Black Friday/Черен петък – 2022 г.

• 248 758
  • 2 843
  •   1
Отговори
# 2 745
После трябва да ги чакам да ми върнат парите - това е неприятно, защото се бавят.

# 2 746
За поръчки от сигурни търговци ползвам само автомат на Спиди, изключително удобно и лесно.

# 2 747
  • София
И аз съм доволна от автомата на Спиди, същото сигурно щеше да е и с Еконт, но нямам наблизо и не съм ползвала. Отдалечихме се от темата. Имате ли наблюдения от миналата година дали след празниците ще намалят Бебешки дрехи? Някакъв следпразничен ЧП?

# 2 748
  • София
И аз се интересувам от следколедни намаления, баскетболните обувки на синковеца дадоха фира. Ще устиска няколко тренировки с един стар чифт, ама ще трябва да се купят нови. Много ме е яд, че изпуснах ЧП, хич не ми се дават една камара пари.

# 2 749
Така се е случвало, че от about you съм пазарувала по едно нещо. Опция преглед, някои неща директно върнах било заради цвят или материя, това което съм одобрил при прегледа после и съм си оставила.
Но при поръчка с повече неща не става този вариант.

# 2 750
  • Сф
Вчера, изненадващо ми дойдоха предплатените неща от ФД. С европът. Звъннаха направо отдолу. А имах смс ,че ще дойдат между 12-14 ти, между 9-18ч 😂
Тия са ми "топа" на куриерите! Добре, че бях вкъщи, че и офиса е на майната си. Обаче съм много доволна! Щерката де. Всичко и лепна. Чорапи, анцунг долнище и блуза ( найк и  Норд фейс). И всичко си взех вече от ЧП. Нищо нямам за връщане. Брей, доволна много 😉
Даже от онлайн пазаруването съм по- доволна.
Обаче няма вече пазар 🥲,излизат непредвидени разходи, за сметка на предвидимите приходи и салдото е отрицателно..м да..
Успех с покупките, който продължава;)!

# 2 751
  • Пловдив
Здравейте.Скоро поръчвали ли сте от English home ? Нямаше информация в сайта за цената на доставката и докато цъках напред назад без да разбера потвърдих поръчка с доставка 12.95. От космоса ли ще ми я доставя?Чудя се да я анулирам ли ? Много тегаво са го променили сайта.Преди не беше такъв.

# 2 752
  • Сф
Пращат ги от Румъния, затова е толкова.
Над 100лв е безплатна.

# 2 753
  • Пловдив
Пишете на English home,отговарят сравнително бързо.

# 2 754
  • Пловдив
Благодаря.Повече няма да поръчвам.Цената на доставката е прекалена.Като ,че ли всички сайтове се преместиха в Румъния.

# 2 755
Нотино правят ли коледно намаление?
Трябва ми един парфюм, който го има само при тях, явно го спират и се чудя да чакам или да го поръчвам?!

# 2 756
Търся изгоден зъбен душ. Не съм запозната как вървят и не мога да преценя. Ако някой е следил и може да предложи нещо.

Тази седмица има в брошурата на Lidl за 65 лв. Доста по-евтино от другите, но марката не ми е позната.

# 2 757
Търся изгоден зъбен душ. Не съм запозната как вървят и не мога да преценя. Ако някой е следил и може да предложи нещо.

Тази седмица има в брошурата на Lidl за 65 лв. Доста по-евтино от другите, но марката не ми е позната.

Този зъбен душ е електрически и трябва да се има предвид включването в мрежата. Иначе нямам забележки към него.

# 2 758
  • София
Нотино правят ли коледно намаление?
Трябва ми един парфюм, който го има само при тях, явно го спират и се чудя да чакам или да го поръчвам?!

Миналата година имаха намаления, но не мога да се сетя по кое време ги пуснаха. То вече си върви към 15-ти, а като знам колко се бавят доставките по това време, не знам какво чакат още...
Оставям няколко места, които видях, че са пуснали намаления:
https://makeup.bg/ - още не съм ги пробвала като сайт, някой да има пратки от тях?
https://www.ozone.bg/landing/vreme_za_podaruci/ - има и доста намаления на книги
https://way-ve.com/products - коледни намаления

# 2 759
Код за 30% на всичко в Textura:

BONUS30

Общи условия

Активация на акаунт