Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 749
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 225
За перални, ютии, печки, гледайте и Техномикс. Продават основно Миле, Горение и Бош. Цените им обикновено са по-ниски от на другите вериги за техника. То вярно, че Миле и Бош почти никъде не са евтини, но все пак.

# 226
Лично аз чакам с нетърпение черния петък. Искам да си взема доста неща и play station 5 е едно от тях.

# 227
  • София
Включвам се, защото много ми се иска да си купя телефон покрай намаленията, но да видим дали ще стане

# 228
  • Разпиляна във въображението
Аз ще се оглеждам за кафемашина и намаление на игри за плейстейшън 4.

# 229
  • Бургас
Miriel, каква кафемашина гледаш?  И аз се оглеждам -Делонги Дедика и един Крупс по-компактен, но не мога да преценя кое е по-доброто.Сега сме със Солак, от срам ме е да кажа колко години,
 перфектна е, даже не знам защо гледам нова.

И робот за прозорци.

# 230
Ще търся мощен блендер, да разбива лед. Ако ми допаднат и глезотийки, ще е само бонус Grinning

# 231
  • София
За перални, ютии, печки, гледайте и Техномикс. Продават основно Миле, Горение и Бош. Цените им обикновено са по-ниски от на другите вериги за техника. То вярно, че Миле и Бош почти никъде не са евтини, но все пак.

И аз ги гледам, имате ли наблюдения от минали години дали правят съществени намаления за черен петък? Гледам, че целогодишно си имат намаления и не знам дали си струва да чакам.

# 232
  • Разпиляна във въображението
Miriel, каква кафемашина гледаш?  И аз се оглеждам -Делонги Дедика и един Крупс по-компактен, но не мога да преценя кое е по-доброто.Сега сме със Солак, от срам ме е да кажа колко години,
 перфектна е, даже не знам защо гледам нова.

И робот за прозорци.

Ще проучвам, но определено съм се насочила към Делонги. Не съм голяма кафеджийка, но искам да е кафеавтомат и да не е чак толкова скъпа. Не и като тази с Брад Пит Simple Smile В Технополис има в момента промоция на тяхна машина, дори с 0% на изплащане. Все пак 800 лв. Simple Smile при условие, че основно пия мляко с кафе Simple Smile Ако се появи нещо изгодно ще взема. Ще падне четене и за кое основно да гледам.

# 233
  • София
Аз пак да ви подсетя, че на Била са добри цените.

# 234
В Била има с точки кафеавтомат Филипс за 500 лв, изгодно е. Аз се отказах да сменям моята с ръкохватка, разубедиха ме, аз държа на силно кафе

# 235
Ще търся мощен блендер, да разбива лед. Ако ми допаднат и глезотийки, ще е само бонус Grinning
И аз си търся добър блендер,ако се спреш на някой добър пиши😊😀

# 236
Много ни трябва пасатор и мисля да следя. Можете ли да препоръчате? Купих на Bosch за 250лв някакъв тотал щета, който грам не разбива и оставя супер много бучки, та сега ми е важно да е читав, понеже нямам бюджет за втори 🤦♀🤦♀

# 237
Наредих в "Любими" разни неща в Emag, пък да видим какво ще стане.

# 238
Miriel, каква кафемашина гледаш?  И аз се оглеждам -Делонги Дедика и един Крупс по-компактен, но не мога да преценя кое е по-доброто.

Наскоро бях пред същия избор. Предишната ми беше Поемия на доста годинки.

Колебаех се между един Крупс и Делонги дедика, но за Крупс четох лоши отзиви. Взех Дедика, беше 349 лв на промоция преди няколко седмици. Доволна съм, кафето е хубаво. Поне месец я наблюдавах тая машина, беше по-скъпа. Дано не я завишат изкуствено, покрай ЧП.

Ох, аз май се оглеждам за телефон. Не съм примряла, но този вече ми е на 2 години и батерията не държи много. Наскоро купих едно Самсунгче на баба, като го разцъках не беше толкова лошо за 300 лв. Но да се върна на андроид не си представям. Ако изскочи читав айфон, ще действам без да мисля.

# 239
И аз си търся добър блендер,ако се спреш на някой добър пиши😊😀

Аз хем искам мощен, хем не ми се дават много пари .. Grinning А мощните са си скъпички.

Общи условия

Активация на акаунт