Пазаруване от Aliexpress.com 65

• 42 339
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
Да уви това е. Явно драма няма.

# 421
Аз мога да пусна Refund чак когато Estimated delivery date е просрочена

# 422
  • Бургас
Аз мога да пусна Refund чак когато Estimated delivery date е просрочена
това е често търсена функция, и бота е предлага автоматизирано
влизаш в бота изпираш , канселирана и ти вади прадките да посочиш коя е канселираната

# 423
Ако сте приключили да спамите с картите дето не може да се плаща...

Това не е спамене, а важна информация. Аз ще спра да поръчвам докато тук хората не започнат да пишат, че всичко вече е ОК.

# 424
Пуснах две поръчки, вчера и онзи ден, нямам проблем. С виртуална карта на ДСК.

# 425
Това не е спамене, а важна информация. Аз ще спра да поръчвам докато тук хората не започнат да пишат, че всичко вече е ОК.
Проблем няма...

# 426
Пратките по Еконт от самото изпращане ли са с 2300..... Или са с някакъв друг номер и в Бг като я вземе еконт става 2300.....нещо си?

# 427
  • Бургас
Аз ще спра да поръчвам докато тук хората не започнат да пишат, че всичко вече е ОК.

то ако нямат проблем, няма и да пишат че няма - и ти писа защото имаш проблем, ако всичко бе наред едва ли щеше да пишеш

# 428
Пратките по Еконт от самото изпращане ли са с 2300..... Или са с някакъв друг номер и в Бг като я вземе еконт става 2300.....нещо си?
Зависи дали от начало ги приема международният им партньор или чак когато са в Европа.

# 429
  • софия
Някой питаше за поръчка на батерии.
Аз си поръчах батерия за прахосмукачка робот. През цялото време стоеше надпис tracking unavailable". Нямах идея дали ще дойде и си чаках времето за диспут. Един ден получих известие от Еконт да си взема нещо от кутиите. Изненада - батерия! Дойде за около 3-4 седмици.

# 430
Някой питаше за поръчка на батерии.
Аз си поръчах батерия за прахосмукачка робот. През цялото време стоеше надпис tracking unavailable". Нямах идея дали ще дойде и си чаках времето за диспут. Един ден получих известие от Еконт да си взема нещо от кутиите. Изненада - батерия! Дойде за около 3-4 седмици.

Бихте ли споделила мнение дали тази прахосмукачка робот е ефективна и по-точно коя от тях

# 431
  • софия
О, незаменима ми е за ежедневно почистване / и не само/. Roborok S5 е моята. Поръчвана от Али , но преди 5 години.

# 432
Привет, търся мнение понеже нямам опит с алиекспрес. Поръчах една плюшена играчка за детето и едно кейсове за телефон за мен. На 21.01. Съответно на 16.02 получих имейл и за двете пратки, че са пристигнали в страна и на 20.02 смс да си взема едната, кейсовете. Трябва ли да се притеснявам, че плюшената играчка не я доставят? 11.03 ми е ориентировъчната дата за доставка…след тази дата мога да си поискам парите? Благодаря!

# 433
Привет, търся мнение понеже нямам опит с алиекспрес. Поръчах една плюшена играчка за детето и едно кейсове за телефон за мен. На 21.01. Съответно на 16.02 получих имейл и за двете пратки, че са пристигнали в страна и на 20.02 смс да си взема едната, кейсовете. Трябва ли да се притеснявам, че плюшената играчка не я доставят? 11.03 ми е ориентировъчната дата за доставка…след тази дата мога да си поискам парите? Благодаря!
Използвайте проследяващият номер за да проверите къде е недоставената. Може да не в в бг поши, а в куриер и да не получите уведомление. Стои някъде пратката и чака да я вземете.

# 434
  • Бургас
кейсовете вероятно са били с номер UA.................HU
а играчката вероятно е с номер само от числа 158............................. - https://expressone.bg/tracking

Общи условия

Активация на акаунт