднал, щяхме да гледаме голямо шоу. Доста загуби предаването.
Само аз ли не припадам по Гого и тази Гоголегия ми идва в повече. Да, добър играч е, но до там.

Само ти.

Общи условия

Активация на акаунт