Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 249 818
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 1 980
Ей разорих се 😂

# 1 981
На Дъглас има безплатна доставка и намаления в момента. Някой да ме разубеди да купувам преди да фалирам 😂😂
Лягай си най-добре Simple Smile Сега се почва Simple Smile

# 1 982
На Дъглас има безплатна доставка и намаления в момента. Някой да ме разубеди да купувам преди да фалирам 😂😂
Купи, купи! Joy

# 1 983
Някои неща намалени в Дъглас са доста по- скъпи от Нотино.  Проверете преди да поръчате Wink

# 1 984
аз почти не намирам в дъглас да са по-евтини от нотино каквото и да е когато и да е, въпреки всички промоции

да помоля: зоомагазин дали има намаляващ по ЧП? не намирам...

# 1 985
Да,аз си харесах на rituals крем и ексфолиант за тяло, но ще изчакам,понеже сега нямам възможност.Предполагам,че и другия месец ще има намаление,ако не живи и здрави догодина пак ще пуснат 40%

# 1 986
  • Beyond the stars

# 1 987
Аз имам един малко по-различен въпрос към хората, които пазаруват от амазон. Имате ли наблюдения дали в cyber monday има по-добри оферти, отколкото на black friday - говорим за телефони, слушалки, компютри?

# 1 988
Някои неща намалени в Дъглас са доста по- скъпи от Нотино.  Проверете преди да поръчате Wink

Мен ме блазни безплатната доставка. В нотино трябва да плащам за нея. За колко време ви пристигат нещата?

# 1 989
нотино е безплатно за взимане в парадайс, но е и 4лв. доставката, а разликата с дъглас е напр 40лв.

за амазон нямам впечатления да има по-добри оферти. но макар и да пазарувам от там доста често, не съм правлният човек - обинковено и по BF  и CM все не си намирам оферти.

# 1 990
аз почти не намирам в дъглас да са по-евтини от нотино каквото и да е когато и да е, въпреки всички промоции

да помоля: зоомагазин дали има намаляващ по ЧП? не намирам...

Бях попаднала на реклама на Максипет. Провери си, че не мога да прикача снимка.

# 1 991
Идвам от мола на Стамболийски - лудница! А уж трябва да са на работа в момента мадамите. В Златна рибка/ пак там/ имаше опашка
Отивам да ровя във ФД

# 1 992
А реално ли е обявеното безплатно връщане в Wikiki? Пише, че се връща през DPD, ,можело в Спийди да го оставиш, но дали не се заплаща? Не успях да си направя акаунт и поръчах като гост.

# 1 993
По обед в Мол София беше спокойно, явно сега са луднали... за Сердика ми се искаше по-пригледен списък, така превърташ сума излишни неща.

# 1 994
Пратка в офис Еконт може да седи 7 дни, нали?

Общи условия

Активация на акаунт