А какви са ви слънчевите очила?

• 85 902
  • 609
  •   1
Отговори
# 150
Моите са на DUNLOP Дадох 100лв и хи4 не ги нося  Rolling Eyes Нещо не се харесвам с тях  Tired

# 151
  • До хладилника, който обичам
Червени  Mr. Green

Честна дума. Червени рамки с червени стъкла (но не оцветяват в червено).

По случайност са 'маркови' - 212. По принцип гледам стъклата да са с добра защита и рамката да ми отива, а вече дали ще са маркови не ми е важно.

# 152
  • Стара Загора
От пазара Laughing . По принцип не се харесвам с очила ooooh!

# 153
Само едни имам, на "Полароид", много си ги харесвам и използвам. Ако не съм очила, когато е слънчево , ми сълзят очите. Това лято ще си купя други Simple Smile

# 154
Miss Sixty  Heart Eyes, Gucci и Polaroid. Имах едни червени Scott, но се разделих с тях по много идиотски начин  Cry

# 155
А какво ще ми кажете за марката KWIAT? Някой има ли информация? Харесала съм си няколко моделчета, но не знам дали са качествени  newsm12. Все пак са български.

# 156
Linea Roma - италиански,много съм доволна - 210 лв

# 157
Аз много държа на очилата! Трябва да са качествени но и модерни....също така с евтини очила се чувствам проста УЖАСНО! Не знам каква е причината но не мога да си сложа такова нещо на лицето! Confused Rolling Eyes

# 158
Да, и аз мисля че е много важно очилата да са качествени. Нося Рей Бан -класически модел и ги смяням на 2 години.

# 159
  • София
Преди малко най-после си купих - от Леонардо на Витошка. Да ви кажа имаше си стабилно намаление и достатъчно модели под 200 лв. Намалените бяха от лятната колекция, аз лично си харесах няколко модела, купих Миу-Миу (марка на Прада).

# 160
Аз не мога без очила при слънце.      Nature Sunny

Сега имам едни на унгарска фирма, много добри и сходни с Polaroid.

Мое основно изискване е да ми защитават очите.

# 161
купих Миу-Миу (марка на Прада).
е,това уточнение беше най-важното....ами хората искат да знаят....маркови,немаркови.не всеки е чувал за младежката серия Миу Миу на Миучиа Прада. А така- никой няма да остане в невидение,че очилата ти са "табела" Wink

# 162
Моите са Полароид.Много са ми удобни и са единствените през които виждам добре.

# 163
Chevignon, и един Рейбан модел '95  Mr. Green

# 164
  • София
купих Миу-Миу (марка на Прада).
е,това уточнение беше най-важното....ами хората искат да знаят....маркови,немаркови.не всеки е чувал за младежката серия Миу Миу на Миучиа Прада. А така- никой няма да остане в невидение,че очилата ти са "табела" Wink
Е, не го написах, за да е ясно, че са табела - те всички очила, които имат име, са си табела  Wink

Общи условия

Активация на акаунт