Гола чутуро

• 67 843
  • 1 703
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Бургас
Абе сама съм си виновна.
Още от раждането.
И за непоносимостите, и за всичко.
Темата е " Няма пък, говорете си, не ми пречите!"

Ами заключваме я.
Обществото няма търпимост към различни.
Измислят се сценарии че съм едва ли не измамник и прося пари.

# 1 651
  • София
От всичко написано това ли разбра? Ама наистина?

# 1 652
  • Бургас
От всичко написано това ли разбра? Ама наистина?
Не .
Видях някои решения и от сърце благодаря за идеите.
Но не мога да комуникирам нормално с хората които наистина дадоха добри идеи заради нападките.

А и как изглеждам гнусно, нехигиенично и как не се вписвам, защото имам проблем със зъбите.
И приличам на алкохолик.

# 1 653
...А и как изглеждам гнусно, нехигиенично и как не се вписвам, защото имам проблем със зъбите.
И приличам на алкохолик.
Вариант всички да са прави има ли?

# 1 654
  • Бургас
Има,има.
Но всички включва и мен.
С твърдата протеза не успях да свикна.

# 1 655
Протези по каса,две,ще й  струват около 300лв.Тя обаче е мрънкало,свикнала други да плащат сметките.Няма управия!
И не само. Прави впечатление, че толкова е захаресвала и заобичала болестите си, че не търси начини как да се чувства по- добре, ами някак си ги поддържа и парадира с тях. Удобно се оправдава с липсата на органи.
Мария, ти не си " различна" , има хора далеч по - зле от теб, които се стараят да имат нормално ежедневие.
Не разбирам даването на пари за някакви кремове, а в също време да не се се склатиш да си купиш едни витамини. Наистина не разбирам как си ок с това да нямаш зъби, да не можеш да се храниш нормално и в същото време приоритет да ти е грима...
От ясно, по - ясно е на всички,че промяна при теб няма да има. Ти ако спреш да се оправдаваш с болестите си ще загубиш идентичност.

# 1 656
Добре, ти някакъв изход изобщо виждаш ли за себе си?
Някакъв план вече започва ли да се заформя в главата ти?
Защото аз дотук само извинения как не може да се направи това и онова чета.

# 1 657
  • Бургас
Има една приказка "Ситият на гладния не вярва."
Обичам си болестите, не мога без тях, направо е приятно преживяване.

# 1 658
  • София
Ами това е, да разваляме седянката.

# 1 659
Потиснатата агресия или автоагресия разболява, естествено. Нищо чудно "добрите" родители да са причина за болестите й, още първоначално, когато са се наели да управляват живота й за кой да се жени, и т. н. Вече мисля може да ги кефи да си живее при тях, да имат кой да мачкат. А като остареят още и почнат болестите, имат над кой да издевателстват да ги гледа, щото те, нали. Поне бащата очевидно е такъв, за майката не се разбира чак толкова. Та според мен всичко друго е "мижи да те лажем", освен скъсване на пъпната връв и напускане на иначе комфортния, но с отровна атмосфера дом.
Благодарене за тях, как пък не. Освен ако като ви бият шамар, да сте ок да си обърнете и другата буза.
И пак да кажа - ако майката на алкохолика я приюти и не я обижда, заслужава в отговор грижите й. Психическите насилници вкъщи не.

# 1 660
  • София
Само не знаем кой и под каква форма е насилник, да не бързаме със заключенията.

# 1 661
Не са виновни родителите ѝ. Човек на 40 години да не може да вдене, че без зъби, но пък омазан с всякаква козметика, е фрийк - проблемът определено не са родителите му. Да харчи като човек с десет пъти по-високи доходи, а да се стиска за лечение, да тъпче захар от пакета и да се оплаква, че болестите само се множат - и за това не са виновни родителите.
Проблемите на Мария произхождат само от нея и никой извън нея няма да ѝ ги реши.
Та да - никак не е ясно кой в тяхната къща е садист, и кой - мазохист.

# 1 662
Има една приказка "Ситият на гладния не вярва."
Обичам си болестите, не мога без тях, направо е приятно преживяване.
Ама наистина ли си мислиш, че само ти имаш здравословни проблеми? Или твоите са някак по - специални? Никой не казва, че ти е приятно, няма приятна болка. Но  впечатлението което оставяш за себе си не е хубаво.

# 1 663
Цитат на:  link=topic=1493023.msg45563729#msg45563729 date=1668154416
...А и как изглеждам гнусно, нехигиенично и как не се вписвам, защото имам проблем със зъбите.
И приличам на алкохолик.
Вариант всички да са прави има ли?
Има,има.
Но всички включва и мен.
С твърдата протеза не успях да свикна.
Не включва теб - ти не го твърдиш. Ти си ОК да си без зъби и не се припознаваш в "изглеждам гнусно, нехигиенично и как не се вписвам, защото имам проблем със зъбите. И приличам на алкохолик."
Престани да се фръцкаш, допусни, че не си права, виж се отстрани (цялата ситуация) и почни със зъбите.

# 1 664
  • София
Темата се върна на към 30-та страница, когато се отричаше и оправдаваше всичко. После имаше известен подем и пак се върнахме в началото.
След някоя страница ще завъртим цикълът отново.

Затова наистина мисля, че няма повече смисъл да дискутираме.
Не сме герои за тази приказка.

Общи условия

Активация на акаунт