Раждане в Майчин Дом - София (9 тема)

• 72 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, за 12-ти етаж, двойна стая съм си подготвила тоалетна хартия, хавлия за ръце и течен сапун. Предполагам няма по стаите. Така ли е или се бъркам? Хич не е малък багажа ми, та за това питам.

# 556
Няма нищо. Задължително си носи всичко, което мислиш, че ще ти е нужно. Има помпа на етажа, дават някакви обезболяващи ако си на зор, но препоръчвам да си вземеш профенид за всеки случай. Винаги може да ти донесат допълнително багаж, ако нещо ти потрябва.

# 557
От болницата дават ли някакъв списък с нещата, които трябва да си носим?

Ако не дават такъв, бих била благодарна, ако някоя от вас напише основните неща, които ще ми трябват там за мен и за бебето, тъй като вече трябва да си приготвя багажа и не искам да пропусна нещо важно.

# 558
Има списък на сайта на болницата. Ако имате въпроси, питайте. Леко раждане и пухкаво здраво бебенце на финала Flowers Hibiscus

# 559
Ето в сайта им какво са изброили:

Това е най-основното. Аз си носех храна, химикал, преснимани личните карти и свидетелството за брак, много вода ми носеха роднините и каквото имам нужда.

# 560
Здравейте, всички! Моля ви за съвет! Налага ми се да направя прекъсване на двуплодна б ременност в 9+ г.с съм. Пратиха ме в МД, но честно казано се страхувам да отида там. Може ли да ми препоръчате конкретен лекар при когото може да се направи там?Може и на лично съобщение. Желанието ми е да намаля рисковете (затова не отивам при случаен лекар), защото много ми се иска да се възстановя бързо и да опитаме отново. А ако даде Бог пак да са близнаци, ще съм много щастлива, но честно казано хич не ми се вярва да имам отново този късмет. Въпросът е спешен, не искам да отлагам нито ден. Благодаря предварително!
др Тоцев

# 561
Здравейте, имате ли представа дали и ако да, какви изследвания се правят на бебета, родени от майки с гестационен диабет? Има ли някакви по-специфични или е стандартното?

# 562
Здравейте, имате ли представа дали и ако да, какви изследвания се правят на бебета, родени от майки с гестационен диабет? Има ли някакви по-специфични или е стандартното?
Има ноенатолози за такъв тип въпроси.

# 563

Really? Не се бях сетила. Благодаря за полезния коментар, не се старайте да ми отговаряте повече Simple Smile

# 564

Really? Не се бях сетила. Благодаря за полезния коментар, не се старайте да ми отговаряте повече Simple Smile
ще се опитам 🤣

# 565
Преди планово секцио на кой етаж се нощува?

# 566
  • София
Януари, когато лежах в Майчин дом, настаняваха на 8 етаж (аз там лежах) един или два дни преди секцио. Може би зависи къде има места, защото едно от момичетата, каза, че нейна позната е на 5 етаж.
Преди планово секцио на кой етаж се нощува?

# 567
Четна дата - 5 етаж, нечетна 8 етаж

# 568
Ако желаем самостоятелна стая на тези етажи, на доктора ли трябва да кажем?
Има ли някоя от нас, която е била в платена стая на 5 или 8 етаж?

# 569
Бихте ли ми препоръчали някой доктор, от който сте доволни в болницата за израждане на близнаци?

Общи условия

Активация на акаунт