Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 450
  • 779
  •   1
Отговори
# 180
като гледам в фейсбук, след този статус пратките спират да се движат  - имам повече от 2 месеца защита, но като свърши - каква причина за диспут да избера, китаеца ми се оправдава с празниците
единствено забелязвам че има разлика в кода (Code:Y***********78)

Случайно YT да е началото на кода? Тогава сайта https://parcelsapp.com/en ще даде още един код само цифри и този код е за Спиди. В случай, че е различно моля споделете началните букви или проверете сами в сайта. Ще даде кой куриер е за Европа. DPD са с представител в България Спиди.

При мен не даде още един код само с цифри. Пратката е с номер  UA847129948HU и от 27 декември не е мръднала.

# 181
като гледам в фейсбук, след този статус пратките спират да се движат  - имам повече от 2 месеца защита, но като свърши - каква причина за диспут да избера, китаеца ми се оправдава с празниците
единствено забелязвам че има разлика в кода (Code:Y***********78)

Случайно YT да е началото на кода? Тогава сайта https://parcelsapp.com/en ще даде още един код само цифри и този код е за Спиди. В случай, че е различно моля споделете началните букви или проверете сами в сайта. Ще даде кой куриер е за Европа. DPD са с представител в България Спиди.

При мен не даде още един код само с цифри. Пратката е с номер  UA847129948HU и от 27 декември не е мръднала.
UA ... HU нямат следващ код. В каиниао проследяването дава един статус повече от колкото в сайта парцелсапп гледайте каиниао за статуса [BG] ...

# 182
  • ВАРНА
Здравейте, бихте ли препоръчали изпитани разкрасителни уреди/продавачи ? Преди време май някаква бяла мезотерапия се описваше, разни вибриращи за лице/шия, за антицелулитен масаж, за почистване на пори ? Изобщо всичко, става въпрос за подарък за дама на 50-60г и предпочитам да е нещо изпробвано и с препоръка. Случайно попаднах на това, не знам доколко става :

https://www.aliexpress.com/item/1005002656512457.html?spm=a2g0o. … 2b38daEY7pFR&mp=1

# 183
  • Бургас
При мен не даде още един код само с цифри. Пратката е с номер  UA847129948HU и от 27 декември не е мръднала.

това не е нов номер - по скоро тези статуси са някви вътрешни номера
Цитат
Carrier updateCarrier note: preMainCode:***********564
2023-01-09 17:47:19 GMT+8
Carrier updateCarrier note: preMainCode:***********205
2023-01-09 17:54:43 GMT+8
Carrier updateCarrier note: preMainCode:***********275
2023-01-09 17:47:49 GMT+8

# 184
Благодаря на писалите по моя въпрос. И една молба. Имам събрани в мегабонус около 100 лева. Във форума съм срещал тема за това по какъв начин да пазарувам в АЕ с тях. Не мога да я открия. Моля, ако някой я знае, да напише линка!

# 185
Търся си хубава ел. пила за нокти, някой да е поръчвал?

# 186
  • here and now
Благодаря на писалите по моя въпрос. И една молба. Имам събрани в мегабонус около 100 лева. Във форума съм срещал тема за това по какъв начин да пазарувам в АЕ с тях. Не мога да я открия. Моля, ако някой я знае, да напише линка!
Аз ги тегля в Paypal.

# 187
  • Бургас
мисля че тази търсиш https://www.bg-mamma.com/?topic=714661.900
лично аз не ги ползвам, защото се опасявам за сигурността

# 188
Благодаря, тази е!

# 189
  • Варна

Аз съм плащал веднаж от портфейла WMoney и имаше възможност при плащането да избера тази опция и съответно удържаха някаква такса.

# 190
Ако правилно съм разбрал прочетеното в другата тема, за да пазарувам с натрупаните в Мегабонус пари, трябва да си правя PayPal или Webmoney. Друг начин няма.

# 191
Някаква идея къде да се жалвам имам пратка която от 15.12 е в Будапеща пише,че екпрес 1, но в техния сайт в Бг не се появава изобщо. Проверих на унгарския сайт където по проследяващ номер от алито излезе нов номер и дава инфромация същата Outbound Gateway
2022-12-16, 12:14 / Budapest / HU
Мисля,че нещата идват с камион от там, а не по въздух ама мина 1 месец . Преди няколко месеца от Будапеща дойде за 3 дни или поне за толкоз беше обработено през сиситемите за да се появи в българския сайт на екпрес 1.

# 192
Здравейте,

Имам пратка carplay  за кола  от Алиекспрес, която е задържана на митница на стойност 260$. В информацията за артикула пише, че за купувачи от Европейски съюз ДДС-то е включено в цената. Също така стоката представлява вид компютър с андроид , а доколкото знам такива стоки са освободени от мито.
В момента продавача ми написа, че са във ваканция и не може да ми съдейства. Моля за съвет как да постъпя. Благодаря

# 193
Някаква идея къде да се жалвам имам пратка която от 15.12 е в Будапеща пише,че екпрес 1, но в техния сайт в Бг не се появава изобщо. Проверих на унгарския сайт където по проследяващ номер от алито излезе нов номер и дава инфромация същата Outbound Gateway
2022-12-16, 12:14 / Budapest / HU
Мисля,че нещата идват с камион от там, а не по въздух ама мина 1 месец . Преди няколко месеца от Будапеща дойде за 3 дни или поне за толкоз беше обработено през сиситемите за да се появи в българския сайт на екпрес 1.

Аз от декември насам получих няколко неща с експрес уан, да, за няколко дни идват от Будапеща. Според мен се свържи с куриерската фирма, защото на мен лично не ми звучат добре нещата, прилича ми на загубена пратка.

# 194
  • Бургас
щом няма статус че е в БГ. невярвам да има проблем за диспут

Общи условия

Активация на акаунт