"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 59

• 46 492
  • 853
  •   1
Отговори
# 675
Фолиевата киселина е витамин, не лекарство. Желателно е поне 3 месеца, преди бременност да се пие. Пийте си я спокойно. Няма да навреди по никакъв начин.
а когато съм в менструация дали мога да я пия?

# 676
[/quote]
Аз лично си я пия всеки ден,без значение дали съм или не в цикъл.

# 677
Аз лично си я пия всеки ден,без значение дали съм или не в цикъл.
[/quote] добре много ви благодария эа бърэите💓одговори

# 678
  • София
Фолиевата киселина е витамин, не лекарство. Желателно е поне 3 месеца, преди бременност да се пие. Пийте си я спокойно. Няма да навреди по никакъв начин.

Pregnacare Зачеване за него/нея х60 таблетки Vitabiotics, това ми беше препоръчано и съпруга се нави, защото било само едно хапченце за него. Grinning

FBID100003491139582 Какво се очаква да видим тук? Нищо не ми става ясно. Ехография на какво е?

# 679
Здравейте! Отново съм аз с тест ден преди закъснението. На живо втората чертичка е по-розова.

# 680
Здравейте! Отново съм аз с тест ден преди закъснението. На живо втората чертичка е по-розова.

Здравеййй и моята чертичка беше такава ... След един ден закъснение си направи нов ще е по забележима .
Бях на лекар след около 10дни на закъснение и се видя плодно сакче...

# 681
Здравейте!
Имам бърз въпрос, ще се радвам да прочета вашето мнение. Последната ми менструация стартира на 08.01.
Според приложението, което ползвам, овулацията е била на 20.01.
Имахме полов контакт на 18 или 19.
Ще започвам нова работа, в предизвестие съм в момента и се притеснявам да не съм бременна, защото и двамата го усетихме.
Правих няколко теста днес, както ще видите от снимката, ясно виждам, че са отрицателни, снимани са много след 10-те минути.
На най-горният, Clear TEST, се виждаше съвсем леко някаква втора черта, бих казала, че е по-скоро бяла, отколкото цветна. На снимката не се вижда.
До колко може да се разчита на тези тестове за ранно установяване на бременност?
Благодаря предварително!

# 682
Ако О е била на 20ти, има време да станат положителни. Изчакай си датата на цикъла и ако не ти дойде, пак тествай.

# 683

Pregnacare Зачеване за него/нея х60 таблетки Vitabiotics, това ми беше препоръчано и съпруга се нави, защото било само едно хапченце за него. Grinning

FBID100003491139582 Какво се очаква да видим тук? Нищо не ми става ясно. Ехография на какво е?
ехографията е эа витамините кадето ми дадоха

# 684
  • Габрово
Здравейте, момичета, имам следното питане.
Последния ми цикъл беше на 02.01.23. Предполагама овулация 18.01.23.
Та въпроса ми е следния,  на 25.01 точно седмица след предполагаемата овулация започнаха да ме болят гърдите, наедряха доста. Получих едно тъмно кафеникаво зацапване, което за 2 дена спря. Усещам силни болки в яйчниците които започнаха заедно с наедряването на гърдите, като все едно лелката ще дойде, но я няма. Дори през нощта се будя от болки в корема. Много се подувам след всяко хранене.
Имам 3 дни до М и се питам дали има някакъв шанс да има бебче? Тест предполагам няма да отчете резултат?

# 685

Здравейте, искам да попитам и аз нещо което виждам, че доста момичета ги интересува както и мен. Менструацията ми трябваше да започне на 24.01, но не дойде. Правих си няколко теста от тогава, защото нямам търпение да разбера дали съм бременна или не. Два от тях бяха лентички и с лека едвам забележима втора чертичка. Следващият от преди ден беше касета (и не знам дали така се казва изобщо 🤷) и пак беше с бледа втора черта, но по-ясно забележима от предните. Не се налагаше да се взирам в него за да я видя🤭... Но последния на Sure Chek нямаше никаква втора. Та въпроса ми е следния: има ли шанс да съм бременна, но втората чертичка да е бледа, защото е още рано и  тестовете не улавят нивата на хормона или просто си въобразявам,защото много го искам😞? Симптоми нямам почти, с изключение на това, че до преди ден ме боляха само зърната, сега вече усещам болка изцяло в гърдите, която на моменти изпитват дори и без да ги докосвам.
 Това са снимките на последния и предпоследния ми тест

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 16:29 от Ася Каменова 734277

# 686
Скрит текст:

Здравейте, искам да попитам и аз нещо което виждам, че доста момичета ги интересува както и мен. Менструацията ми трябваше да започне на 24.01, но не дойде. Правих си няколко теста от тогава, защото нямам търпение да разбера дали съм бременна или не. Два от тях бяха лентички и с лека едвам забележима втора чертичка. Следващият от преди ден беше касета (и не знам дали така се казва изобщо 🤷) и пак беше с бледа втора черта, но по-ясно забележима от предните. Не се налагаше да се взирам в него за да я видя🤭... Но последния на Sure Chek нямаше никаква втора. Та въпроса ми е следния: има ли шанс да съм бременна, но втората чертичка да е бледа, защото е още рано и  тестовете не улавят нивата на хормона или просто си въобразявам,защото много го искам😞? Симптоми нямам почти, с изключение на това, че до преди ден ме боляха само зърната, сега вече усещам болка изцяло в гърдите, която на моменти изпитват дори и без да ги докосвам.
 Това са снимките на последния и предпоследния ми тест
[/spoiler]

Ами аз мисля, че първият тест Престо е положителен, моят беше почти същия 3 дни преди М, стискам палци дано има бебче

Последна редакция: пн, 30 яну 2023, 09:16 от AnMary

# 687
Здравей, за мен също тестът на Престо е положителен, особено, ако втората черта се е показала в първите минути - при мен също в началото Престо и едни лентички от тестовете за овулация имаха бледа втора черта (дори съм снимала по-назад в темата от лентичките), а Sure Check беше отрицателен. След 2-3 дни и Sure Check стана положителен и вече съм в 4 месец 🥰. Чувствителността на тестовете е различна. Пожелавам ти скоро да си сигурна в желания резултат Simple Smile

# 688
Забравих също да кажа, че деня в който трябваше да ми дойде имах като бяло течение, но с лек розов цвят на следващия ден също и след това до днес-нищо. Тогава помислих че цикъла ми настъпва, защото по принцип така започва (поне при мен), но все още нямам признаци нито, че ще ми дойде, нито че съм бременна 🤨🤨

# 689

ехографията е эа витамините кадето ми дадоха
Каква ехография за витамини?! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт