ТВ спамо-чат - за минали, настоящи и бъдещи формати, за участниците в тях и не само - тема 10 📺

• 27 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Ох, Дяволо, като написа, че може да участва "Георги от ИВ", и в първия момент изтръпнах, че пак ямболския ще се вихри 😁. Защото за мене Георги от ИВ 4 е Жорката. 🙃

Игрите може да се знаят от самото начало, но това не означава, че стават. Цепенето на дърво не ми идва като "многокомпонентна битка". Да беше сложил някоя от миналия сезон, пак щеше да е по-добре: я тази с портокалите и добавките (която беше за памет, бързина и издръжливост), я тази със строенето на въжен мост. Твърде много статични "битки" имаше.
Друго нещо, тъй като хвърлих поглед на коментарите след последния епизод, много лошо впечатление ми направи, че Гуспата критика, та било тя и градивна, не търпи. Редовният му отговор - ами и по телевизията е така. Ами не, не става по този начин. Телевизията е отказала да ти прави шоуто (нещо такова коментираха някъде... не помня къде - в Надкаста ли, при Чакала ли). Ти си го правиш. Вслушай се в градивната критика на малобройната си публика, ако не искаш и нея да загубиш.
За мене това си беше определено слаб сезон, щом даже и не го догледах. Предишният ми беше далеч по-интересен. Бях впечатлена как от (почти) нищо (като подръчни материали за дизайн на игрите) беше направил нещо интересно за гледане. Сега беше обратното - от нещо (каста) направи нищо...

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 09:59 от Bilyana14.

# 301
  • София
Врабец, Билянче, напишете ги тези неща в Ютюб канала му под последния му епизод, за да ги прочете, Гуспата. Не мисля, че тази тема му е позната и я знае. Колкото повече градивна критика, толкова по-добре, защото може да промени нещо, а би променил, защото гледаемостта е малка. Т.е. има резон да се вслуша.
Иначе и на мен оценката за сезона не ми е добра. Просто казвам, че им беше най-добрия сезон. Но пак разочароващ заради битките и съвета. Но предния сезон с Веско бе с по-слаби игри. И конкуренцията беше по-слаба.

# 302
  • Другата България
Много добре я знае темата, защото се беше регнал и го баннаха директно, заради реклама. Ако си направи нормален профил като потребител, може да се включи с коментари, но надали ще му е интересно, защото тук пишем малко хора.

# 303
  • София
Не го знаех това, явно съм го пропуснал този скандал. 😮

# 304
Бързо са изтрили поста му, но Бен разясни какво се е случило, а Мери - защо се е случило.

Коментирам тук с приятели, които, дори да не са на моето мнение, биха ме разбрали. В канала му не мисля да го правя, защото виждам реакцията му - не търпи различно мнение. Чак ми е чудно как кандиса да излъчва по два епизода, при положение че на коментари, че не е добре да разпокъсва една битка в два епизода, отговаряше, че и по телевизията било така. Което не е вярно.

Напълно съм съгласна с Врабчо и за това, че "кауза има само на приказки". Първият съвет, който в по-голямата си част наистина засегна проблема, ме удари в сърцето, накара ме да хвана телефона и да пращам есемеси. Къде изчезна каузата след това?! Настана едно спорене, сърдене, задкулисие, безкрайно каканижене, а на розобера са отишли само шестима от всичките. За каква кауза говорим в такъв случай?!

Ваня в Надкаста беше много разочарована от Съвета. Не знам дали би участвала втори път. Разочарована от очакванията си за формата, не от отпадането си толкова рано. Мислела, че отива на приятна сбирка с хора, с които да поиграят, но на третия ден разбрала, че нещата не стоят точно така.

Оф, чак се изнервих, докато пиша за Максимал, тъй че сменям посоката с една прекрасна Анка от Вазовата екопътека (любимо място за разходка):

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 17:21 от Bilyana14.

# 305
Каква кауза очаквате от Дуспата...Защо не се заинтересувате къде отидоха парите от "благотворителността" му при Ласкин и защо при следващите събития Димитър липсваше... Защото от уж благотворителните му намерения обра лаврите и си напълни джоба.

# 306
Толкова са усмихнати и сладки:

Един рожденик:

# 307
  • Другата България
Ето я обърната.

# 308
# 309
От няколко дни ми излиза Надкаст с Победителя на продукцията - Добрин и се чудех, дали да си съсипя няколко нерви клетки с него, и днес вече се реших. Успях да изгледам поне седем минут, превъртайки и ме хванаха лудите.
Това, човек с крайно ограничен мироглед да се филмира само в една тема и да се вземе за последна инстанция, е много ужасно преживяване за околните. Разбрах, че бил влязъл в Игрите, за да 'засегне' аудитория по много важни природозащитни въпроси, по които добре че е той, да отвори очите на хората, защото всички са тъпи, та вдлъбнати, и само се разхождат по тази планета. Но той има очи да отваря на хората. Също разбрах, че всички са били много лоши в неговия сезон, но пък той е бил толкова бял и добър, че чак леко сияел в кадър.
Аз имам много добър спомен от изказвания на други участници от синхрони в предаването или от изквания след това, че им е късал нервите нон стоп този. А моето впечатление от него, в добавка, е че е агресивно човече. Представям си го такъв бял, човечен, добър, умен, космополит и мъдрец, как са го издържали толкова време тези хора там.

Ако някой го е гледал и е чул, за какво е изхарчил наградата, може да сподели, моля Simple Smile Аз не съм в състояние да го слушам, за да стигна до тази информация.

------------------------

Ей тук едно клипче от Световното, на което Буфал ми напълни душата, празнувайки с майка си победата на Мароко.

https://twitter.com/i/status/1601635343652249600

# 310
Няма никакъв шанс да го гледам това, Врабчо, съжалявам! 😳

# 311
  • Sofia
И аз много се чудех дали да търся време,че съм се захванала с kоледни меденки,ама още не съм се престрашила. Mr. Green

# 312
  • Другата България
Няма никакъв шанс да го гледам това, Врабчо, съжалявам! 😳

Същата работа.
Аз и Алекса още не съм изгледала.

# 313
Аз доколкото знам от хора от неговия сезон, не я е бутнал още, защото го е страх, че Юлиян ще спечели делото и ще го накарат да връща парите Grinning

# 314
  • Другата България
Това и аз го бях чула, но мислех, че е шега.

Общи условия

Активация на акаунт