Знаете ли кого видях - 41 тема

• 114 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
Мартин Карбовски и Волен Сидеров, по отделно. Карбовски има вид на запуснат човек, нищо арт и хай не видях във вида му. Волен - трезвен, сериозен, спретнат. Преди години му личаха лудостите отдалече, сега поне по улиците май се държи прилично.

# 721
  • София
Духовникова преди около час в ресторанта на Белослава на "Асен Златаров". Ми... не привлича погледа.
Половин час по- късно Добрина Чешмеджиева в Сан Стефано Плаза, изглежда страхотно- ежедневно облечена, но с една вродена елегантност. А и много, много младее. Чудесна е.

# 722
Духовникова преди около час в ресторанта на Белослава на "Асен Златаров". Ми... не привлича погледа.
Половин час по- късно Добрина Чешмеджиева в Сан Стефано Плаза, изглежда страхотно- ежедневно облечена, но с една вродена елегантност. А и много, много младее. Чудесна е.
Аз имам мнение за нея, че е интригуваща жена, но не е от лични наблюдения .

# 723
Изненадана съм, че Добрина младее. Може да си е правила нещо по лицето, защото съм с друго впечатление

# 724
  • София
Вече два пъти чета, че Волен е видян спретнат и трезвен. Почвам да се притеснявам за него.

# 725
Вече два пъти чета, че Волен е видян спретнат и трезвен. Почвам да се притеснявам за него.
Мда, идат нови избори, вземе да се кандидатира с неговата партия, съвсем ще размести местата.

# 726
  • При децата ми

Духовника никак не привлича погледа. Виждала съм я няколко пъти.

# 727
  • София
Жени Калканджиева. Никога не съм я харесвала , нито намирала за някаква красавица и винаги ми е било чудно прехласването по нея ... обаче! На живо е доста харизматина. Явно има защо да е това, което е . Определено е привлекателна жена. Хм , изненадвам се от себе си, че го казвам , но факт- има нещо в тази жена..

# 728
  • Sofia
Мда, идат нови избори, вземе да се кандидатира с неговата партия, съвсем ще размести местата.
Той вече се пробва на тези избори като част от коалиция. Не им се получи, явно има надежда за здрав разум сред по-голямата част гласуващи. Иначе аз си имам обяснение - остаря и той, цирковете му вече не изненадват никого и той си дава сметка, че да си гледа спокойствието е по-смисленото нещо.
Иначе по темата - Асен Агов, Кирил Ефремов, Елена Карабойчева.

# 729
  • София
Видях един мъж на възраст 70-75 години в спортен екип,
 а на гърба му пишеше "Тийм Пулеви"
Вероятно е бащата, роднина или някой от екипа на Пулеви.
в Надежда-3 часа беше отворил вратата на една кола и чакаше някой да дойде.
Без малко да го питам какъв се пада на Пулеви?

# 730
Видях Биляна Йотовска с приятелка.

# 731
Видях един мъж на възраст 70-75 години в спортен екип,
 а на гърба му пишеше "Тийм Пулеви"
Вероятно е бащата, роднина или някой от екипа на Пулеви.
в Надежда-3 часа беше отворил вратата на една кола и чакаше някой да дойде.
Без малко да го питам какъв се пада на Пулеви?
Т.е. видяла си мъж с екип и си решила, че известен?! Аз съм виждала доста хора с екип на Стоичков, но не ми е минавало през ума, да пиша в тази тема за тях Laughing

Бащата на братя Пулеви е покойник

Днес видях Алгафари с жена, която нито е жена му, нито е дъщеря му. Хм! Беше го хванала под ръка Thinking

# 732
Лора Крумова с момченцето ѝ. Голям е сладур, тя усмихната. Подкрепяше го на турнир.

# 733
Лора Крумова с момченцето ѝ. Голям е сладур, тя усмихната. Подкрепяше го на турнир.
Как изглежда тя ? … различно ли е от на екрана ?

# 734
Нешка Робева,много крехка,нежна жена. Държа се много мило и възпитано.
Редовно засичам и Люба Колезич,за която не бих казала същото.

Общи условия

Активация на акаунт