Гола чутуро

• 67 887
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Бургас
Темата прилича на комедия на Костурица. Супер абсурдна, но за сметка на това вървяща. Авторката няма зъби но пък е с крем и парфюм.
Добре де, може да изглежда абсурдно, но се задушавам с гадното чане, повдига ми се и никак няма възможност да се самонавия да го нося.
За силиконово се навих, но не ми се вадят зъби, направо не ми се мисли.
Освен това ако пак не мога да свикна?
Как ще изглеждам нечистоплътна, гледам тази перушина на главата да е измита и сресана винаги, ставам и в 06:00 да я измия преди да са станали другите.
Алкохолиците са с мръсни дрехи, миришат...
Все пак иде реч за лични данни. Може да не иска да ги види Джени или който там.
Няма проблем да ги види.
Далеч съм от мисълта, че някой ще злоупотреби.
Все още не съм изпратила, ще пусна на мейл прикачен файл.

BezPravila, никого не мотам.
Ходих, проверих, ще се заема и със зъбите в устата си и явно и ще се мъча след това със силиконово чане.

# 1 576
  • София
Ме ти се вадят трите зъба?
Вярно за мезе не взе.

Така изглеждаш, да, вярно е. Очната линия няма да ти помогне.

# 1 577
  • out of space
Аз искам да видя снимка на гаджето.

# 1 578
  • USA
Силикона с времето се втвърдява, аз имам протектор за бруксизъм от най-мекия силикон...животът му е 12 месеца става твърд, губи гъвкавост. Силиконовата протеза не е ли на същия принцип?

и защо трябва да вадиш твойте зъби който са останали в нета погледнах правят силоконови като има дупки за твойте

# 1 579
  • на село
Както ти казах стискаш трите зъба, отиваш и вадиш без упойка, все пак долни, предни, не е някой кътник с 4 корена.

# 1 580
  • Столичанин ама не в повече :D
Ползва си урболешката, ама нали има урбазон в чантата.

Ама, не на мен тия бе, женооооо. Не на мен тия!
Добре, хем не вярваш, хем продължаваш да четеш.
Преди се страхувах много от алергиите.
И сега примерно ако са ми изписали ново лекарство, с ужас го пия.
И стоя с Урбазон не в чантата ,а в ръцете.
И все пак не мога да подскачам и от сянаката си.
Не към всички лекарства правя алергии.
Аз имам и ползвам три месеца, после три почивам. Една кутия делим две жени.

Аре нужда, дето нищо не е пробвано и не се знае кво- що. Баси нуждата!
Не, не е нито необходимо, нито належащо да купувам кутия.
Просто ми харесва и аз да се порадвам на нещо.
А няма ли да те зарадва по-добре здраве? Оправянето на зъбите ще спомогне затова (плюс всичко останало). Simple Smile

# 1 581
  • Бургас
Вярно за мезе не взе.

Очната линия скрива друго.
Заради Базедовата болест очите се деформираха.
Само че направо ми е болно.
Очите наплескани,в устата чане,на главата тупе...
УжасТ
Не може.
Даже не иска във фейсбук да сложа наша снимка, нито да напиша, че сме обвързани.
Все пак си е негово решение и няма как да го поставям без знание и изрично желание.
Не иска и това е.

jerami, когато се разболях бях със зъби.
И се влошавах...

# 1 582
  • Пловдив
Аз само да кажа, че от ранна есен до късна пролет имам изключително суха и болезнена кожа по ръцете и единственото, което наистина действа, е вазелин, цена около 2 лв. Ни евтини, ни скъпи кремове помагат.
Но едва ли има смисъл...

# 1 583
  • Столичанин ама не в повече :D
Вярно за мезе не взе.

Очната линия скрива друго.
Заради Базедовата болест очите се деформираха.
Само че направо ми е болно.
Очите наплескани,в устата чане,на главата тупе...
УжасТ
Не може.
Даже не иска във фейсбук да сложа наша снимка, нито да напиша, че сме обвързани.
Все пак си е негово решение и няма как да го поставям без знание и изрично желание.
Не иска и това е.

jerami, когато се разболях бях със зъби.
И се влошавах...
И изпопадаха...
И това трябва красноречиво да ти говори, че трябва да ги оправиш. Wink

# 1 584
Прочетох цялата тема, срещали сме се с Мария във други теми, тъй като и аз имам доста от нейните болежки.
Но съм я чела откъслечно. Преди часове четох темата "Невъзможните хора в живота ни" и последните страници много ми напомниха за Мария. Не като невъзможен човек, тя е доста мила. В онази тема стана въпрос за  бордърлайн и гранично личностово разстройство.
Сега, аз не съм лекар и въобще не поставям диагнози. Просто видях симптоми, които има и при Мария- зависимост от обгрижващи хора, дребни радости само за себе си, инфантилност, бягство от отговорност.
Може би затова родителите й са диктували живота й, бащата е вървял след нея, прибирал, избрал съпруг и т.н.

Изобщо не искам да те обидя, Мария! Дори и да има нещо такова при теб, то е вродено и ти нямаш вина.

Та затова мили съфорумки, вие си хабите думите и енергията за да помогнете, но ако има намесено такова заболяване, усилията ви са напразни. Вие я третирате като вас, а тя мисля не е.

Познавам такава жена, вече на 40+ и е точно като дете, не е глупава, интелигентна е, но не може да взима решения за себе си. Много е важно такъв човек да има подкрепящ до себе си, да му дава кураж. За съжаление Мария няма.

# 1 585
  • София
Тя си е невъзможна отвсякъде, да не се правим на политкоректни.

# 1 586
Само да кажа за дребните радости за себе си - аз не познавам жена да не харчи за козметика. А, да - майка ми, но говоря за по-младите от нея. В някои случаи - баснословни суми. Тъй че не виждам защо очакваме краен аскетизъм в това отношение само от Мария. Не е мъж все пак, жена е.

# 1 587
  • Бургас
Тя си е невъзможна отвсякъде, да не се правим на политкоректни.
Не е политкоректно това изказване, но благодаря за откровеността.

elinor7, никой досега не е обсъждал такова нещо, но това не означава, че е изключено.
Само да кажа за дребните радости за себе си - аз не познавам жена да не харчи за козметика. А, да - майка ми, но говоря за по-младите от нея. В някои случаи - баснословни суми. Тъй че не виждам защо очакваме краен аскетизъм в това отношение само от Мария.
Ако не е козметика, ще са дрехи, обувки, не знам още какво, всеки се радва на нещо.

# 1 588
Да, защо я нападате за някакви кутии по 40 лв.?
Та това месечен разход ли е за една жена?

# 1 589
Всъщност, наистина ли се налага да вадиш здрави зъби? Няма ли някакви частични протези. Може в раздела стоматология да питаш, ако не си.

Общи условия

Активация на акаунт